Борислав бал не видя! А мъжът, който го намушка – на свобода!

Трудно лягам, трудно ставам, сподели той пред Bulgaria ON AIR
30 май 2018 10:30,
100

Съдът пусна под домашен арест мъжа, който преди дни наръга 18-годишния Борислав Великов в столичен тролей.

Потърпевшият е разочарован от решението на магистратите, а адвокатите му са в готовност да обжалват.

"Отвори ми се раната малко преди бала. Лекарите ще вземат решение дали отново трябва да се шие. Трудно лягам, трудно ставам, на антибиотици съм още", сподели пострадалият абитуриент пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Припомняме ви, че след направена забележка за непристойно поведение в градския транспорт, Борислав е нападнат от 33-годишния Георги Георгиев, който по думите на потърпевшия е крещял: "След вас ще има други хора".

"Започна да се саморазправя с мен. Опитах да се оправим с думи, но той реши по вандалския начин. Почна да вика и да блъска другите хора. Абсолютно никой не искаше да ми помогне, българите сме така. Той започна да блъска по вратите, за да може да избяга", разказа още Борислав.

"Въобще не очаквах, че той ще извади нож, как да реагирам", каза момчето, на което в петък му предстои матура по спорт. Борислав ще се яви на изпита, но не вижда как ще се справи, тъй като не може да използва лявата си ръка.

Борис Борисов, който е треньор на момчето, определи решението на съда като неадекватно.

"Как гледа болната си майка като е наркозависим? Този човек няма място навън сред нормалните хора. Постоянна мярка докато му излезе присъдата", настоя той.

"Исках да завърша в ЦСКА при Борис Борисов, да вляза в НСА и да си извадя диплома за треньор", завърши Борислав, чието бъдеще в спорта е застрашено след тежкия инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
5
 
6
 
! Отговори
Правата ми преди 5 години
В случая е било много трудно да се окаже помощ на младежа, защото докато са били в словесни пререкания никой не е имал право да се намеси, а според думите на момчето нападението е станало за мигове, а след това нападателят е спрял с престъплението, така че хората са могли единствено да сигнализират органите на реда. Ако беше посегнал да го намушка втори път, тогава околните са имали право да се намесят. Хора четете и вижте кога имате право да се защитите. Решението на СРС е неадекватно.
43
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха! Не можах, кай, да си изкарам както исках! Още съм на антибиотици.... Демек щял е да се налочи като прасе :)))
42
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 44Още бай *** е казал, че престъпниците играят много важна роля, особено по време на избори.
41
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българският съд ЗАЩИТАВА престъпниците - убийци, крадци, изнасилвачи...Честният гражданин, който работи за едната прехрана е винаги прецакан от здравна, правосъдна и др. системи, от топлофикация, софийска вода, ЧЕЗ и всякакви монополи...колкото и да ни обясняват, че сме *** и не разбираме, че трябва да сме щастливи и благодарни на правителство и депутати!
40
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 42"А защо никой не казва какво е било непристойното поведение" - Ако правилно си спомням момчето е направило забележка на тумба циг.. така де ромчета. Този ненормалник без да има нищо общо с въпросната забележка се е спречкал с момчето.
39
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо никой не казва какво е било непристойното поведение заради което се е наложило да го напсува, така де да му направи устна забележка под формата на псувня?
38
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съдиите се назначават от ВСС, което пък е подчинено на парламента където от 11 години се подвизава най-голямата престъпната група в България - ПП ГРОБ
37
0
 
17
 
! Отговори
мак преди 5 години
Бг съдиите и законът в повечето случаи са на страната на престъпника, това е извода. Но ако жертва стане близък на съдията, депутат и тн., наказанието ще бъде от строго по-строго. Жалко за момчето, но не се учудвам, че никой не искаше да му помогне, явно безразличието е повсеместно, но пък кой ще дръзне да се противопостави на развилнял се бандит в затворено пространство?
36
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моля, пишете и името на съдията в такива случаи. Да се знае...
35
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Припомняме ви, че след направена забележка за непристойно поведение в градския транспорт, Борислав е нападнат от 33-годишния Георги Георгиев,...Преведено това звучи така:Припомняме ви, че след като напсува в градския транспорт, Борислав е нападнат от 33-годишния Георги.
34
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пеев е натиснал Цацата, че във факултета вече се събират гласове за следващите избори
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха!Външни белези не определяли етническия произход! :)))Ми тогава що не напишете бял ци ганин намушка мур гав българин с турски нос?
32
0
 
10
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Ако е наркозависим и майка му е болна, то има голяма вероятност да не спазва мярката домашен арест и в този случай тя се заменя с по-тежката задържане под стража.
31
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЩОМ Е ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ ЗА ЛЕКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА ОТ СЪДА МОГАТ ДА ТЕ ПУСНАТ ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО!КОГАТО Е ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ ЗА СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА ТОГАВА В АРЕСТА!ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ЗАТВОРИТЕ НИ СА ПРЕНАСЕЛЕНИ И ЗА ТОВА ОТ ПРОКУРАТУРАТА ОТКАЗВАТ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА НО ТОВА НЕ Е ОПРАВДАНИЕ!
30
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НАЧИ ИЗКОРМВАТ ТЕ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ И ТОВА ПРОКУРАТУРАТА ГО БРОИ ЗА ЛЕКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА А НЕ СРЕДНА!СЪЩОТО БЕШЕ И С КАМЕРИЕРКАТА КОЯТО КАТО Я РИТНАХА В ГЛАВАТА Е ЗАГУБИЛА СЪЗНАНИЕ! ЮРИСТИ КАЗАХА , ЧЕ ТОВА ПО ЗАКОН Е СРЕДНА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА! НО ОТ ПРОКУРАТУРАТА ПОВДИГНАЛИ ЛЕКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА И ШВЕДА СЕ ИЗМЪКНА! ТОЧНО КАТО ТУКА!ЗАКОНИ ИМА НО ПРОКУРАТУРА В СОФИЯ НЯМАМЕ!ПЛОВДИВ СА НА ДРУГО НИВО ТАМ ПРОКУРАТУРАТА РАБОТИ!
29
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малцинствата трябва да се толерират и уважават ,който не е съгласен да си отива в Китай и Русия .Всяка агресия спрямо ,раса ,пол и религия трябва строго да се наказва . Ние сме част от евро атлантическите ценности ,това момче спортиста тестван ли е за някакви допингови субстанции съдържащи вещества повдигащи адреналина и агресията?
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото външни белези не определят етническия произход. Етническия проозход се базира на етнос, а не на расова основа. Така че коментара ти е не само хейтърски, той показва и колко си необразован.
27
0
 
27
 
! Отговори
БПФ преди 5 години
Разбирате ли отвоно колко е вярно това - което говаря от години - че ако искаме да си оправим държавата, първо садиите и прокурорите трябва да *** като вреден дивеч?
26
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
После се сърдите, че определят страната като Кочинистан.
25
1
 
48
 
! Отговори
redordead преди 5 години
тези, които плюят по момчето, което е направило забележка заради непристойно поведение в автобуса са пълни клепарници... Дано не ви се налага да имате някога нужда от помощ и да няма някой човек, който да се опита да ви защити...