Митьо Очите срещу Божо Кравата: Челен сблъсък в съда!

Несебърският бос с неочаквано признание: Вече харесвам мъже!
11 май 2018 19:15,
86
Митьо Очите срещу Божо Кравата: Челен сблъсък в съда!
Снимка: "Монитор"

Несебърският бос Митьо Очите и един от основните обвиняеми за стрелбата срещу него в Слънчев бряг се изправиха един срещу друг в съдебната зала.

Очите даде показания срещу Кравата и групата му и разказа подробно какво се е случило на 8 юни 2016 г., когато бе прострелян и с опасност за живота.

Несебърския бос преживя серия от операции и днес е вън от опасност. Той потвърди това и в съдебната зала.

"Имам още торбичка в корема, но искам да кажа, че със секса нямам никакъв проблем. Много си падам по мъже, след като бях в затвора. Вече мъжете ми харесват повече от жените", каза той пред спецсъда вчера, пише "Монитор".

След това Очите се впусна в разказ за вечерта, в която бе прострелян, а Кравата и хората му не спряха да го прекъсват. Единствено няколкото въоръжени съдебни охранители предотвратиха физически сблъсък между двамата тартори. Цветистите реплики между двамата получаваха само "последно предупреждение" от съдия Стоян Тончев.

Още по темата

Несебърският бос разказа, че във фаталната вечер влязъл в заведението 4YOU, облечен с бронежилетка и къси гащета. Заедно с него били 5-6 момчета от офиса на фирма "Аркус".

"Не носех никакво оръжие, само в дясната си ръка държах пура", обясни несебърлията. "Лъжеш!" - изкрещя в този момент Кравата. "Да стреляте човек в гръб, много ли е мъжко? Страхливци!", отвърна пък Очите. "Лъжец. Имаше тейзър!", провикна се друг от подсъдимите Георги Иванчев.

Адвокатите му обясниха, че за това оръжие се изисква разрешително и го призоваха да каже имал ли е и ползвал ли го е.

"Какво разрешително, бе? Даваш 2000 лева и го взимаш. То си има памет, това е електронен пистолет, може да се провери дали е стреляно", отвърна Очите. "Ако съм носил оръжие, щях ли да се оставя да ме стрелят?", иронично се обърна той към съдията. След още няколко реплики от подсъдимите, Очите не издържа: "Г-н съдия, дразня се така. Нали беше голям зор да дойда. Идвам, а те ме обиждат тука и ме прекъсват. Това са едни страхливци. При нас в съда в Бургас ги глобяват с 1000 лева".

"Я стига! Ти сам си си виновен! Защо дойде в ресторанта. Канил ли те е някой?", репликира го Кравата. Очите обаче не се поддаде на провокацията и продължи разказа си. Той обясни, че стигнали до ресторанта пеша, защото е на 150 м от офиса на "Аркус". Посрещнал ги викачът пред заведението и ги насочил към едно от сепаретата навътре. В него седели Божо Кравата и Георги Иванчев. На бара стоял Марчо Марков – Сървайвъра, а от другата страна бил Радослав Димитров и още няколко мъже с къси подстрижки – всичките подсъдими по делото.

Очите се обърна и ги посочи с пръст.

"В този момент Кузманов извади пистолет "Макаров". Познавам го какъв е, защото съм ходил в казармата. От дясната ми страна се зареди още един пистолет. Погледнах натам. Беше Георги Иванчев. Той започна да стреля пръв. Уцели ме в ръката и раменете. Кузманов не го видях да стреля. Тръгнах назад и се обърнах, за да изляза навън. Проехтяха още няколко изстрела в гръб. Стреляше този човек", каза Очите и посочи Радослав Димитров.

Босът от Несебър  обясни, че бил в компанията на убития при престрелката Александър Алексиев – Сашо Водолаза, който му носил чантичка тип "диагоналка" с документи и пари. "Аз не носех оръжие. Нямах пистолет, нито нож. Държах в дясната си ръка пура", обясни Очите. Той отрече да е ходил да рекетира Кравата. Обясни, че имал среща с Христо Широков – Ицо Широката и още един човек, който държал студиа за татуировки - Костадин Толев – Динко. Трябвало да се разберат да не ги закачат и да си работят спокойно през туристическия сезон.

Последваха въпроси от адвокатите за т.нар. паркомясто и дали дъщеря му държи фирма за таксита и имали ли са спорове с управителя на заведението заради стоянка на таксита отпред. "Това са нормални неща Не е нещо сериозно. Моля ви, не съм дошъл тук да ме питат глупави неща. Ако имате нещо съществено да ме питате, ако не да си ходя", отвърна Очите, след което бе освободен от съдебната зала.

Спецсъдът ще разпита над 100 свидетели на престрелката преди две години.

Според обвинението Очите и хората му искали от бандата на Кравата да си плащат за охрана, но те им отказали. Несебърлията и аверите му, сред които убитият Александър Алексиев – Сашо Водолаза и тежко раненият Николай Маринов – Кольо Магарето, отишли в ресторанта, за да се разберат с Кравата. Тогава е открита стрелба по тях.

