Кметът – сводник в ареста! Още 6-ма са обвинени

Голяма част от срещите ставали в столичния "Бар 10"
1 май 2018 07:37,
10
Кметът – сводник в ареста! Още 6-ма са обвинени
Кадър: Bulgaria ON AIR

Специализираният съд остави в ареста кмета на село Тъжа и още 6-ма души. Те бяха задържани при спецакция на ГДБОП. Обвинени са към склоняване на момичета към проституция.

Според разследващите кметът на старозагорското село Цвятко Балабуров бил тарторът на бандата, която оплела в мрежите си 20 момичета, съобщи Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Магистратите решиха да оставят и останалите шестима задържани по случая с аргумента, че няма опасност да се укрият, но могат да извършат друго престъпление.

Групата е работила близо година, а разследващите установили, че те давали кредити с високи лихви на момичета. А като не можели да си платят, били принудени да проституират.

Голяма част от срещите ставали в столичния "Бар 10", където дори работещите там били част от проституиращите.

Момичетата търсили с обяви във вестник под предлог, че се предлага работа за сервитьорки и танцьорки.

Всеки един от обвиняемите има право да обжалва своята мярка за отклонение и тя да се гледа след седмица от Апелативния специализиран съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тартора е обикновено съдържателя на бара иначе кой ще му вършее из бара без да знае кой сводник кого води и за какво го е довел,а тук тартора-сводника е от село Тъжа,а бара столичен,значи кмета тартор-сводник имал столичен бар за таквиз дела иначе кой ще си заложи бара за такваз изнуда като репутация за персонала,че и клиентите да пострадат като на тях се трупат тарифите и ценоразписа от вътрешните разногласия от тартора,сводници,обслужващи сервитюорки-танцьорки и някои си портиери,е невероятно.
5
1
 
1
 
! Отговори
До Анонимен 6 преди 5 години
Какъв град бе? Ти чете ли статията?
4
0
 
7
 
! Отговори
вижда се преди 5 години
Ама тази професия е легализирана в парламента ,само ,че данъци не плащат а само вземат !!
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека се грижи за града си.
2
0
 
15
 
! Отговори
annybody преди 5 години
На Цървулов такова обвинение се отправя за втори път, има и присъда отпреди 5 години, но Апелативният съд я отхвърлил - над сводника явно има високи сводове, а и парите не миришат.
1
5
 
15
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
До 1:То лошо няма, ама ти знаеш ли какво ще стане ако я легализират??? Точно тука в БГ на фона на това безпаричие всяко трето момиче ще почне да си изкарва допълнително пари така и от неофициален ще станем официалния бардак на Европа... дето навсяка има.... не е шега работа това...