Ред сълзи, ред... Габи отново ридае звучно в съда

Магистратите освободиха танцьорката с "подписка"
18 май 2018 15:15,
131
Ред сълзи, ред... Габи отново ридае звучно в съда
Кадър: Bulgaria ON AIR

Разплакана и окована в белезници, 21-годишната Габриела Медарова влезе днес в съдебната зала, охранявана от шестима униформени.

На 9 срещу 10 май тя отново вилня и разби носа на 21-годишната студентка Катя Ангелова, която празнувала рожден ден. Това стана в тоалетната на нощен клуб в Пловдив, където Медарова до неотдавна се изявявала като танцьорка.

Побойничката излязла от кабинката на WC-то заедно с гаджето си Пачо и светкавично нанесла кроше на момичето, което не познавала.

"Прилошало й е, залитнала, опитала да се подпре на вратата и с нея, без да иска, ударила рожденичката", обясни пред "24 часа" адвокатът на Габриела Орлин Търновалийски.

Пострадалата обаче е категорична, че танцьорката е нанесла удар в носа с юмрук.

Прокуратурата иска постоянен арест за Габриела, която пияна и дрогирана преди месец потроши 10 автомобила.

След като престоя три дни в ареста, тя беше пусната под парична гаранция първоначално за 20 хил. лева, а в последствие намалена на 5000.

Според обвинители, действията на девойката се превръщат в рецидив и то по време, когато е на свобода срещу парична гаранция.

Според защитата, имало снимки от камери, от които не се виждало, че Медарова е посегнала на рожденичката Катя.

Въпреки тези доказателство магистратите освободиха 21-годишната Габриела с мярка "подписка".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно наркоманката Габи е мнооого шавлива и се намира ***, който е съгласен да плаща на когото трябва...няма правосъдие за нормалните хора в тази наша държава!
89
2
 
7
 
! Отговори
c-2 преди 5 години
не е право съдие а ПРАСОВЪДИЕ. 30 години не могат да сложат думата кражба за коли. Маловажно била кражба под 1 Мин заплата. Само при нас има лица със 69 висящи дела.. Министъра е завършила задочно с рабфак.. Абе пълна скръб.. затова всеки мечтае да го съди български съд..
88
0
 
17
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Защо не я проверят и за имущество придобито по неморален начин? Дали може да докаже доходи за гаранцията си и за колата, ако е на нейно име?
87
1
 
33
 
! Отговори
Ehhh преди 5 години
Това правораздаване е гавра с обикновения човек, който спазва законите! Очевидно си плащаш там колкото ти искат и си правиш абсолютно каквото искаш!
86
3
 
38
 
! Отговори
Vuio преди 5 години
Е не, няма такова правосъдие просто! И без това съм стегнал куфара и скоро ще се махам и аз. Няква нашарена друсалка, абсолютно бунище ще си позволява да троши, да кара пияна и друсана, да бие хора и да нанася щети за около 40 бона! И после каквоооо? Подписки,гаранции?!?!?!? Wtf???? Какво трябва да направиш в бг за да останеш на топло? Да очистиш 20 човека може би? Гади ми се от вс. в тая държава вече!!!
85
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еб.а си правосъдието !?!?
84
4
 
49
 
! Отговори
Пуснете я преди 5 години
Пак и направо да си събираме багажа малкото останали нормални за Германия. Тъкмо са връщам от там и положението у нас е като в Африка, но по-изостаналата и част.
83
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази е много гр.зна без грим и с грим. Някой хора се раждат такива и се се намира някой който да ги оправи и да им даде последен модел q7 и цял апартамент дори гр.зната доказа че гр.зотата няма значение важно да имаш хубаво секси тяло ? WTF? А някой момчета са толкова хубави че умират от самота депресия и унижение виждате ли в какво общество живеем.
82
1
 
21
 
! Отговори
Шароу преди 5 години
Който вади нож от нож умира
81
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Габриела е за лечение в закрито заведение. Тя има нужда от квалифицирана помощ. Родителите да вземат мерки, докато не е направила нещо по-страшно, за което няма да им стигнат нито парите, нито връзките. С това, което вършат сега, оправдавайки я и омаловажаващи агресията й, не й помагат!
80
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Госпожа Цецка Цачева защо мълчи?
79
6
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама че гро.зни.ца! Ми тя направо страшна... Този нейния приятел сляп ли е? Освен това е и куха, нагла, про.ста. Жив пример за това какво НЕ ТРЯБВА да бъде едно младо момиче. Покварена и безкрайно употребена на тази крехка възраст... Ако бях на мястото на родителите и, щях да потъна в земята от срам, че имам такава дъщеря.
78
3
 
106
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че я пуснаха, е жива подигравка с нормалните хора.
77
2
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И правосъдието ,като затворите и ,като всичко останало !
76
3
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само с плач ли Габриела умилостиви раздаващите "правосъдие" за втори път или и татко й е особено убедителен? Кое(чие) е това момиче?
75
5
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поздравления и най-добри пожелания за благополучие към съдийския състав, показал толкова съпричастност към плачещата девойка и пуснал я на свобода за пореден път. Надявам се отрочетата им никога да не срещнат юмрука й
74
1
 
47
 
! Отговори
Гъбиту преди 5 години
Държавата на реститутките и ...)!
73
0
 
91
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво трябва да извърши това момиче, за да бъде наказано адекватно? Чудно е все пак, как съдът не обвини студентката, че сама се е хвърлила към юмрука на побойничката, с което така е стресирала горката наркоманка, че непрекъснато плаче!
72
4
 
21
 
! Отговори
Баба Генка преди 5 години
От мен да знаете,твърд характер се лекува с момина сълза,във фейсбуко го четох,истина е
71
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прави го ,защото знае ,че е недосегаема :)