Заради "Ще те гръмна като куче": Жертва на "Наглите" на крачка от затвора

Ангел Бончев се нахвърли над сина си миналия октомври заради спор за бизнеса
29 апр 2018 15:00,
34
Заради "Ще те гръмна като куче": Жертва на "Наглите" на крачка от затвора
Снимка: архив "Булфото"

До 3 години затвор или принудително изселване заплашват една от жертвите на "Наглите" Ангел Бончев. Причината - смъртни заплаки по адрес на сина му.

Разследването срещу Бончев - старши е приключило преди дни, материалите са изпратени в районната прокуратура. Държавното обвинение има срок 1 месец, за да прецени дали да вкара делото срещу Бончев-старши в съда, или да го върне за доразследване, пише "24 часа".

"Ей сега ще те гръмна като куче"! С тези думи Ангел Бончев се нахвърли на големия си син Бончо през октомври миналата година. Заедно със заплахата бащата заредил законния си пистолет "Глок" и го насочил към главата на наследника си.

Още по темата

Случката се разиграва в хидропарк "Казичене", който е единственият бизнес на Бончеви, след като отношенията им с Гриша Ганчев охладняха след освобождаването му от Наглите.

Ангел Бончев бе арестуван и обвинен в закана за убийство. Той бе пуснат от ареста с гаранция от 500 лв. и започна разследване.

Оказа се, че жертвата на Наглите е в конфликт с големия си син заради бизнеса с хидропарка, който е съвсем близо до затвора в Казичене.

След раздялата с Гриша Ганчев Ангел Бончев прехвърлил фирмата си на големия син. Бончо Аврамов бил и управител на обекта. Опитвал се да вкара в бизнеса приятеля си Димитър Русев и приятелката му Диана. Те развъждали кучета, но помагали и в ресторанта към хидропарка. Точно заради заниманията на Русеви с животните на територията на парка била и репликата на Ангел Бончев към сина му "Ще те гръмна като куче".

Оказва се, че това не е единственият скандал между двамата. Преди време Бончо пребил баща си отново заради спорове за пари. Днес управител на хидропарка е малкият син Ангел Бончев-младши. Малко преди скандала с големия си син, който вече е вън от бизнеса на баща си, фирмата е прехвърлена на майката на Камелия Бончева, от която е малкият син. Големият - Бончо, е от първия брак на бизнесмена.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
2
 
! Отговори
Румен до 28 преди 5 години
При соца такива неща нямаше. Демокрацията ги направи ежедневие.
26
1
 
2
 
! Отговори
Цветарка Киризова преди 5 години
..."фирмата е прехвърлена на майката на Камелия Бончева,от която е малкия син.Големият-Бончо е от първия брак на бизнесмена"?Значи малкия му син е от тъщата му?Нищо не разбирам!!!Не,че не е възможно,ама вярно ли е написано,все пак?
25
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ne 3 a pet gogini ga vzeme igiota erdogan. Ami ako niakoi nasocipistoletna sinamo kak hte da e ***
24
8
 
8
 
! Отговори
няма да доживеем преди 5 години
Деградацията на нравите настъпила вследствие социализма е необратима.Докато се очистим трябва да минат поне две поколения.
23
6
 
2
 
! Отговори
Баш Бригадира преди 5 години
До :на ви законно оръжие:Ми ако предпочиташ ,винаги могат да те гръмнат с незаконно оръжие ;) . Старите хора са казали "които му е писано да се обеси,няма да се удави" ! Така,че притежанието на законно оръжие няма нищо общо с твойте страхове(може би свързани с мъка по тоталитарното минало) а с наличието на разум и отговорност в индивида притежател на такова!!!
22
9
 
11
 
! Отговори
ист преди 5 години
От Хидропарка Бончев гледа затвора.След като го осъдят, от затвора ще гледа Хидропарка.
21
8
 
