Малка булка (12-годишна) праща в затвора апаш

В област Монтана има 51 непълнолетни майки с 56 деца
28 май 2018 08:30,
29
Малка булка (12-годишна) праща в затвора апаш
Снимка: flickr

Криминално проявен и лежал в затвора мъж отива отново зад решетките заради незаконно съжителство с 12- годишно момиче, съобщиха от районния съд в Монтана.

23-годишният Огнян К. от село Лехчево преди две години си харесал за жена 12-годишната Людмила М. от монтанския квартал "Кошарник". Мераклията взел момиченцето в дома си през септември 2016 г.

Властите обаче научили за незаконното съжителство и срещу мъжа започнало дело. Пред съда Огнян К. се признал за виновен и сключил с прокуратурата споразумение да влезе за четири месеца в затвора. Огнян К. е без никакво образование и безработен.

След произнасянето на присъдата полиция отвела апаша от селото в затвора, а роднини и приятели го изпратили като на сватба, разказават очевидци пред "Труд".

Всяка година в област Монтана има по десетина дела срещу мъже за незаконно семейно съжителство с малолетни и непълнолетни момичета.

По данни на социалните служби в област Монтана през 2018 г. има 51 непълнолетни майки с 56 деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
БПФ преди 5 години
Минималното предвидено в закона наказание е 2 години - дават му 4 месеца.Тоест депутатите в парламента могат да приемат каквито си щат закони, ама някакви анонимни мръсни садии им се подиграват в очите и толерират безчинствата на чернaта хъхряшка измeт. Ако искаме да си оправим държавата - отваряме Белене, също урановите мини Бухово и Елешница - и такива мръcни садии, НЕприлагали законите - до един там - каторжен труд на 12-часов работен ден докато пукнат.
17
1
 
3
 
! Отговори
Али Химика преди 5 години
Необходим е процес при който NaOH се свързва с мазнините.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До чарлиНие ги хрантутим.
15
0
 
10
 
! Отговори
чарли преди 5 години
Кой ги издържа тези 56 *** ?
14
0
 
25
 
! Отговори
Да преди 5 години
Онзи ден минах покрай Котел.Направи ми впечатление, че българите там ги няма.Няма ги и в Казанлък.Карлово, Калофер все възрожденски градове, но без българи! Страната бавно, но сигурно се ман_______.
13
0
 
29
 
! Отговори
Защо само 4 месеца, преди 5 години
а не 15 години, както предвижда законът?!Докога за тези ще има други, неписани закони?Минимум 15 г. в пандела и там да работи, за да си плаща издръжката, а също и да заработва издръжка за детето, което е създал! Всеки ден да се преценява за колко пари е работил, от тях да се отделя нужното за детето му и само ако остане нещо, тогава на другия ден за него да има ядене. Ако не е изработил достатъчно, да гладува! Ако неколцина получат такава присъда, ще е за урок на всички. Така ще се вразумят!
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без да имат средно образование и навършено пълнолетие - без социални ако имат дете! Толкова е просто....
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 9Бедата е там, че Прокуратурата си затваря очите за такива като теб!Ти какво искаш, да кажем "Браво" на този безотговорен лентяй ли?
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само за 4 месеца в пандиза и то за рецидивист. Съжителството с малолетна е многократно блудство, а за блудство дават от 5 до 15 годинки зад решетките. Няма такава съдебна система. Ако беше от друг етнос сигурно щеше да гние поне 7-8 г.
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държава пълна с *** и управлявана от най-големите исиoти и престъпници!!!!!ОТЧАЙВАЩО ПОЛОЖЕНИЕ!!!!!!!
8
0
 
24
 
! Отговори
Стига вече! преди 5 години
Трябва да се вземат решителни, драстични мерки. Не може така!51 момичета, дадени за секс-играчки на тър_теи, които нямат нито образование, нито професия, нито намерение да работят! В резултат на това, данъкоплатецът поема издръжката на 56 създадени от тях деца! А колко ли още ще създадат, за да се изхранват от детските надбавки и помощите, измъкнати от нашия джоб?
7
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
MNOGO RASIZAM I KSENOFOBIA V TOZI SAIT.NEMA LI PROKUROR ZA VAS.
6
1
 
22
 
! Отговори
Сериозно! преди 5 години
Това, че го пращат в затвор- за него е ПОДАРЪК! ХРАНА< общуване и др.САМО СТРОГ ЗАКОН:1.ВСеки БЕЗРАБОТЕН, създаващ деца с МАЛОЛЕТНА, се ЛИШАВАТ и ДВАМАТА от ВСЯКАКВИ детски и социални.Да осъзнаят, че трябва да УЧАТ,да РАБОТЯТ.Да не си въобразяват,че "СЪЗДАВАТ поколение" и че е ПОХВАЛНО.ОБРАТНО-срамно е! КЪДЕ са ВОДАЧИТЕ на партийте им? Цв.Кънчев, САЛИ, Илиев? НЕ се ли СРАМУВАТ, че ние ги издържаме и остават на НИВО ***?САМО ТЕ СА ВИНОВНИ.Ние не сме длъжни да издържаме АРМИЯ от ПРОСЯЦИ
5
1
 
24
 
! Отговори
БХК преди 5 години
Ааааа, ама моля ви се! Как ще им нарушавате традициите?! Ние протестираме!!!
4
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
NA 12 G. E VECE GENA--BRAVO.
3
1
 
15
 
! Отговори
annybody преди 5 години
До Коце кметаМоже, и още как - да изтрепе няколко наши роднини и да се уригва честито след ограбеното.И ако случайно го приберат на топло - което не е вероятно, защото животът и зимнината на жертвите е под минималната работна заплата, за всеки случай се е мултиплицирал с още 4 - 5 чаавета - да поемат бизнеса.Споко, ние си гледаме с грижа и пари за сметка на собствените си деца.
2
0
 
34
 
! Отговори
Коце кмета преди 5 години
И сега ще папка малко от моите данъци... Не е ли по-добре да го пуснат този хубавец да си ходи по живо и по здраво през комина?? Той освен да се размножи в същата форма друго не може да направи?
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"След произнасянето на присъдата полиция отвела апаша от селото в затвора, а роднини и приятели го изпратили като на сватба..." - без коментар.