Синът ми викаше, влязох... нож, кръв, Метушев вилнее

Съдът в Благоевград остави в ареста ексфутболиста
28 юни 2018 09:00,
40
Синът ми викаше, влязох... нож, кръв, Метушев вилнее
Окованият Метушев в съда. Снимка: "Монитор"

Окръжният съд в Благоевград остави в ареста ексфутболистът Марио Метушев, който бе обвинен в убийството на приятеля си Красимир Колджиев - Дзъмбо.

Прокурорът по делото пледира за задържането му под стража, мотивирайки се с това, че по време на инцидента Марио е наранил и майката на убития Колджиев – Надежда.

"Слагах им в кухнята яденето за Байрама, когато чух сина ми да вика за помощ. Влязох в стаята му и видях как Марио ръга с нож Красимир", тези думи каза в съдебната зала прокурорът от името на Надежда.

Още по темата

Тя опитала да защити сина си, като хвърлила два стола по Марио, но той налетял и на нея, като я порязал с ножа в ръката.

После, според разказа на майката, той започнал да ръга себе си в корема, накрая забил ножа в шията си.

Вчера следобед Благоевградския окръжен съд гледа мярката за неотклонение на Марио Метушев. Той бе конвоиран от 5-ма полицаи с белезници на ръцете и вериги на краката, с повърхностна рана в лявата част на шията си, пише "Монитор".

През цялото време бившият футболист мълчеше в съдебната зала. Единствените думи, които се отрониха от устата му бяха, че иска да бъде пуснат под домашен арест или парична гаранция.

Преди два дни Метушев беше изписан от болницата в Гоце Делчев и веднага задържан и транспортиран в благоевградския арест на полицията.

На 15 юни Красимир Колджиев - Дзъмбо бе буквално заклан от бившия футболист и свой приятел от детинство Марио Метушев.

39-годишният мъж, който има над 200 мача в елита, е бил състезател на "Пирин" (Гоце Делчев), "Пирин 1922" , "Ботев", "Черно море", "Черноморец" и др.

През последните години е тренил отбора на "Места" (Хаджидимово).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
24
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Двамата са съграждани и съученици на Плю-вна-лиев, който също си слага ядене за Байряма.Абе с две думи - по *** чор ски ценности.
9
15
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От "Байрамите" ... хубаво не очаквай!
8
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДО КОЛКОТО ЗНАМ ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ СТРОЙ МНОГО ОТ ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ИМ СМЕНЯЛИ ИМЕНАТА! КОЕТО Е БИЛО ГРЕШКА ЩОТО СЕГА СА СЪС БЪЛГАРСКИ ИМЕНА ВМЕСТО ДА СА СЪС ИСТИНСКИТЕ СИ!
7
7
 
17
 
! Отговори
футболен фен преди 5 години
Споровете около и за футбола винаги са завършвали трагично.Бог да прости момчето,съболезвования на майката и дано Марио се покае и преосмисли живота си в своята килия!
6
7
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Слагах им в кухнята яденето за Байрама" ???
5
3
 
10
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Абе Желев, как ги измисляш тия заглавия?
4
17
 
20
 
! Отговори
ФК ПОДУЕНЕ 1914 преди 5 години
Какъв затвор , бе ?!?! ... Тоя е идеален за нашия отбор ! ... Направо ще ги ... "КОЛИ" ... напред ! :) ... ЧАКАМЕ ГО НА "ГЕРЕНА" ЗА ПЪРВА ТРЕНИРОВКА ! .......
3
8
 
33
 
! Отговори
Pilot преди 5 години
За такива само разстрел!
2
6
 
54
 
! Отговори
Вот дъ фак преди 5 години
!?Някой да не си помисли че случилото се , е резултат от алкохол или наркотици- нееее- от смесването им в неправилни пропорции е.
1
8
 
71
 
! Отговори
ined преди 5 години
Ако се съберат Майзъра и Метушев кой ще оцелее след първата брачна нощ?