Синът ми викаше, влязох... нож, кръв, Метушев вилнее

Съдът в Благоевград остави в ареста ексфутболиста
28 юни 2018 09:00,
40
Синът ми викаше, влязох... нож, кръв, Метушев вилнее
Окованият Метушев в съда. Снимка: "Монитор"

Окръжният съд в Благоевград остави в ареста ексфутболистът Марио Метушев, който бе обвинен в убийството на приятеля си Красимир Колджиев - Дзъмбо.

Прокурорът по делото пледира за задържането му под стража, мотивирайки се с това, че по време на инцидента Марио е наранил и майката на убития Колджиев – Надежда.

"Слагах им в кухнята яденето за Байрама, когато чух сина ми да вика за помощ. Влязох в стаята му и видях как Марио ръга с нож Красимир", тези думи каза в съдебната зала прокурорът от името на Надежда.

Още по темата

Тя опитала да защити сина си, като хвърлила два стола по Марио, но той налетял и на нея, като я порязал с ножа в ръката.

После, според разказа на майката, той започнал да ръга себе си в корема, накрая забил ножа в шията си.

Вчера следобед Благоевградския окръжен съд гледа мярката за неотклонение на Марио Метушев. Той бе конвоиран от 5-ма полицаи с белезници на ръцете и вериги на краката, с повърхностна рана в лявата част на шията си, пише "Монитор".

През цялото време бившият футболист мълчеше в съдебната зала. Единствените думи, които се отрониха от устата му бяха, че иска да бъде пуснат под домашен арест или парична гаранция.

Преди два дни Метушев беше изписан от болницата в Гоце Делчев и веднага задържан и транспортиран в благоевградския арест на полицията.

На 15 юни Красимир Колджиев - Дзъмбо бе буквално заклан от бившия футболист и свой приятел от детинство Марио Метушев.

39-годишният мъж, който има над 200 мача в елита, е бил състезател на "Пирин" (Гоце Делчев), "Пирин 1922" , "Ботев", "Черно море", "Черноморец" и др.

През последните години е тренил отбора на "Места" (Хаджидимово).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Сън преди 4 години
Майката лъже...Краси се е самоубил...Наръгал е Марио,И се е самоубил ...
29
5
 
1
 
! Отговори
888 преди 5 години
До ???Ама вие наистина сте полудели.Марио е най-якия човек който познавам.Има невероята жена и като цяло невероятно семейство.Това че майката си измисля...Според вас Марио би ли издъжал сам да си ръга в корема и после във врата.НЕВЪЗМОЖНО!
28
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквато и да е причината, тоя трябва да смени наркотиците
27
4
 
2
 
! Отговори
187 преди 5 години
До До 5що не напишеш жалба/донос по тоя повод?
26
6
 
15
 
! Отговори
Хмм преди 5 години
Защо никои медии не говорят за мотивите? Дори не разсъждават върху възможни такива.Което ме навява на мисълта, че е нещо, което няма да им хареса.Примерно - любовна драма, тайна връзка между двамата, изневяра и единия полудява.
25
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"През последните години е ТРЕНИЛ" - това някакъв местен жаргон ли е?
24
1
 
7
 
! Отговори
Социолог преди 5 години
До ???бъркаш ги с гърците и македонците
23
5
 
10
 
! Отговори
АлександарМакедонски преди 5 години
На любовна драма прилича...
22
14
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България не разбират от демокрация!Испания-830 г.под мароканско робство!Днес марокитата нямат право на партия в Испания,нямат право да строят джамии,имат право да се молят но в подземни етажи без да пречат на околните и да вият ходжи като чакали,имат право да гласуват както всички други,щом искат да живеят в християнска държава ще спазват законите на тази държава,след атентатите през 2004 г.мароканците нямат право на обществени места да се събират на групи повече от 4 човека!Това е демокрация!
21
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега Метушев може да се обяви за българският Брайвик.
20
4
 
27
 
! Отговори
аз преди 5 години
Сега си спомних, че в началото на 90-те депутат от СДС е бил Владимир Зидаров (Лютфи Местан) и *** племе се надяваше да заживее добре)) Не се знае в Парламента колко са такива дето после не са си сменили имената )
19
6
 
6
 
! Отговори
чичо Гошо преди 5 години
До Анонимен "Имената се сменяха по заповед от Москва"!?Сигурно и в Турция е пак по заповед на Москва.Там няма едно българско име на новородено!В САЩ е същото,малкото име трябва да е американско.То както е тръгнало турците скоро ще сменят имената си с руски.
18
14
 
23
 
! Отговори
??? преди 5 години
Тъй като мюсюлманите са дали на света аналната любов се питам дали пък това не е някаква джендърска история
17
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 16 От къде да знаят , кой да ги учи? То и учителите им малко зная за това време.Нямат финансови стимули да четат, учат.
16
28
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помохамеданчването е на християни доброволно за по добър живот в османската империя. Това са факти. Това помохамеданчване им е носело и финансови облаги.Затова някой от тях не говорят и езикът им. Така се създава и башибозука / платена охрана/
15
7
 
13
 
! Отговори
До 10 преди 5 години
До колкото знаеш ?????? Ти на колко годинки си бе и какво правиш в този сайт.Няма ли за теб играчки ,пистолетчета и камиончета ,ами си седнал и ти,, барабар Петко с мъжете" Боже какво чудо налази България-нищо не знаят и всичко ти обясняват.
14
12
 
19
 
! Отговори
До 5 преди 5 години
Тези с коленето са ЦДНА.Има още живи хора които знаят как беше ,,създаден" червеният клуб.Сразстрела на ген Луков и арестуването на полк.Айрянов и другите ръководители на АС-23. С отнемането на стадиона на Левски в Борисовата градина и оставяйки го без стадион до 1963г.И прибирането на всичко читаво навършило 18 години в АСШ ,,Чавдар".И ,,пришиването " на милиционерският Спартак ,след големия бой със 7:2 И ножа и хляба бяха в Бай Добри и Милко Б.И нямате срам бе с вашите измишльотини.
13
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 10 Имената се сменяха по заповед от Москва. БКП сега БСП ПО ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА БЕШЕ В ПЪЛНА ЗАВИСИМОСТ ОТ МОСКВА.Тези служби бяха синекурни и бяха без никаква отговорнос. Високо платени и силно безотговорни. Назначаването ставаше само с ЯКИ ВРЪЗКИ.
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз когато съм ТРЕНИЛ...
11
19
 
42
 
! Отговори
КАПИТАН АЛИ СЕРИАЛ преди 5 години
НЕ Е ИМАЛО СПОР!ПРОСТО ТАЗИ ВЯРА ОБОЖАВАТ ДА СЕ КОЛЯТ