Подсъдими са Кузманов като лидер на организирана престъпна група с членове Иван Терзийски, Димитър Николов, Данаил Петков, Николай Иванов, Силви Николаев, Радослав Димитров, Георги Иванчев, Тодор Славов и Марчо Марков – Сървайвъра.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
2
 
! Отговори
У форума преди 5 години
У форума всички българи умни Е'нтелегентни а Митьо и другия ***' гангстер *** пък вече 20години печелят пари продават дрога на децата и купуват далеч по умни от тях на високи и отговорни държавни позиции все едно се подиграват и с умните и с държавата на умните форумджии ...е тогава къде е ползатада си умен и колкосиуменщом се оставяш да бъдеш надигран от *** и на какво ви лежи самочувствието мили форумджии и умници
56
0
 
10
 
! Отговори
комодски варан преди 5 години
Тези двамата са решили да си ги мерят в съда. А резултата е пълен цирк. На всички е ясно, че подобни твари не могат да виреят дълго без протекция от най-високо ниво. Ако не ви харесват се Сърдете на правителство, ДАНС, поли-ция и т.н. Сега след стрелбата май Митьо очите не е вече същият. Май не му става вече с тези катетри. И със сигурност и физическата му форма не е вече същата както преди. Но всичко е до време. И аз като бях по-млад имах чести ерекции и достойство от 17.5 сантиметра, но...
55
0
 
20
 
! Отговори
Котара преди 5 години
Това човешко подобие "очите" трябваше отдавна закопан под земята. Тоя толкова народ невинен завлече покрай него, и толкова хора страдат от него. Просто защото полицията го пази а той плаща за това. Аз лично ще почерпя всички приятели когато един ден по новините ме изненада тази хубава новина. И със сигурност е въпрос на врвме. А за "кравата" ще кажа че токова много наркотици се продава по неговите заведения в Банско и на морето . Че толкова алкохол не се продава. 15г в Белене на това ***!
54
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако полежиш още малко,ще почнеш да харесваш и крави и кози- положително развитие за червена мутра,прилича на очовечаване
53
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато и да се ликвидира този у::род заедно с охраната му, все ще е късно!!!!
52
0
 
14
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Каквото и да станеше с тези двамата или другите подобпи на тях ,живееки и просперирайки под закрилата на политическа и държавна протекция ще кажа "За народа загуба велика",Цитат от "чичовци " от Иван Вазов.Загуба ще е за тяхните рецепиети на финансови средства,били те политически структури или политически лица
51
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващият път няма да го стрелят, ще го взривят заедно с охраната му, но така, че няма и парче за кренвирши да остане. Спаси го Тиквара, нали Очото плащаше от цялата гадост с наркотиците. Цялата Бургаска администрация е подчинена на Дзъркела, плаща на всички.
50
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чалгарска долна дукпа ...
49
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тея детайлите ги помнят като Шерлок, ама иначе нямат и 10ти клас ...
48
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само в бг една мутра съди друга мутра и си показват кирливите ризи и няма кой да ги сложи на местата, където трябва да бъдат и двете мутри... Тъжна работа. Терминал 1 и терминал 2
47
0
 
20
 
! Отговори
България преди 5 години
Жалко за страната!
46
1
 
20
 
! Отговори
Алов преди 5 години
ПАродия на държава и съд
45
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това с "харесвам мъже" си е залаха, защото неговата банда са известни с това, че изнасилват млади момчета, когато някой сгафи. После ги заплашват със същото, но и държат записи. Смела и мъжка постъпка ...
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ОСТАВКА!!!Какво е чат мирка ?
43
0
 
54
 
! Отговори
Р преди 5 години
"Да стреляте човек в гръб, много ли е мъжко? Страхливци!"Ама не си страхливец, когато изнасилващш 16 годишно момиче в някоя таолетна, а 10 твои парчета пазят отвънка,. Не си страхливец, когато ходите да биете за "такси" по 5 човека, че иначе ви е страх,. Не сте страхливи, когато се напиете и налитате на нормални хора на улицата, и то на глутници. Не сте страхливи, когато карате децата, да ви продават наркотиците, а после им режете уши и пръсти за назидание ...
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
42 - "с автоматичен пистолет разтрелва 2,3 *** има не един и два случая"Ама милиони случаи има, особено в България. Норамлните хора не стрелят по мафиоти, защото после мафиотите ги изтезават в мазета, изнасилвам им жените и убиват цели семейства.Стах от тебе няма да имат, защото няма кой да те защити. А при тях ще е "Тоя ненормалник гърмна 3ма човека от нащите, сега се разкарва свободно и може да повтори. По-добре, да го намерим първи".
41
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 36 Ти май още вярваш в додо коледа.-Защо да вярва човека в дядо коледа,много българи имат оръжия кой законо кой не знаеш ли колко е лесно пиете вечер в дадено заведение примерно 6-7 човека в тъмното идва приближава се и с автоматичен пистолет разтрелва 2,3 *** има не един и два случая дори да те разкрият може да вземеш свидетелство че си луд особено ако наистина си такъв може и да полежиш но няма да е дълго а след това много ще треперят като ти чуят името.
40
5
 
28
 
! Отговори
ОСТАВКА!!! преди 5 години
Пълен ровал на това Правителство на ГЕРБ и Патриоти , да напускат Парламента незабавно ида бъдат прогонени с камъни , какви са тези комуникации и то в Съда тип "чат мирка"
39
4
 
2
 
! Отговори
dnstuff преди 5 години
Кравчо ако не си разбрал с останалия рогат добитак от откражението си ще бъдеш плющян
38
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тея са голям срам. Особено за младите. Те се впечатляват от хора като Стийв Джобс или хора изградили нещо важно, което показва че България е израства. Тая групичка приматии вече върви последнияя си път и ще си замине, без слава и история. Както и трябва да бъде.