Бесен зет на съд! За 90 минути – 110 SMS-а със заплахи към тъщата

"Ако те видя, ще те удуша с два пръста", "Ако не си взема детето, ще те направя на луканки"...
28 май 2018 09:00, Златко Желев
76
Бесен зет на съд! За 90 минути – 110 SMS-а със заплахи към тъщата
Снимка: flickr

Военен от Пловдив отива на съд за зловещи закани срещу тъщата. За няма и 90 минути мъжът под пагон пратил общо 110 SMS-а.

Той обвинявал майката на бившата си жена за развода и не можел да се примири с намесата й в семейния му живот.

Случаят е от 2017-а и след едногодишно разследване вече е във Военния съд в Пловдив, където ще отговаря по обвинение за закана за убийство.

"Ако те видя, ще те удуша с два пръста", "Боклук дебел" и "Ако не си взема детето, ще те направя на луканки"... били част от заплашителните му SMS-и на телефона на тъщата Дора Иванова.

Рейнджърът Нено Денев живеел със съпругата си Стефка в апартамента на нейните родители. Двамата имали 5-годишен син, но през 2017 г. военният се изнесъл от апартамента и месец по-късно Стефка подала жалба срещу него.

Тя се оплаквала от агресивното му поведение, но заради липса на доказателства, не се стигнало до дело. Така Нено продължил с агресията, като през нощта на 23 септември м.г., започнал да изпраща SMS-и на тъщата.

"Ще си платиш за всичко", се заканвал той. В друго съобщение написал, че е онкоболен и му е все тая дали ще умре в затвора или в болница, пише "Монитор".

Тъщата се изплашила много, защото знаела на какво е способен бившият й зет и веднага подала граждански иск срещу бившия си зет. Не криела, че много се страхува от него, тъй като апартаментите им били наблизо.

Дъщеря й се била оплаквала, че при един от скандалите им, той опрял нож в гърлото й. А когато се разделяли, я заплашил, че ще я пребие и ще си вземе сина им.


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бряяя.бързо пишещ зет!!!!няма такъв звер
62
0
 
3
 
! Отговори
Госкйе преди 4 месеца
За 90 мин. 110 смс-браво бе.Веднага у книгата на Гинес.
61
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 55
Зависи какъв е бащата, ако е психопат като този, по-добре да стои далеч от бившото си семейство.
60
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Един от проблемите на 'майките' е, че лишавайки детето си от достъп до бащата смятат, че така наказват бащата. Единственият наистина наказан и пострадал е самото дете.
59
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
тъща, свекърва нямат място в живота на младите. Младите си имат семейство и всяко вмешателство в живота им води до проблеми. Да ходят на гости 1 път в месеца е достатъчно.
58
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Зара

Аз съм разведен и виждам детето си едва 4 дни в месеца и 20 дни през лятото. Ако някой смята че баща може да бъде модел за сина си и има възможност да го възпита за тези нищожни дни виждане, трябва да е луд.
В Дания например, разведените родители имат 50/50 право да бъдат с детето си, независимо при кой родител живее постоянно.
57
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До една тъща

Единственото което ще постигнете ако говорите срещу бащата на детето е детето да ви намрази.
56
0
 
8
 
! Отговори
една тъща преди 4 месеца
Аз съм и тъща и въпреки, че зета не дава издръжка за детето (дъщеря ми смята, че няма морално право да го съди), той има право да вижда детето, но рядко се е възползвал от тези си права. Сега пък е в чужбина и само за Коледа и Великден се чуха по скайпи. Не го обвинявам, не всеки е роден за баща, както има и такива майки. Но пред детето лоша дума за баща му не е казана. По-спокойно е самото дете, не расте озлобено, а това е най-важно -детето!Така че не настройвайте децата си срещу другия родите
55
0
 
5
 
! Отговори
Лора преди 4 месеца
До v
това за свекърви и тъщи сме го чували от памти века-дай нещо ново! Всеки трябва (и да има право!!!) да обича и уважава майка си и баща си. Майките ги боли еднакво и за сина и дъщерята. Не ми казвай, че трябва да бъда по-малко обичана и уважавана, щото съм извършила "престъплението" да родя и син! Малее, аман от простотии, в 21-ви век
54
3
 
