Задържаха турския шофьор за катастрофата на "Тракия"

Гьокхан Кахриман ще остане в ареста за 72 часа
Обновена: 23 май 2018 18:38 | 23 май 2018 17:52, Красимир Ангелов
25

Снимка: Булфото

Виж други галерии »

Софийска районна прокуратура задържа шофьора на товарния автомобил, станал причина за катастрофата на автомагистрала "Тракия" рано тази сутрин, съобщиха от Прокуратурата на Република България.

Още по темата
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано и се води досъдебно производство за извършено престъпление по повод настъпило ПТП около 7.20 часа днес на АМ "Тракия", в района на 3-ти км., в пътното платно с посока София, между автобус на градския транспорт и товарен автомобил.

В хода на производството е установено, че виновен за катастрофата е водачът на товарния автомобил –Гьокхан Кахриман, турски гражданин, който е нарушил правилата за движение по пътищата, като по този начин по непредпазливост е причинил телесни повреди на 12 лица, 7 от които за момента за установени като средни.

Предвид високата обществена опасност на деянието, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на Кахриман за срок до 72 часа, след изтичането на които е разпоредено привеждането му в сградата на СРС – за разглеждане на искане за вземане спрямо него на мярка за неотклонение "задържане под стража".

Както е известно, при инцидента тази сутрин пострадаха 12 души, двама от които по-тежко. Те са настанени в болница "Света Ана" в столицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.....Предвид високата обществена опасност на деянието, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на Кахриман за срок до 72 часа ....... значи ,че ще даде фира след 72 часа ..... и ни чул ни видял . Както изчезнаха и останалите турски пишман "каруца бабаити " .
22
1
 
0
 
! Отговори
Партиен член преди 5 години
А с каква скорост се е движил или по скоро пълзял автобуса?Знаете ли че за да спазват разписанието шофьорите карат бавно в този участък.Вина да се търси и от тези дето са разписали това разписание.Също така там постоянно се движат колоездачи и трябва някой да ги удари за да се вземат мерки.
21
1
 
1
 
! Отговори
toti преди 5 години
Пълни *** .Как на 3-ти км.на излизане от София я има няма 5мин. и Турчина заспал...Явбно е чакал да стъпи на магистралата и да включи авто пилото,но нашия с ??? градския автобус си карал явно като из града и охя ,,праз''и в канавката...аааааа???
20
5
 
0
 
! Отговори
Гери преди 5 години
А водача,на автобуса тестван ли е за алкохол и дрога.Всички знаем какви некадърни назначения има в градския в София.
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на снимка 5 се вижда как тираджията е допуснат да се качи в камиона. Защо? За да укрие доказателсва ако е говорил по телефона през това време ли?
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това ще е поредния нарушител, който импотентия ни съд няма да може да осъди и ще е въпрос на дни да си отиде по живо и по здраво в Турция.
17
1
 
12
 
! Отговори
E преди 5 години
Естествено, че ще го задържат! Сега трябва да бъде съден и осъден гнусния анадолски джигит! Дано не го пуснат под домашен арест и този.
16
1
 
15
 
! Отговори
Mitkyla преди 5 години
Тия долни турски шофьори до кога ще си правят каквото си поискат, по пътищата на България? Кога нашата власт ще се самосезира и ще ги държи по-изкъсо? Трябва да се спира всеки турски ТИР за щателно проверка, за да се научат че трябва да спазват правилата, да видим тогава как ще си правят каквото си поискат.
15
0
 
4
 
! Отговори
до14 преди 5 години
ми поръчвай си чорба и ду.хай
14
0
 
6
 
! Отговори
до 11 преди 5 години
абе пич кви айдуци бе, гледат да не плащат хотели
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до11България е връчила на Турция дипломатическа нота заради реклама на супа, произведена от турската компания "Бактат", съобщи Медиапул, като се позовава на в. "Хюриет". Фирмата работи в Германия, но клипът е излъчван по турските телевизионни канали, които се приемат в Европа. Рекламата показва митничар, който иска "пари за супа" (чорба парасъ) от турско семейство, което работи в Европа и се връща в родината си. Вместо пари обаче пътуващите му подават няколко пакета супа на "Бактат" и му об
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди години такъв рязак уби най-добрия ми приятел. На завой без видимост изпреварва "Икарус".
11
2
 
5
 
! Отговори
до11 преди 5 години
глупости ми пишеш, няма да ти обясбявам защо...
10
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До LinaДа карат така само в сърбия и българия, защото по тези земи има много хайдуци и е опасно.
9
0
 
13
 
! Отговори
:):) преди 5 години
че румънците са същите безумници...а някой да е платил акт или просто глоба, не, карат си, не им пука от камери....на границата никой не ги спира глобява
8
3
 
16
 
! Отговори
Жибор преди 5 години
Поредния турски атентатор срещу България- само смъртна присъда за такива полухора!
7
1
 
22
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Турските шофьори (гастарбайтерите основно)карат ужасно,обикновено в колони по 5-6 коли, с една водеща кола,изпреварват заедно,нарушават заедно, интересно дали в Белгия,Австрия,Франция карат така? Друго,което ми е направило впечатление е,че не почиват и обикновено у нас вече карат "насън".
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Задържаха турския шофьор, винeн за катастрофата на "Тракия""---ВИНЕН шофьор ?! Не беше ли РАКИЕН?А, днес публикувате материал, колко произволно хората жонглират с българския език ...
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И отново това което прави впечатление че в този участък няма мантинела
4
4
 
13
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Ще го пуснат, щото тия тypcки чайове нapкомански дето ги пият фecoвете, не ги лови алконала