Полфрийман изненада Темида – не иска предсрочна свобода!

Вече 11 г. убиецът на Андрей Монов е в затвора в Казичене
18 май 2018 10:23,
51
Полфрийман изненада Темида – не иска предсрочна свобода!
Снимка: архив, Булфото

Убиецът с австралийския паспорт Джок Полфрийман, който излежава 20-годишна присъда, сам оттегли молбата си от съда за предсрочно освобождаване от затвора.

Той бе осъден за убийството на студента Андрей Монов и затова че е ранил и негов приятел след спор с центъра на София на 28 декември 2007 година.

Още по темата

Полфрийман бе конвоиран точно в 08:45 часа в Софийския градски съд за делото, но след като с адвоката му Калин Ангелов се запознали със становището на затворническата администрация, те се отказали от искане за предсрочно освобождаване.

"В документите от затвора пише, че Полфирйман е стриктен и изпълнителен, но имало още какво да се работи с него", преразказа адвокатът становището на затвора в София и посочи пред "24 часа", че крайният извод в него е австралиецът да не бъде освобождаван предсрочно.

През последните години Полфрийман имал 10 награди и нямал наказания, коментира адвокатът му.

Австралиецът излежава присъдата си в затворническото общежитие "Казичене" и работи в арт клуба там.

Изтърпял е повече от 11 години затвор.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уж е фрийман, пък е в затвора. Странно.
18
2
 
20
 
! Отговори
ГДИН преди 5 години
Научил си е урока ,че за да го пуснат предсрочно трябва да докаже,че няма голям мерак да излиза на свобода.Това психолозите тълкуват като покаял се човек който се институционализирал към затвора ! Обикновено такива престъпници ги пускаме моментално защото след още 5-10 години ,когато им изтече присъдата няма да могат да се справят с живота от вън и ще направят така, че да се върнат обратно в затвора!
17
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този ако беше в някой затвор в близкия изток, дали щеше да му се чува гласа толкова?
16
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗА ДА МУ ДАДАТ 20 ГОДИНИ НЕ Е БИЛО САМОЗАЩИТА!!САМИЯ УБИЕЦ ТВЪРДИ, ЧЕ ТЕ НЕ СА ГО НАПАДНАЛИ А ТОЙ ГИ НАПАДНАЛ ЩОТО ВИДЯЛ КАК ТЕ НАПАДАЛИ ИНДИВИД ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД ПОЛИЦИЯТА ДОШЛА И НЯМАЛО ИНДИВИД ОТ РОМСКИ ПРОИЗХОД!АБСОЛЮТЕН ЛЪЖЕЦ Е УБИЕЦА!
15
18
 
13
 
! Отговори
Партиец преди 5 години
Ако играят по правилата, трябва да го пуснат. 11 години са си доста време. А и не е наказван и е спазвал правилника.
14
11
 
16
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
кви награди, кво превъзпитание кви 5 лева бе !!!В затвора не се влиза за превъзпитание, а за НАКАЗАНИЕ. Човек се превъзпитава първите 7 години. Толкоз. Либералните простотии с които ни заливат , тотално объркаха понятията - НИЕ ГИ НАКАЗВАМЕ. Никой никога не е искал да ги превъзпитава.
13
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОВА Е НОМЕР ЗА ПРЕД СЪДА И МЕДИИТЕ!!!КАТО НЕ ИСКА ЩО Е ПОДАЛ МОЛБА ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ ДО СЪДА :D
12
8
 
20
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
айде пак либерална драмичка. Всъщност той НЕ се е отказал. Прочел е становището на съда, че няма да му мине номера. А долкото знам, като кандидатстваш веднъж, следваща молба се подава чак като мине определено време. Т.е. УБИЕЦЪТ - ЛЮБИМЕЦ НА БХК И ЖЪЛТОПАВЕТНО-УМНОКРАСИВИТЕ просто не си хаби патроните.
11
6
 
9
 
! Отговори
Morgan Freeman преди 5 години
полФРИЙМАН- FreeMan-karma is a bitch!
10
8
 
18
 
! Отговори
до бащата на наркома преди 5 години
може да вкараш пол в затвора, но сина си не може да върнеш. Да го беше възпитал човешки и нямаше да е там, но нали сте големи баровци и мутри прости
9
13
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялата случка е на запис понеже действието се е развил в центъра на София. Този е вадил нож след като една група доста агресивни наркоманчета са му скочили. Иначе медийте услужливо ви приказват как този 'агресор' сам е тръгнал да се бие срещу 10 добрички момчета, който събирали цветенца от градинките.
8
10
 
9
 
! Отговори
Загрижен преди 5 години
До Загрижен Вижте как изглеждаше онзи кмет дето го обвиниха в изнасилване ... може да е така но може и да е сготвен като както сготвиха кметицата на Младост. Човека отслабна поболя се ... половин човек е ... а този доказано убиец работи в арт клуб.
7
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако законът е еднакъв за всички този отдавна трябваше да е на свобода. 11 години в пандиза си е рекорд за подобно престъпление при положение, че за много по-страховити убийства в България не лежат и половината от това. Само вижте "присъдата" на оня тотален гологлав психопат измъчвал до смърт онова момиче преди половин година в София. Изкараха го луд и до 2 години ще е на свобода.
6
10
 
15
 
! Отговори
Загрижен преди 5 години
Ето поредният факт показваш, че в България няма правосъдие. За убийство се отива в централният или в Пазарджик. Този убиец е на курорт. А вижте какво работи там ... имало и арт клуб. Те и бар сигурно имат, клуб с пилони ... НЕ НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !!!
5
14
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е излежал много повече до момента отколкото повечето "убийци" в държавата. Още повече, че въпросният убиец е действал до голяма степен при самозащита след като е бил нападнат от група дрогирани ултраси.
4
15
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Група скинове с нацистко мислене бие клошари и австралийчето хуманно защитило слабите.Монов вади нож ,но попада на боец и сега е в затвора .Монов щеше ли да лежи 20 г за убийство ,не мисля?Що за държава сме,иначе гоним нацизма по медиите в редиците на Левски 1914 .
3
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Харесало му е на човека да изпуска сапуна....
2
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В затвора май е много хубаво, прически, стил, много излъскан изглежда за затворник който е там от 10 години !
1
19
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заради някакъв наркоман съсипаха живота на човека.