5
 
! Отговори
Зара преди 4 месеца
Добре, нормално ли е бабата да е непрекъснато с детето, а бащата да няма достъп? Не ще изперка, ами ще пукне.Трябва някакви законодателни решения, които дават повече права на бащата(ако не равни, поне на 30-40%), не може само да плаща за издръжка, а да няма право да си види детето. Ето, аз съм жена и не мога да си представя, че няма да имам контакт с детето си, защо да е по-различно при бащата?Поне при истинските бащи...
53
1
 
5
 
! Отговори
Стига вече преди 4 месеца
Заформи се някой психотрилър- и хоп, псевдомедиите го направят достояние на цял народ, че да дерзаем и ръкопляскаме на участниците в него. Аман!
52
0
 
9
 
! Отговори
ТЕРМИНАЛ 2 преди 4 месеца
Направо е изумително какви хора се разхождат с оръжие в тая пародия на държава...
Овцете пък го приемат за нормално, ще мине време, ще забравят, и пак ще се изпърдят с гербавата бюлетина
51
2
 
10
 
! Отговори
v преди 4 месеца
А ПОСЛЕ ЩЕ НИ ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ БИЛИ МНОГО РАВНИ И ВСИЧКО БИЛО НАРЕД, ЕТО НЕ Е. СЛУЧАЯ ГО ДОКАЗВА И ВАШИТЕ ЖЕНОМРАЗКИ КОМЕНТАРИ ГО ДОКАЗВАТ. ГАДИ МИ СЕ ОТ ЛИЦЕМЕРИ И ДВУЛИЧНИЦИ КАТО ВАС.
50
2
 
13
 
! Отговори
v преди 4 месеца
Ема много сте двулични. ЗНАЧИ КАТО ОПИРА НОЖ НА ГЪРЛОТО НА ДЪЩЕРЯ ИМ, ИЛИ Я БИЕ, ИЛИ ПИЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА НЯМА ПРОБЛЕМ, ТАКА ЛИ? А ТЪЩАТА Е МАЙКА МЪЧИЛА СЕ ДА Я ИМА ВАШАТА ДЪЩЕРЯ, ЖЕРТВАЛА СЕ ЗА НЕЯ, РИСКУВАЛА Е ЖИВОТА СИ, ЗА ДА ИМАТЕ ВИЕ ЖЕНА СЕГА. ЗА ТОВА ЗАСЛУЖАВА УВАЖЕНИЕ. АКО Е НАПРАВИЛА НЕЩО, ТО Е ЗА ДА ЗАЩИТИ ДЪЩЕРЯ СИ ОТ НАСИЛИЕ ИЛИ СМЪРТ. А СВЕКЪРВИТЕ ПРОСТО СИ ИЗМИСЛЯТ СМЕШНИ ПРИЧИНИ ДА НЕ ХАРЕСВАТ СНАХА СИ,ОТ ЖЕНСКА РЕВНОСТ.
49
25
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Моята тъща умря на четвъртата година от сватбата."

Дай боже всекиму такъв късмет!
48
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Той обвинявал майката на бившата си жена за развода и не можел да се примири с намесата й в семейния му живот."

И прав човека. Има тъщи, които правят всичко възможно да разделят младото семейство.
47
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
не трябва ли да уведомят и книгата за рекордите на Гинес?
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
БЕЗ КОМЕНТАР :D
45
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Военен

ако си мислиш че приемането на някаква конвенция ще има какъвто и да е ефект си по-наивен и от дете. И сега има закони. Това не спира хората да ги нарушават. И една конвенция за която си нямат идея какво пише в нея, няма да спре същите тези нарушители да продължат да нарушават. Така че вместо да се занимавате с конвенции и всякакви глупости се хванете и направете нещо практически добро
44
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Уважавай" тъщата, за да ти крепи семейството. Моята почина малко след брака, но ми е подавала сигнали, че иска "уважение". Казвам го, в потвърждение на това, че ако я беше "помпил" , оная престаряла 42 годишна тъща, изказващия се по-долу, сега щеше да си още щастливо омъжен, а при евентуални семейни скандали, тъщата щеше винаги да е на твоя страна. А вие, дами, ако усетите много добри отношения съпруг-тъща, не се съмнявайте, даже и майка ви да е някоя престаряла 42 годишна тъща, все още става.