13
 
! Отговори
Никола преди 5 години
Бащата мутра, сина какъв да е, но това да биеш баща си не е нормално, вместо да се уважават старите хора у нас ги ограбват и пребиват, но като знам КОЙ ни премиер се страхувам че сме деградирали тотално, няма нищо свято при нас.
20
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИНТЕРЕСНОАз не им знам историите,но точно тогава имаше масови отвличания на хора и се коментираше,че с тези пари гербаджиите си направиха партия.Съмнявам се синът му да ги е отрязъл.В "Скандално" пише за бандитите,че са били притискани от ГДБОП,да намесват имена на хора,които нямат нищо общо с отвличанията.
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе да се гърмят кат кучета щом са кучета.
18
3
 
10
 
! Отговори
Анонимна преди 5 години
Искам да знам кой,кои поименно изнесоха незаконно парите от България!!! Защо така наречените патриоти на България не разнищят този важен въпрос????? Никой нищо не прави,а само големи приказки по телевизиите!!!! Искам да бъдат издирени,осъдени и вкарани в истински затвор,тези които ограбиха България и продължават да злоупотребяват с народа и държавата!!!!До кога ще е тази гавра с народа???? Всички да отговарят за имотите си и парите зад граница!!! Къде сте разследващи журналисти,криминалисти ....
17
3
 
9
 
! Отговори
Жалко Бончев, преди 5 години
жалко!Беше време,когато тайно ти се възхищавах и благородно завиждах,когато беше дясната ръка на Гриша Ганчев,караше спортният "Мерцедес",S-класа,двувратка,и само на тебе беше разрешил да го паркираш вътре на стадиона?!?Вярно е и другото,че ти беше и най-интелигентният измежду тях,с когото човек можеше да се разбере спокойно и по-човешки?!?Но явно,черна котка ти мина път,какво е било и какво е станало ти най-добре си знаеш,но към днешна дата,нито ти завиждам,нито ти се възхищавам!?!
16
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото и да се карат и стрелят по между си,си остават верни на майката партия.Въобще не ги жалете тези изостанали ***.В тях няма и капка гражданско съзнание.Днешната олигархия,това са поколението на предишната/червената/ олигархия.Те управляваха на вилаети,и днес същите вилаети се управляват от децата им,и внуците им.За това Приличаме на феотдална държава,ако че сме Република в ЕС.
15
2
 
14
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
Ето това са "честните бизнесмени" в България-мутри,а те всички се защитават,защото си имат държава. Навярно такъв"голям и честен бизнесмен"ще се окаже и Ваклия бизнесмен,но трябва време за това.
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2 Брат, живеем я България. Който не е поискал, той не се е сдобил сноръжие. Законно, незаконни, все тая. Ако искам да треоя някой, мога и с молив в гърлото, да го оправя.
13
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като един наш много известен хирург,с партийна кариера в медицината ,като крещеше:"Ще ти отрежа главата!"на улицата в любимото му село,какво му направиха,нищо?!Не стига това,ами държавните награди,на най-корумпираният ни лекар, се сипят на килограм,каква гротеска!
12
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако го беше гръмнал всичко щеше да е точно.
11
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В БГ мутрите са на пиедестал. Да не забравяме че простото племе си избира тру пъти Мутра за премиер.
10
3
 
7
 
! Отговори
Йода преди 5 години
Тез мммладежи на каква възраст са?Е, бащата вижда глезотиите на сина... Пращай го да играе бинго и да търка талончета
9
3
 
16
 
! Отговори
ИНТЕРЕСНО преди 5 години
България е на последно място по свобода на Словото , в Света .Ако бях на мястото на Анегел Бончев , директно щях да го Пратя на ТЕМИДА . Не може Син да Отреже Пръсти на Баща си , с Маска . За това Гриша Ганчев ги отсвири .
8
4
 
5
 
! Отговори
на ви законно оръжие преди 5 години
До АнонименНикой никого не е гръмнал ,ама са били на косъм !Други притежатели на законно оръжие може да нямат тази късмет !