Борислав бал не видя! А мъжът, който го намушка – на свобода!

Трудно лягам, трудно ставам, сподели той пред Bulgaria ON AIR
30 май 2018 10:30,
100

Съдът пусна под домашен арест мъжа, който преди дни наръга 18-годишния Борислав Великов в столичен тролей.

Потърпевшият е разочарован от решението на магистратите, а адвокатите му са в готовност да обжалват.

"Отвори ми се раната малко преди бала. Лекарите ще вземат решение дали отново трябва да се шие. Трудно лягам, трудно ставам, на антибиотици съм още", сподели пострадалият абитуриент пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Припомняме ви, че след направена забележка за непристойно поведение в градския транспорт, Борислав е нападнат от 33-годишния Георги Георгиев, който по думите на потърпевшия е крещял: "След вас ще има други хора".

"Започна да се саморазправя с мен. Опитах да се оправим с думи, но той реши по вандалския начин. Почна да вика и да блъска другите хора. Абсолютно никой не искаше да ми помогне, българите сме така. Той започна да блъска по вратите, за да може да избяга", разказа още Борислав.

"Въобще не очаквах, че той ще извади нож, как да реагирам", каза момчето, на което в петък му предстои матура по спорт. Борислав ще се яви на изпита, но не вижда как ще се справи, тъй като не може да използва лявата си ръка.

Борис Борисов, който е треньор на момчето, определи решението на съда като неадекватно.

"Как гледа болната си майка като е наркозависим? Този човек няма място навън сред нормалните хора. Постоянна мярка докато му излезе присъдата", настоя той.

"Исках да завърша в ЦСКА при Борис Борисов, да вляза в НСА и да си извадя диплома за треньор", завърши Борислав, чието бъдеще в спорта е застрашено след тежкия инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
49
 
! Отговори
ех мъка преди 5 години
На полиция и съд не може да се разчита вече вземете нещата в свой ръце,ще ви мотаят с години по съдилища и само ще ви унижават и ще ви се смият,само сами можете да получите възмездие,до там ни докараха политиците....
3
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Терминал 2
2
7
 
38
 
! Отговори
Да ама не... преди 5 години
България е правова и демократична държава,пълно правен член на ЕС!!!
1
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След нас ще има и други хора.