Подписка ли? Габи се върна в ареста и ревна: Искам да уча!

След като чу решението, танцьорката стана актриса - "припадна"
23 май 2018 09:45, Златко Желев
111
Подписка ли? Габи се върна в ареста и ревна: Искам да уча!
Кадър: Bulgaria ON AIR

"Задържане под стража" е мярката за 21-годишната танцьорка Габриела Медарова, взета снощи от тричленен състав на Пловдивския окръжен съд.

Мотивът на съдийския състав за връщането на младата жена в ареста е, че е възможно да извърши друго престъпление. Решението на магистратите е окончателно и не подлежи на обжалване, съобщи БНР.

В края на миналата седмица състав на Районния съд в Пловдив пусна Габриела на свобода с мярка "подписка" след случая с ударено от нея момиче в нощен клуб в Пловдив. Прокуратурата обжалва решението на райнонните магистрати.

Още по темата

Преди близо месец младата танцьорка блъсна 10 паркирани коли след употреба на алкохол и наркотици с колата на приятеля си. За този инцидент тя бе освободена от ареста с парична гаранция от 5 хил. лева.

Адвокатът на Медарова Орлин Търновалийски отново защити тезата, че клиентката му е невинна, тъй като е ударила Катя вследствие на инцидент, т.е. без да иска.

Той разказа пред магистратите, че на момичето й прилошало, отишло в тоалетната с приятеля си, който я придържал. В момента на удара Габриела се опитала да се подпре на вратата на тоалетната кабинка, но залитнала и с отпусната длан ударила Катя в лицето.

Габриела приемала антидепресанти, тъй като страдала от тревожна депресия. Официални данни за употребата на алкохол и наркотици няма, а танцьорката твърди, че е пила само две глътки за наздравица.

Прокурорът Димитър Махмудиев опонира, че по-леката мярка не върши работа, тъй като момичето вече е освободено под гаранция за друг инцидент.

"Не съм я ударила умишлено. Искам при родителите ми, да се лекувам и да уча", заяви Габриела, с отработена от предишните инстанции, дикция и изражение.

Този път обаче съдът не се впечатли от сълзите на момичето и й наложи най-тежката мярка за неотклонение – арест.

Според магистратите има достатъчо данни, че Габриела е извършила нападението в клуба и има опасност да извърши ново, тъй като има лоши характеристични данни.

След като чу решението на съда, Медарова се олюля и се свлече на един от столовете в съда.

Първоначално отказа да й поставят белезници, но впоследствие бе изведена от Съдебна охрана без съпротива.


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
2
 
10
 
! Отговори
Темида преди 7 месеца
Вече стана традиция обвиняемия с безспорно доказана вина да декларира тежки нелечими болести и впечатляващо актьорско майсторство .
На всички тях трябва освен задължителната максимална присъда да се дава и "Оскар" за "изпълненията" ...... или поне грамота от НАТФИЗ .
95
3
 
20
 
! Отговори
Васил преди 7 месеца
Да си знаете боклуци!!! Всички искате по пътя на най-малкото съпротивление, всички си втълпявате някакъв измислен аристократизъм, чувство за безнаказаност, всички искате да сте много лъскави и големи работи - плюнки пълни!!! Да се научите на малко смирение неадекватно поколение ;)
94
3
 
12
 
! Отговори
Решетка преди 7 месеца
Тази сега се сети да учи ахахахах тя какво прави досега. Това е номер не и вярвам. Ще учи да бе наркоманка , ... и алкохоличка да учи ахахахах. Затвор и да си учи сама в килията колкото си иска сама.
93
2
 
22
 
! Отговори
Гост преди 7 месеца
Затвор. Никак не бавно но абсолютно сигурно си е тръгнала по наклонената права. Алкохол, наркотици и агресивно поведение. Тр да убие някого че да отреагират. Както става в България. Задължително тр да има кръв и чак тогава се взимат мерки. Да и дадат едни от 3 до 5 год да има време да си помисли за нещата от живота.
92
2
 
