Психоложката от ада в Труд – с 2 обвинения. Арестувана е!

Лукова опита да натопи друг, след което се скри от властите
27 юни 2018 14:15,
32
Психоложката от ада в Труд – с 2 обвинения. Арестувана е!
Снимка: Pixabay

Антония Лукова, която причини катастрофата до Труд, вече получи две обвинения. Повдигна й ги районната прокуратура в Пловдив. Вчера 26-годишната психоложка доброволно, но с адвокат се яви районното управление в Труд.

Преди да се предаде, Лукова, която на 3 юни предизвика верижна катастрофа и пострадаха хора, се опита да прехвърли вината на свой приятел и се укри за близо 3 седмици от властите.

Според прокуратурата във фаталния неделен ден Антония Лукова е шофирала своята "Мазда" без книжка. Свидетелството за управление й било отнето на 17 февруари т.г., след като била хваната да кара с алкохол в кръвта.

Още по темата

Заради това тя била наказана по административен ред и книжката й била взета за 12 месеца. Именно това е едното обвинение срещу нея – че е управлявала колата си в срока на изтърпяване на принудителната административна мярка за временно отнемане на книжката.

Второто обвинение срещу нарушителката на пътя е, че е нарушила правилата за движение и по непредпазливост е причинила средни телесни повреди на повече от едно лице, след което е избягала от местопроизшествието.

В самия ден на катастрофата тя се молила на пострадалите семейства от другите две коли, блъснати от маздата й поради неспазване на дистанция, да не я издават, защото родителите й били много строги.

Хората видели как неин приятел идва с такси на мястото на катастрофата и поема вината, че той е шофирал, вместо Антония. Той бил тестван за наркотици и тъй като пробата му била положителна, бил задържан за 24 часа.

Свидетелите от блъснатите коли обаче били категорични, че не мъж е бил зад волана в момента на удара, а жена. На следващия ден от полицията призовали Антония за разпит, но тя не се явила в районното.

След което е обявена за общодържавно издирване, преди вчера сама да се предаде. Тя била арестувана, а с постановление на наблюдаващия прокурор от сряда Лукова е задържана за нови 72 часа.

От районната прокуратура уточниха пред "Монитор", че предстои да преценят каква мярка за неотклонение да вземат спрямо Антония Лукова. Единият от вариантите е, след като изтекат 72-та часа, да поискат от съда да я остави за постоянно в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена-шофьор...
7
5
 
34
 
! Отговори
Аноним преди 5 години
Поредната драма с майна-водач(ка)!Не стават!
6
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Редакцията по- *** снимка не можа ли да изкара
5
0
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се скрие в затвора от родителите си за 5 години.След 5 години родителите и едва ли ще я накажат или бият. Психо логично е.
4
0
 
61
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Ако я бяха хванали веднага, щеше да се установи, че освен без книжка, е шофирала и под въздействието на психотропни вещества. Да я затварят, че можеше да направи много по- голяма беля.
3
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А нещо за това че,е озбягала, укрила,се е и се е опитала да прехвърли воната на друг? Или това са нормалби практики?
2
0
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повикала приятел да замаже положението - той пък с наркотици! Остана ли въобще някой свестен младеж в Б-я?
1
4
 
58
 
! Отговори
4i4o dяdko преди 5 години
а нещо обвинение за измама..ала.бала..