Ред сълзи, ред... Габи отново ридае звучно в съда

Магистратите освободиха танцьорката с "подписка"
18 май 2018 15:15,
131
Ред сълзи, ред... Габи отново ридае звучно в съда
Кадър: Bulgaria ON AIR

Разплакана и окована в белезници, 21-годишната Габриела Медарова влезе днес в съдебната зала, охранявана от шестима униформени.

На 9 срещу 10 май тя отново вилня и разби носа на 21-годишната студентка Катя Ангелова, която празнувала рожден ден. Това стана в тоалетната на нощен клуб в Пловдив, където Медарова до неотдавна се изявявала като танцьорка.

Побойничката излязла от кабинката на WC-то заедно с гаджето си Пачо и светкавично нанесла кроше на момичето, което не познавала.

"Прилошало й е, залитнала, опитала да се подпре на вратата и с нея, без да иска, ударила рожденичката", обясни пред "24 часа" адвокатът на Габриела Орлин Търновалийски.

Пострадалата обаче е категорична, че танцьорката е нанесла удар в носа с юмрук.

Прокуратурата иска постоянен арест за Габриела, която пияна и дрогирана преди месец потроши 10 автомобила.

След като престоя три дни в ареста, тя беше пусната под парична гаранция първоначално за 20 хил. лева, а в последствие намалена на 5000.

Според обвинители, действията на девойката се превръщат в рецидив и то по време, когато е на свобода срещу парична гаранция.

Според защитата, имало снимки от камери, от които не се виждало, че Медарова е посегнала на рожденичката Катя.

Въпреки тези доказателство магистратите освободиха 21-годишната Габриела с мярка "подписка".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
4
 
28
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
Сливенският е близо, а там няма мъже. Краставиците ги продават нарязани, а бананите - без обелки;)))
29
3
 
18
 
! Отговори
Иван преди 5 години
"охранявана от шестима униформени" ? :D
28
2
 
47
 
! Отговори
Пепи преди 5 години
Сега е момента да я вкарате за няколко месеца в кауша, белким и дойде акъла. Не чакайте да направи по голямо престъпление. Тя неизбежно ще го направи както е тръгнала.
27
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТАЗИ Е НАРКОМАНКА А НА ТАКИВА НЕ ВЯРВАЙТЕ
26
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със автомобилите инцидента, невинни нямаше . Паркираните автомобили бяха в НАРУШЕНИЕ, така че тях не ги ЖАЛЯ. Иначе момичето определено трябва да премине през някакъв катарзис за да се оправи. Мисля че 2 години в затворя ще са достатъчни да си избистри мислите.
25
3
 
32
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Ако и бях родителка на тая лично щях дя помоля дя я затворят и дя не я пускат повече. Но, да не търсим ролята на родителите тук, по обясними причини
24
2
 
37
 
! Отговори
До 'До:Масата&# преди 5 години
Т.е. докато я съдят за ПТП след употреба на алкохол и наркотици, тя се замесва в хулиганска проява. Сравнение с обикновенните хора е неправилно защото няма обосновано предположение че те може да нарушат закона. Надявам се разбираш какво означава да извършиш хулиганска проява докато си освободен под гаранция? - А именно че не зачиташ нормите и порядките на обществото и нарушение на закона с особенна дързост. В нормална държава щеше да стой на топло, а не на Пачо на ч**а!
23
0
 
45
 
! Отговори
До До:Масата преди 5 години
Трябва да я заключат не .."ей, така, защото можело нещо да се случи".. а защото вече се е случило. В момент, в който е с подписка и чака съдебно решение отново извършва хулиганска постъпка, без да навлизаме в детайли, че има и телесна повреда. В правото това се нарича РЕЦИДИВ. Момичето авно има много сериозни проблеми и не си мислете, че и помагате като търсите да я оправдаете, напротив, вредите й много. Дали си давате сметка как се чувства другото момиче, празнувало рождения си ден?
22
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези жалки циркове докога ще ги разиграва?
21
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е едно нещастно същество, което освен че вреди на себе си, вреди и на другите. В България вече няма съд. Такива хора трябва да седят заключени, а не на свобода. Няма такова оправдание пиян, дрогиран, афектиран и дрън, дрън. Всеки е длъжен да се държи нормално, който не може няма работа сред нормалните.
20
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако блъснем колата, недай си Боже, ще бъдем по-тихи от водата, та дано отмине всичко както си трябва. А тази дама на снимката има наглостта да "блесне" с нова проява. Как не са я бушонирали някъде досега не знам, но в градовете хората вече са от друго тесто.
19
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
още не е убила човек, споко- после ще му мислят, а закона ще излезе крив и ще внесат поправка за танцьорки с наркотици при колко счупени носове да се задържа, при положение, че последния път е разбила от раз 10 коли
18
44
 
6
 
! Отговори
До:Масата преди 5 години
Разбирам ви защо така говорите, но не сте прави да очаквате, че ще заключат някой ей така, защото можело нещо да се случи! И вас да ви заключат тогава, това, че пишете тука и го играете светци не означава, че не сте способни утре да блъснете някой с колата примерно...
17
0
 
35
 
! Отговори
Скънка преди 5 години
Ех този вълшебен свят на белия прах. Абе кма елспертизи, има съдебна медицина. Как ще сравнил удар с врата пред удар с юмрук? Та на това и баба ми, Бог да я прости, не вярваше едно време.
16
3
 
46
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Магистратите са освободили ГабитУ, понеже Пачо ги снабдява с крадени коли на ниски цени най-вероятно.Няма такава държава.
15
4
 
45
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Колко ли е получил съдията за да бъде толкова МЕК към нея????
14
4
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно ще чакат да убие някого за да я заключат. Жалко, в България няма върховенство на закона.
13
0
 
72
 
! Отговори
Лакомастен преди 5 години
Дълги години се занимавах с подобни харакери работейки във възпитателно училище в Смоленск, а след това и в Хелзинки.Проблема е изключително грешното възпитание или по-скоро липсата на такова.В детска възраст, ако се прекали с реверансите и компромисите тези пропуски се проявяват в по-късен етап.Най-честия симптом са точно този необоснован рев при наличие на абсолютна вина.Има и много други опорни точки, но не е тук мястото.Родители бъдете умерено толерантни към децатат си иначе лошо за тях
12
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Излизали момче и момиче от тоалетната... шмъркали са бело и тая се е почувствала бог и е резнала една песница на момичето, което е възможно да е правило забележка, че много време се бавят в тоалетната
11
4
 
52
 
! Отговори
Божееее преди 5 години
Няма оправия в нашата "хубава" държавица. Утре ако убие някой/я друга песен ще пеете управляващи държавата господа.