Заради "Ще те гръмна като куче": Жертва на "Наглите" на крачка от затвора

Ангел Бончев се нахвърли над сина си миналия октомври заради спор за бизнеса
29 апр 2018 15:00,
34
Заради "Ще те гръмна като куче": Жертва на "Наглите" на крачка от затвора
Снимка: архив "Булфото"

До 3 години затвор или принудително изселване заплашват една от жертвите на "Наглите" Ангел Бончев. Причината - смъртни заплаки по адрес на сина му.

Разследването срещу Бончев - старши е приключило преди дни, материалите са изпратени в районната прокуратура. Държавното обвинение има срок 1 месец, за да прецени дали да вкара делото срещу Бончев-старши в съда, или да го върне за доразследване, пише "24 часа".

"Ей сега ще те гръмна като куче"! С тези думи Ангел Бончев се нахвърли на големия си син Бончо през октомври миналата година. Заедно със заплахата бащата заредил законния си пистолет "Глок" и го насочил към главата на наследника си.

Още по темата

Случката се разиграва в хидропарк "Казичене", който е единственият бизнес на Бончеви, след като отношенията им с Гриша Ганчев охладняха след освобождаването му от Наглите.

Ангел Бончев бе арестуван и обвинен в закана за убийство. Той бе пуснат от ареста с гаранция от 500 лв. и започна разследване.

Оказа се, че жертвата на Наглите е в конфликт с големия си син заради бизнеса с хидропарка, който е съвсем близо до затвора в Казичене.

След раздялата с Гриша Ганчев Ангел Бончев прехвърлил фирмата си на големия син. Бончо Аврамов бил и управител на обекта. Опитвал се да вкара в бизнеса приятеля си Димитър Русев и приятелката му Диана. Те развъждали кучета, но помагали и в ресторанта към хидропарка. Точно заради заниманията на Русеви с животните на територията на парка била и репликата на Ангел Бончев към сина му "Ще те гръмна като куче".

Оказва се, че това не е единственият скандал между двамата. Преди време Бончо пребил баща си отново заради спорове за пари. Днес управител на хидропарка е малкият син Ангел Бончев-младши. Малко преди скандала с големия си син, който вече е вън от бизнеса на баща си, фирмата е прехвърлена на майката на Камелия Бончева, от която е малкият син. Големият - Бончо, е от първия брак на бизнесмена.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма работа че Бончев щял да си гръмне сина?!Ами гърмете се бе,нас какво ни интересува?Каква е ползата нот Бончев или сина му?Нещо да е допринесъл за България?Цял живот,далаверки и пак далаверки!
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До на ви законно оръжиеНедей се филмира, никой никого не е гръмнал.
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са си семейни афери .... Да се гърмят взаимни.
4
1
 
15
 
! Отговори
Аз преди 5 години
До Анонимен 1Абе мани ги, толкова си могат:)))
3
2
 
17
 
! Отговори
Умен гущер преди 5 години
Богатите също плачат. Парите не носят щастие, но не е нещастен този, който ги има.
2
5
 
20
 
! Отговори
на ви законно оръжие преди 5 години
Нали когато се дава законно оръжие уж се правят психо тестове и прочие ?!Нали искате всички да притежавате законно оръжие ?! На ви сега законно оръжие , ще се кърмите като кучета като ви стегне шапката , ще се гърмите по роднинска линия и с приятели !
1
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Малко преди скандала с големия си син, който вече е вън от бизнеса на баща си, фирмата е прехвърлена на майката на Камелия Бончева, от която е малкият син."Я ПАК ? Малкият син е от майката на Камелия Бончева ?