Психоложката от ада в Труд – с 2 обвинения. Арестувана е!

Лукова опита да натопи друг, след което се скри от властите
27 юни 2018 14:15,
32
Психоложката от ада в Труд – с 2 обвинения. Арестувана е!
Снимка: Pixabay

Антония Лукова, която причини катастрофата до Труд, вече получи две обвинения. Повдигна й ги районната прокуратура в Пловдив. Вчера 26-годишната психоложка доброволно, но с адвокат се яви районното управление в Труд.

Преди да се предаде, Лукова, която на 3 юни предизвика верижна катастрофа и пострадаха хора, се опита да прехвърли вината на свой приятел и се укри за близо 3 седмици от властите.

Според прокуратурата във фаталния неделен ден Антония Лукова е шофирала своята "Мазда" без книжка. Свидетелството за управление й било отнето на 17 февруари т.г., след като била хваната да кара с алкохол в кръвта.

Още по темата

Заради това тя била наказана по административен ред и книжката й била взета за 12 месеца. Именно това е едното обвинение срещу нея – че е управлявала колата си в срока на изтърпяване на принудителната административна мярка за временно отнемане на книжката.

Второто обвинение срещу нарушителката на пътя е, че е нарушила правилата за движение и по непредпазливост е причинила средни телесни повреди на повече от едно лице, след което е избягала от местопроизшествието.

В самия ден на катастрофата тя се молила на пострадалите семейства от другите две коли, блъснати от маздата й поради неспазване на дистанция, да не я издават, защото родителите й били много строги.

Хората видели как неин приятел идва с такси на мястото на катастрофата и поема вината, че той е шофирал, вместо Антония. Той бил тестван за наркотици и тъй като пробата му била положителна, бил задържан за 24 часа.

Свидетелите от блъснатите коли обаче били категорични, че не мъж е бил зад волана в момента на удара, а жена. На следващия ден от полицията призовали Антония за разпит, но тя не се явила в районното.

След което е обявена за общодържавно издирване, преди вчера сама да се предаде. Тя била арестувана, а с постановление на наблюдаващия прокурор от сряда Лукова е задържана за нови 72 часа.

От районната прокуратура уточниха пред "Монитор", че предстои да преценят каква мярка за неотклонение да вземат спрямо Антония Лукова. Единият от вариантите е, след като изтекат 72-та часа, да поискат от съда да я остави за постоянно в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъже шофьори... Айде моля ви се. По зле от българските мъже шофьори нена. Всички много знаете, всички много карата, вечно се биете по пътищата и вечно катастрофи правите. 90% от катасрофете в БГ са предизвикани от мъже. Иначе пък много знаете. Големите шофьори. И по-малко се псувайте големите граждани и тарикати.
27
1
 
7
 
! Отговори
123 преди 5 години
Едно не разбрах, на 26 години, а родителите и били строги. Тая нормална ли е?! Да не говорим, че е била някаква друсалка сигурно и затова се е предала по-късно. Хубавото е, че вече правят и тест за наркотици, че иначе още по-зле, преди си караха надрусани и не им пукаше, защото дрегерът не показва.
26
2
 
5
 
! Отговори
@@@@ преди 5 години
Жена шофьор и *** скиор........????????
25
1
 
18
 
! Отговори
Психоложка, ама друг преди 5 години
Журналистите, хайде моля ви се наистина да мислите преди да пишете. Човек, който е завършил психология НЕ Е психолог. За да стане такъв трябват и много квалификации, опит и чисто човешки качества. Тук говорите просто за някаква кифла с купена диплома. Обаче, квалифицирайки я като " психоложката" дискредитирате професията и й създавате лошо име. Това ли е една от целите ви!? :(
24
0
 
4
 
! Отговори
Архимандрит Груйчо преди 5 години
Така и никой не се хваща да провери колко процента от емигриращите са решили да направят това заради липсата на правосъдие и законност у нас...?
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когнетивно шофиране.
22
1
 
11
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Чета и си мисля.Защо не се приеме в нашето правораздаване , сумирането на присъдите за разичните престъпления, в които е обвинен престъпника? Ако тая получи например 3+5 години, за две престъпления, няма да лехжи само 5, а 8. При повече престъпления, когато знае престъпника, че няма да лежи 15 години само, а сумирани 75 например, дали ще рискува да прави престъпления? А така-убиваш някого, на 20 си, и на 40 излизаша убития отдавна е изгнил в гроба.
21
0
 
14
 
! Отговори
Егати преди 5 години
Пак пловдивска кифла,абе какъв хрен ги прави тези гадини?
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горката! Такива са нашите шофьорки. Но не трябва да ги виним много. Нали те са кучките а ние сме песовете.Всички сме грешни.Нали кучките не могат да го правят без песовете?
19
3
 
18
 
! Отговори
секс кур преди 5 години
Дайте нейни снимки. Да видим дали е готина, има ли хубаво тяло, гърди?
18
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако и за такива изпълнения не се лежи поне малко в затвор ...
17
1
 
34
 
! Отговори
а други обвинения преди 5 години
Трябва да бъде обвинена и за;- измама вкл. и нейния съучастник;- укриване от властта.Освен това трябва да бъде обвинен и укривателя за това, че укрива беглец от правосъдие.Ето така всеки ще се замисли за всяко свое действие. Така се намалява престъпността, а не с мислене за колко часа да я задържат.Важно е колко ще я осъдят както сумират наказанията за всяко отделно престъпление с утежняване, че са едновременно - няма нужда да стои в ареста
16
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Много психоложки станаха!!!"---Не си прав! Те и по-рано си бяха толкова, само че им викаха "компаньонки". :)
15
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много психоложки станаха!!!
14
2
 
36
 
! Отговори
annybody преди 5 години
За 26 години свършила ли е нещо въпросната "психоложка"? Мама и тати я издържат, купуват й коли и дипломи, за да може смарт-журналистите да петнят професията психолог.Избягвайте подобни квалификации, още повече, че не отговарят на действителността - пияна, дрогирана, безотговорна, манипулаторка и прочие, но точно пък "психоложка" е не толкова диплома, колкото утвърдено име в професията.
13
29
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше турски тираджия, щеше да го пуснат и да му се извинят.
12
0
 
96
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Психоложката се качва да кара пияна и без книжка, катастрофира и се обажда на приятел-наркоман, който и казва: Няма проблем, аз не съм пил, само на бело съм. И идва с такси да поеме вината докато е още надрусан. Егати шофьорите.
11
0
 
42
 
! Отговори
СС преди 5 години
Какво става в Пловдив?! Само новини за ужасяващи инциденти оттам напоследък. :(
10
0
 
44
 
! Отговори
666 преди 5 години
Тази наистина е психоложка от ада.
9
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая е *** баце алкохол наркотици баси психоложката