След бой с камшик: Палавият преподавател от СУ – осъден!

Чавдар Стоянов е заблуждавал мъже, че си търси лична охрана
Обновена: 26 юни 2018 07:23 | 25 юни 2018 22:41,
54
След бой с камшик: Палавият преподавател от СУ – осъден!
Снимка: БНТ

Софийски районен съд постанови осъдителна присъда по внесен от Софийска районна прокуратура обвинителен акт срещу бившия преподавател в СУ "Св. Климент Охридски" Чавдар Стоянов, за извършени от него престъпления против личността, съобщиха от прокуратурата, предаде БНТ.

Стоянов е осъден с лишаване от свобода за срок от три години, изпълнението на което е отложено за 5 години.

През юли 2017 г. Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт срещу юриста и бивш университетски преподавател Чавдар Стоянов за извършени от него две престъпления - опит за принуда (за което е предвидено наказание "лишаване от свобода" до шест години) и осъществени действия на полово удовлетворение с лице от същия пол (за което е предвидено наказание "лишаване от свобода" от две до осем години).

В края на 2015 г. пострадалият по първото от двете престъпления – Г.И., си търсел допълнителна работа, като чрез свой познат се свързал по телефона с Чавдар Стоянов, с когото се уговорили да се срещнат. От своя познат той разбрал, че Стоянов иска да назначи човек за лична охрана.

При срещата на двамата, състояла се в гр. София, Стоянов заявил на И., че е бисексуален, както и че работи като прокурор и едновременно като лектор в СУ "Св. Климент Охридски". Изрично го предупредил да не закъснява за работа, защото в противен случай щял да бъде наказан с бой с камшик.

На следващия ден те се видели отново в заведение в столичния кв. "Лозенец", като след срещата им подсъдимият внезапно се опитал да хване бедрото на И., а впоследствие и да го прегърне. И. решил да не започва работа при Стоянов. След като не се явил при него на предварително уговорената дата, Стоянов му се обадил по телефона и му заявил, че за неявяването му следва да му се наложи наказание – бой с камшик.

По-късно през същия ден подсъдимият изпратил и телефонно съобщение, че ще го набеди пред прокуратурата на Р. България, че е извършил престъпление, че го е нападнал и ще има трима свидетели.

По идентичен начин през 2012 г. Стоянов пак пуснал обява, че си търси лична охрана. С него тогава се свързал К. Л. При първоначалната среща Стоянов заявил, че е доктор по международно право и че работел за бивш главен прокурор.

Няколко дни по-късно двамата се срещнали отново, като Чавдар Стоянов настоял да отидат в апартамент. Там го накарал да направи петдесет лицеви опори, но преди това да се съблече гол до кръста. Тъй като мъжът решил, че това е част от изпита за работа, започнал да ги прави. Чавдар Стоянов му казал да си свали и панталона.

Докато К. Л. правел лицевите опори, Стоянов извадил камшик и с него започнал да нанася силни удари по голия гръб на пострадалия. Тъй като изпитвал силна болка, той започнал да го моли да спре, но Стоянов започнал да нанася по-силни удари, като започнал да мастурбира.

С присъда на Софийския районен съд на Стоянов е наложено едно общо най-тежко наказание за описаните деяния - лишаване от свобода за срок от три години, изпълнението на което е отложено за 5 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ей ти пример за това колко е зле частната охрана.един нормален охранител щеше да го сгъне на 2 в шкафа като го види каква амеба е и че не си струват парите.
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом един никакъв прокурор е толкова откачен, колко ли по-откачени са по-главните ?
35
1
 
17
 
! Отговори
Ванина преди 5 години
Това престъпление е за ефективна присъда! Как маже да се случват такива безобразия в българския съд???? Потресена съм!!! Ами ако на мястото на потърпевшите е ваш син, внук? Психическите травми са цял живот.
34
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...лишаване от свобода за срок от три години, изпълнението на което е отложено за 5 години." Това значи условна присъда. Що за съд е това. Извратени престъпници с отложени присъди. Този е за най-малко 1 година ефективна присъда.
33
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що му отлагат присъдата .Той сам ще пее от радост сватбен марш ,ако отиде булка при *** в панделата
32
0
 
12
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Оле майко !!! :) :) :) Това е като във филм на Костурица :) А какъв е коментара на ректора на СУ ? :) :) Или той си мълчи, защото също е бил бит с камшици гол за да стане ректор ?
31
0
 
24
 
! Отговори
Ужас преди 5 години
Тоя как се гледа в огледалото? Не децата пред Парламента са с увреждания, а такива животни, като този. Преподавател бил. Преподава бой с камшик на мъже. такива хора само тежат на Земята.
30
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След бой с камшик: Палавият преподавател от СУ осъден!Върхът на падението на СУ! Явно е пълен с "Европейски" и "Атлантически" "ценности".Щом си позволява това с охранители, какво ли прави със студентите?Следват и резонните въпроси:1. Защо е претодавател?2. Защо е в СУ?3. Осъден, но закщо не е бил поне бит, за да влезе в нормалните човешки рамки на общуване, когато си търси охрана?
29
5
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
първо кат гледам записа тоя не е бисек.суален ми се е баш .....Обаче... Кат не можем да накажем истинските престъпници - дай да осъдим .......... та барем отчетем статистика , нали така ? Жалка държава.
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно...Законът един път да е смислен.Знам за един случай, в който момиче беше изнасилено, но защото била "само ***" се водило блудство, а не изнасилване ... Така че изнасилвача получи 9 месеца условно... Извинявма се, блудствинивача, вместо 3 до 5 години затвор.
27
3
 
6
 
! Отговори
Сиганйн преди 5 години
Що нема снимка на бития *** ?
26
1
 
17
 
! Отговори
Шопа преди 5 години
Нема страшно.У затвора ще го превъзпитат.
25
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е каквито и паради да правят не могат да ме убедят ,че това е нормално и има право да съществува .
24
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Навъдиха се всякакви, камшици, вегани, русофили... шантава работа.
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ОНЗИ------Ти луд ли си? Този ще се чувства награден!
22
2
 
23
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Ха-ха-ха....що за хора обитават територията бе?
21
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя е на Станишеф дружка :) Турят си *** у свободното време мушмуроците :)
20
2
 
19
 
! Отговори
ОНЗИ преди 5 години
Този *** да бъде .......на публично място от неговите студенти.
19
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде де! Първо го обарвал, казал му че му се ще и нашият пишман бодигард пак му отишъл на гости... Май не му е платил и за това го съди... Аман от *******
18
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно е от ГЕРБ. Щом е третополов...