Тираджията, убил бременната Северина и мъжа й – надрусан

Експертизата на украинеца Пислар откри следи от марихуана
21
Тираджията, убил бременната Северина и мъжа й – надрусан
Снимка: bTV

Под въздействието на марихуана е бил 28-годишният украински тираджия Станислав Пислар, който уби на магистрала "Тракия" бременната Северина Коралска и мъжа й Ивайло Минчев. Това стана ясно в Пловдивския апелативен съд, където прокурорът Андрей Атанасов предостави резултатите от съдебно-химическата и токсикологична експертиза.

Още по темата

Тя е отчела, че в кръвта  и урината на тираджията има наличие на тетрахидроканабинол - марихуана, съобщи "24 часа". 

Задържаният реагира като чу за заключението. Той твърди, че това не може да бъде. Защитничката му заяви, че липсвали данни какво е количеството наркотик.

Пислар с насълзени очи повтори, че много съжалявал и ако можел, би дал своя живот, за да върне загиналите съпрузи. Северина издъхна бременна в 7-ия месец. Украинецът настояваше съдът да го пусне под домашен арест.

Адвокатката му представи договор, според който клиентът й е наел жилище в Пловдив.

Според магистратите обаче съществува реална опасност Станислав Пислар да се укрие, тъй като често пътувал зад граница.

С държавата, в която живее и където има постоянен адрес - Украйна, България няма сключен договор за правна помощ.

Магистратите отчетоха, че за извършеното от тираджията престъпление Наказателният кодекс предвижда тежко наказание - лишаване от свобода от 5 до 20 г.  С този аргумент те го оставиха за постоянно в ареста. Определението не подлежи на обжалване.

На 28 май Пислар помете с камиона си "Ауди"-то, в което пътували Северина и Ивайло. Те отивали на преглед в София. Двамата загинаха на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До KretiА тировете преди и след него? Те как са минали? Като с доведения син на певачката. Колко коли преди и след него са минали и не са имали проблеми? Кретенско си е?
14
0
 
3
 
! Отговори
правовата държава преди 5 години
За да бъдем правова държава трябва терористите по пътя да бъдат за дълго в затвора. За винаги да престане практиката да ги пускат да избягат от правосъдието. Защото тези където пускат престъпниците може след време да бъдат прегазени техни близки.
13
0
 
3
 
! Отговори
терминали за тирове преди 5 години
До Драгоман и Свилен град има построени терминали също както са в Германия. Качват се тировете на влака и ги прекарват. Така няма да заспиват по пътищата и да предизвикват ПТП. Освен това държавата ще печели много. Но корумпираните власти искат държавата да не печели а те да пълнят гуши.
12
0
 
7
 
! Отговори
справедливо преди 5 години
До живот без право на замяна.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И да си продължа мисълта най излиза че са го осъдили понеже в момента сме уж в центъра на Европа законите трябва да са за всички и да се спазват аз ако съм на негово място сам щях да си поискам доживотна който не може да не кара
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не съм адвокат ,но ако разсъждаваме логично би трябвало да го съдят по отделно за всеки член от семейството а не на едно и по този начин му се намаля присъдата добро поведение малко кинти и така като гледам максимум 8 години
9
1
 
4
 
! Отговори
Кифла преди 5 години
До Анонимен, каква друга гледна точка, бе? Три отнети живота!!!няма друга гледна точка
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам каква е истината, но по тази "магистрала" пътувам само по 2 пъти в годината и всеки път има нещо нередно - съборени на земята ръждясали табели за ремонт които виждаш и отбягваш в последния момент, коне, велосипедисти, коли в насрещното, т*паци дето те изпреварват със 150 само за да спрат 500 м. по-напред за да пикaят (явно държат да ги гледам) и т.н.
7
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
15 години минимум! Изверг съветски!
6
12
 
26
 
! Отговори
Teodor преди 5 години
Пушил - непушил, бастисал е 3 живота! За това трябва да лежи в затвора ДО ЖИВОТ! Какво ще ми хленчи сега колко много съжалявал! Ех, защо не живеем в нормална държава!!!!
5
3
 
33
 
! Отговори
Независим преди 5 години
Никаква марихуана няма, приписаха му я, защото иначе пътно управление трябваше да бъде съдено.Това е истината.
4
3
 
25
 
! Отговори
Kreti преди 5 години
Не може фирмата ремонтирала пътя да изгори тя е на ГР.ОБ. Да спре буса на АПИ в лява лента на магистралата и коносите сложени на 15м зад буса. Как спира тир за 15м?
3
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТрътльо разбираш ги ти тия работи
2
1
 
37
 
! Отговори
бай преди 5 години
Това дали е пушил скоро или отдавна вече е без значение, защото куките промениха закона.Преди беше "под въздействие", сега е "след употреба", така че ако пушиш трева имаш реален шанс да гризнеш дървото и много време след като е отминало действието й
1
22
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марихуаната остава месеци в тялото, това не значи, че се е бил напушил и седнал да кара. Аман от неграмотност българска.