35
 
! Отговори
що досега не учи? преди 7 месеца
Що не и пишете цялото име на тази Габриела,а Габи да я помислим за малко беззащитно животно или болно дете? Някой едва ли не дарение да даде за нея. Ако и се е учило досега 100 пъти да се е записала,нали живее в Пловдив? През деня е пияна как ще ходи на лекции? Тя една щофьорска книжка не могла да вземе,за университет се стяга.
91
2
 
33
 
! Отговори
опашата лъжа преди 7 месеца
Адвокатът на тази повлекана да измисли по-добра лъжа,защото и малко дете няма да му се върже. Ако беше инцидент защо онова момиче я съди? Тази тук се е надрусала яко и е била пияна и като е изпаднала в делириум не е разбирала какво върши. Нали се беше върнала вкъщи? Нейните родители ли са я изгонили и пак се е върнала да проституира. И хич да не ми реве колко и е тежко на 21.Кой знае как се кефи като прибере парите от клиентите си.Ще си плати една тапия и ще се прави на важна
90
0
 
34
 
! Отговори
студентка ли как не? преди 7 месеца
Ей такива образи като тая дето се чекнат голи, пият и вземат наркотици НЯМАТ място в университет.Аз за да вляза съм държала кандидатстудентски изпит,не знам какъв бал смятаха от оценки. Трябваше да уча много, сега тая чака някой да и плати да влезе в НОВ БЪЛГАРСКИ.Нямала пари да си плати гаранцията иначе на 21 години има пари за скъпа кола? И не ми казвайте,че ги е събрала като е спестявала пари от банички. Ако не е било нарочно да удари момичето да се беше се извинила и нямаше да я съдят пак.
89
29
 
7
 
! Отговори
Ddd преди 7 месеца
Ако беше ромка щеше да се измъкне, но знаем за геноцида над българите, и то над младите.
88
63
 
5
 
! Отговори
Мен преди 7 месеца
Младостта не е порок. Те първата има кой да я съди. Това наказание е безмилостно, само ще я озлоби. Това не е решение.
87
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Някой разбра ли да ми обясни, колко време ще стои сега в ареста и ще я съдят ли ще лежи ли в затвор
Какво следва
Аз силно се надявам да лежи в затвор макар и за 6 месеца да се научи БОК.лучката
86
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Доста просто същество, от просто семейство. Падение!
85
2
 
41
 
! Отговори
Боро преди 7 месеца
Да се изпрати в затвора там ще види как се яде кютек
84
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Като удряше невинни хора не припадаше. Да й насолят муцуната от шутове, да видим как ще посегне после.
83
27
 
0
 
! Отговори
NQMAM DUMI преди 7 месеца
Iskate da q obu4ite ne da i pomognite ako pomagahte shtom ima pari da e izbqgala USA s nqkoq kubinska banda.
82
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Крайно време беше да се вземат адекватни мерки срещу това разглезено момиче!! Поведението и е толкова възмутително лъже за всичко ! Радвам се че този път паричките на тате няма да и помогнат!! Надявам се да си вземе поука и като излезе от ареста да е с друго мислене относно поведението си и живота си за напред!!
81
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Крайно време беше да се вземат адекватни мерки срещу това разглезено момиче!! Поведението и е толкова възмутително лъже за всичко ! Радвам се че този път паричките на тате няма да и помогнат!! Надявам се да си вземе поука и като излезе от ареста да е с друго мислене относно поведението си и живота си за напред!!
80
3
 
38
 
! Отговори
Джак преди 7 месеца
По-дълго да остане където и е мястото. И да учи, книги да чете. Все нещо ще и влезе в тъпата глава!
79
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Сега Анита Мейзер ще и направи гейзър
78
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бой за чалгарката
77
2
 
58
 
! Отговори
Ева преди 7 месеца
Браво, този път адекватно реагира нашето правосъдие, не се трогна от сълзлиивите драми на тая наркоманка. Иска да учи, ок в Сливен ще я научат на много неща. Пък и безплатна квартира, включваща храна и консумативи. Жалкото е само, че от нашите данъци ще и плащаме. Как така няма официални данни, че е приела алкохол и наркотици? При задържането и не са ли и взели проби или отново се премълчава?