След ада в Сарафово: Терористът спрян със секс играчки!?

Жандармерия проверила мъжа, открили садо-мазо артикули
14 юни 2018 08:00, Петя Славова
24
След ада в Сарафово: Терористът спрян със секс играчки!?
Снимка: архив, БТА

Един от терористите, участвали в атентата на бургаското летище Сарафово през 2012 г. бил спрян от жандармерия два часа след адския взрив с куфар със секс играчки. Това стана ясно на заседанието на Специализирания наказателен съд по процеса, който се води задочно срещу Хасан ел Хадж Хасан и Мелиад Фара, обвинени за атентата на бургаското летище Сарафово. Пред спецмагистратите показания даде Димитър Игнатов - един от жандармеристите спрели атентатора за проверка, пише "Монитор".

"В деня на атентата охранявахме мача "Лудогорец- Динамо Загреб" в Разград, започна разказа си униформения. Той си спомни, че получили обаждане от колеги от Бургас, които им съобщили, че е бил извършен атентат. Получили нареждане да спират всички автомобили и да ги проверяват. Така се натъкнали на такси, в което пътувал мъж с канадски паспорт. "Беше висок около 1,80 м. и носеше бейзболна шапка", каза Игнатов.

Именно така повечето свидетели описват Хасан ел Хадж Хасан. Накарахме го да си свали шапката, Претърсихме и багажа му. Вътре имаше артикули за садо-мазо игри обясни малко смутено униформеният пред съда.

Още по темата

Чужденецът обаче съвсем спокойно и невъзмутимо казал, че са за приятелката му, с която щял да се срещне в Румъния. Обяснил, че там щял да стигне през Русе. Като не открили нищо съмнително, ченгетата го пуснали да продължи, без да подозират, че са спрели един от терористите, сътворили кървавата касапница на летището.

На плътски удоволствия се отдал и друг от терористите.

Пред съда показания даде Сийка Драганова, която работела в хотел "Перфект" във Варна. Там отседнал късо подстриган млад чужденец, който бил "бозав" на цвят. Според запознати това е взривеният атентатор Мохамед ел Хюсейни. Една сутрин на Сийка й поръчали да направи палачинки с кашкавал за госта. Тя ги приготвила, но се оказало, че чужденецът не ги харесал и ги върнал.

"Още ме е яд, че не ги изяде", тюхкаше се Сийка пред магистратите. После му купили кроасани. Жената каза, че младокът бил настатен във ВИП апартамент, в който имало кръгло легло. Поръчали му и проститутка. След ден - два младежът си заминал.

Пред съда вчера показания даде и Веселин Личев, който през 2012 г. бил кмет на Сопот. Мъжът разказа, че в дните около атентата на летището бил на почивка в Поморие, до къщата на Яворов.

Там на скалите един ден се появил млад мъж. "Свиреше на духов инструмент, нещо като малка флейта", обясни бившият градоначалник. "Свиренето беше много протяжно, гадно, почти погребално", допълни той. Личев и други плажуващи три пъти му направили забележка да спре.

"Музикантът" обаче не обръщал внимание. Накрая градоначалникът го замерил с черупка от мида. Странникът си сменил тениската и си сложил раница на гърба, след което си тръгнал. Бил с бухнала, къдрава коса, а случката се разиграла в деня на атентата - 18 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво прави прокуратурата, когато някой в съд казва как хотел поръчва ***.Защо си мисля, че проституцията още е незаконна на територията на България.Нека одгатна: прокуратурата е твърде заета да си рови по дупките, или в добрия случай да ровят по дупките на проститутките.Е вярно няма такава държава, то чак е смешно.
17
22
 
21
 
! Отговори
Само Бкп преди 5 години
73 години комунизъм,да живее любимата партия,единствената в България.
16
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
20, пропусна, на герб не са спирали и еврофондовете, А Я ВИЖ КАКВО ПРАВИ ЕВРОПА НА БСП- 2008 Г И 2014 Г СПИРАТ ИЗПЛАЩАНЕТО ПО ТРИ ОПЕРАТИВНИ ПРОГРАМИ, ПОРАДИ СЪМНЕНИЯ ЗА КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ. ТОВА ГЕРБ ГО НЕ МОГАТ. 18.ЮНИ 2003 Г ХЕЛИКОПТЕР ОТ БАЗА КРУМОВО ПАДА ПО ВРЕМЕ НА ГАСЕНЕ НА ПОЖАР ЗАГИВАТ ТРИМАТА ОТ ЕКИПАЖА НА ХЕЛИКОПТЕРА.
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
13, ех па и ти- верно герб не могат да гръмнат ктб.
14
3
 
17
 
! Отговори
бай х преди 5 години
... показал е на ченгетата големите вибратори... и ги е дострашало :)
13
3
 
16
 
! Отговори
Хааахаха преди 5 години
Бозав чужденец, който ходи със садо-мазо играчки, свири на духов инструмент и не яде палачинки хахахаха. Мистър Бийн се биеше със един със оранжева коса и със превръзка на окото във Джони Инглиш.
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...чужденец, който бил "бозав" на цвят."====================================Много мъдро!
11
3
 
10
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Вероятно е заминавал за западна Европа с тях ,там много си падат по това ;) !!!
10
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откакто ГЕРБ ни управлява само глупости стават в тази държава.
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лекарите в Бургас бяха казали,че този тип който показват на снимката не може да има нищо общо с атентатора,защото телосложението му не отговаря(не съвпада) на тялото на атентатора.
8
2
 
25
 
! Отговори
хюмнеага преди 5 години
Тази история и напушен не моа да я преглътна.
7
2
 
34
 
! Отговори
РВ преди 5 години
Леле майко....смях! Кок точно му поръча проститутката? От рецепцията на хотела ли? Че тези са си намерили рая тук, за кво им е трябало да се гърмят не разбирам...
6
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е той е имал и свитък с ръкописи за промени във флуидо-динамиката, още от времето на Александрийската библиотека, но полицаите са се спрели на това което им на тяхното мозъчно ниво.
5
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Терорист с куфар с дилда. Свири на флейта. Поръчват му ***. Сийка му готви палачинка с кашкавал. Кмета го замерва с миди. из Терорирст в Страната на чудесата (България)
4
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След 6г научаваме, че терористите отсядат във ВИП апартаменти с кръгло легло, *** и палачинки, носят садо-мазо аксесоари в багажа си и свирят на флейта.
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако беше ходил на училище, щеше да знаеш какво заглавие "искам"
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Градоначалникът ги замерил с чрупка от мида. Смятай колко е загубено това ceлcko кметче. Добре че вятъра не го е съборил о скалите.
1
1
 
25
 
! Отговори
най-гл. редактор преди 5 години
е нЕма такова заглавие