Габриела си остава в ареста: Още 72 часа за побойничката

Само преди месец тя отнесе 10 паркирани коли в Пловдив
15 май 2018 13:15,
90
Габриела си остава в ареста: Още 72 часа за побойничката
Снимка: bTV

Още 72 часа в ареста ще прекара таньорката и побойничка Габриела Медарова.

Пловдивската районна прокуратура удължи 24-часовото задържане в ареста на Габриела Медарова на 72 часа. След изтичането им ще се прецени дали да бъде поискана постоянна мярка за неотклонение, предаде bTV.

Срещу Габриела Медарова се води бързо производство за нанасяне на лека  телесна повреда по хулигански подбуди  на 21-годишната студентка Катя Андреева. За престъплението законът предвижда до една година лишаване от свобода или пробация.

Още по темата

Само преди месец Габриела Медарова беше задържана в ареста, след като удари 10 паркирани автомобила в Пловидв след упатреба на алкохол и канабис.

Само преди 3 седмици Габриела Медарова се разплака в съда и се разкайваше за ударените коли. В съда родителите й твърдяха, че била добро момиче и не употребявала алкохол и наркотици.

Медарова беше освободена от ареста срещу гаранция. Първоначално гаранцията беше 20 хил. лв., но след обжалване беше намалена на 5 хил. лв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
4
 
3
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
До Анонимен 69По нанизване на кожен пилон и номера на поста ти още един куп и..звращения брат :)
68
1
 
11
 
! Отговори
иван георгиев преди 5 години
Това момиче прилича на доведената ми сестра по характер.Вижда се ,че момичето има големи проблеми не от днес..На всеки може да се случи да извърши престъпление,но тя се закле ,че ще си вземе поука и ще влезне в правия път.Сега идва и големият проблем-само след 3 седмици тя забравя какво е обещала,колко лошо и е било в килията и извършва рецидив-отново хулиганство.Сега вече е редно да постои в ареста,че да си спомни за обещанията и сълзите си.
67
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама тя да не е от индиго поколението? От онези "специалните", на които всичко трябва да им се прощава, защото имат не-знам-си к`ва аура и са над дребните житейски неща. И разбира се от как се е родила, никой не и е повишил тон, за да не я разстройва, защото е специална.
66
12
 
8
 
! Отговори
Тото преди 5 години
Една пияна мацка ударила друга пияна мацка, кво толко? А между другото, какво стана с рома дето наръга момчето в тролея, пуснаха ли го вече?
65
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По какво е треньорка?
64
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tам да си остане прош.ляка. Aбсолютно безполезен индивид.
63
4
 
28
 
! Отговори
Габи преди 5 години
Тази тъпанарка знае ли друго освен да чупи чуждите коли и носове. И това ми било " добро момиче" както твърди майката. Само че се е объркала много. Отгледала е една наркоманка и разхайтена мухла....
62
4
 
27
 
! Отговори
Иван преди 5 години
И аз се чудя какви ли родители за 'възпитали" такава тиня?Три пъти ура за 'справедливия' съд, който я пусна да вилнее.В цивилизованите страни такива ги прибират на едни специални места!
61
4
 
17
 
! Отговори
sofeto преди 5 години
На такава като тази сътоянието е (клептомания-особено безпокойство и хранителни разстройства, злоупотреба с алкохол и вещества) или рецидивизъм!
60
4
 
21
 
! Отговори
Цацаров Следи ги ! преди 5 години
Няма ли наказание - няма разкаяние ! 1 ГОДИНА в зандана - да размисли, да се превъзпита, да си плати за прегрешенията - ПОДОБАВАЩО ! И когато започне от нулата живота си на ново , то тя и всички покрай нея близки и тъпкачи ще разберат къде са сбъркали ! Съдът не и прави добро като я пускат след лъжливи сълзи , за нея самата не е добре да продължава така. Тя е пропаднала *** но това тя си е го е избрала. Ние обаче не искам такива *** в обществото. И ако имаме съд то сега вече ще се намеси !
59
6
 
18
 
! Отговори
\m/ преди 5 години
Да ги затварят такива с мъжете, та да им избият бесовете!
58
4
 
15
 
! Отговори
гост преди 5 години
До SHEFA Зради лигльовци,като тебе вилнеят ***.
57
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Там й е мястото. Съдейки по мурафетите й много ми напомнят на едно племе... Ама бате, аман недей, бате сакън, бате тъй, бате инак, а като те подмине и ти се присмива. Бате лиии?????!!!! Дърво в муцуната нча всичките, да е мирна махалата. Друга оправия НЯМА.
56
2
 
28
 
! Отговори
до 58 преди 5 години
До SHEFAАбре "шефе" ние това сме го виждали вече! Тука в БГ съд НЯМА! Щото ей такива кат тая и родата и отиват в при прокурор я при съдия и накрая присъдата е условна, па ако ще да е изтрепала 100 сираци барабар с възпитателите и грижещите се за тях! Та не ми разправяй ти на мене съдили сме преди да била съдена! Щото по тия територии това е единствения СПРАВЕДЛИВ СЪД който тая ше получи!!!
55
0
 
38
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 5 години
АБЕ ТУК ВСИЧКИ МАЙ СТЕ БЕЗГРЕШНИШеФчо, всички грешни, но не всички вършим престъпления. В цивилизованите държави, към които ние се стремим, твоята подопечна ще мие подовете на някой затвор за редуциране на присъдата. Ако някой от нас извърши престъпление е длъжен да си понесе отговорността. За това се живее в общество, за да има СПРАВЕДЛИВОСТ. Ако не искаш да се съобразяваш и нарушаваш правата на другите, хващай гората!
54
3
 
31
 
! Отговори
do 56 преди 5 години
Много ти е извратена логиката нещо. Дай като има други престъпници на свобода, никой да не бъде осъждан?! ВТФ? *** го обясни на хората, дето им се отвори работа да си оправят колите, битото момиче и застрахователя, дето се е бръкнал поне за 50 000лв. (доколкото разбрах за толкова са щетите)
53
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако я осъдят всичко в държавата ще се оправи, щото само тя е виновна за обърканото нини поколение и най голям проблем ... ами да... като има проблем - да осъдим чистачката на заведението и готово...
52
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И двете престъпления, които извърши са плод на непредизвикана и необяснима, дива агресия. Това ясно говори за сериозен психичен проблем, вероятно поради тежка злоупотреба с алкохол и наркотици. Повече от ясно е, че е обществено опасна и трябва да бъде изолирана от обществото, дори и само за да бъде лекувана.
51
2
 
31
 
! Отговори
До 50 преди 5 години
Ако ще се самоубива - какво чака?По малко и змет в обществото.Но ако ще убие друг човек ?! Опасна е.Решението да стои в затвора докато се самоубие там.Не никой не настройва обществото срещу тая к ***.Просто има още хора с всичкия си, които ги е страх да здравето им и на техните близки , докато друсани наркоманки карат и трошат имущество и бият момичета по дискотеките.Хора, не дай си боже при удара момичето си беше ударило главата и беше умряло , какви коментари щяхме да пишем?
50
3
 
34
 
! Отговори
До " не съди ст преди 5 години
..за да бъдеш съден строго" Работата е там, че на нормалните хора им омръзна да гледат отрепките на чалга поколението и за това изразяват мнение и отношение. Вижте я- без мозък, но с татуировки; с *** визия и поведение; пошла, куха ; живот, лишен от смисъл. Алкохол, наркотици, агресия... Какво повече да кажа?