Радев за беглеца арестанат: Много смело момче!

Пожела на 22-годишния Петър Петров да е жив и здрав
Обновена: 29 юни 2018 15:54 | 29 юни 2018 15:53, Камелия Цветанова
36
Радев за беглеца арестанат: Много смело момче!
Снимка: Булфото, архив

МВР шефът Валентин Радев се пошегува с бягството на 22-годишния Петър Петров от ареста на Трето районно в Пловдив на 26 юни.

Още по темата

Самият Петров спести главоболието на полицията и вчера сам се предаде, но в Монтана.

"Много смело момче, жив и здрав да е! Явно е много здраво момче", коментира шеговито Радев днес, защото арестантът скочи от втория етаж на районното, докато бил до тоалетна.

Вътрешният министър обясни, че по случая е назначена проверка.

А Петров вече е в съда за вземане на мярка за неотклонение. Обвинен е за държане на 193 грама марихуана и за бягство от полицията.

След като вчера се предаде той беше задържан от прокуратурата в Пловдив за 72 часа.

Предстои привеждането му в следствения арест в гр. Пловдив, което ще бъде извършено от органите на ГД "Охрана" при Министерство на правосъдието.

Срещу него се води и досъдебно производство за бягството му от ареста.

Междувременно продължава да се издирва 15-годишното момче, което избяга от ареста във Враца. Ще се проверява кой е оставил отворена врата, през която младежът е духнал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами какво друго остава на полицията освен да се шегува . То вече от затвор и полицейски арест се бяга по-лесно отколкото аз да избягам от работа . Весело им е . Нали заплатите им остават непроменени. Какво като са избягали 3-4 арестанта и още 5-6 затворника . То и без това корумпираната съдебна система ги пуска после. Хващат ги , черпят ги по кафе в полицейското , уговарят цената за условна присъда със съдията и хайде, по живо по здраво . Догодина пак. Нали дейност трябва да се отчита.
30
0
 
2
 
! Отговори
Найденова преди 5 години
Г'усин министре, Правиш впечатление на умствено увреден (отхапан в мозъка). Или-втора възможност: толкова си циничен и безсрамен, че не ти пука що за скудоумия плещиш. Дружески съвет: *** до 4 км да те освидетелстват. Щом не подаваш оставка и сме принудени да те търпим, като имаш психиатрична експертиза, поне няма да сме така скандализирани от свръхнебивалото ти безочие.
29
2
 
0
 
! Отговори
6986 преди 5 години
Ами жалко ,сега беглеца ще има две обвинения и по тежка присъда.Стана мoда да бягат,да разиграват екшъни за своя сметка.без да мислят.Втори етаж не е ниско.Добре,че вече се действа адекватно,посъбуди се полицията,но и всяко закавяне е сериозен ресурс.
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А народът за МВР шефа: "Адски просто момче!" Но Шефа на този шеф е доволен, че има и по-сплескани от него!
27
1
 
6
 
! Отговори
Държава нЕмааа преди 5 години
То момчета без бради във Враца не останаха, те успели да хванат едно и то да взема да им избяга- срам! Срам! Накрая пак ще си получат мижавите заплати, нищо че им се подиграват и 15 годишните ***!
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вероятно докато е *** си е пуснал брада и Радев не е успял да го познае. От районното е изляза през вратата "дегизиран" с качулка и новата си брада.
25
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тои си го планирал преди години явно тоя е бутал яко масло ама яко та зел и го направил интересно женицата му е изтеглила горката
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То от морето много вълни плискали та ходил на разходка по англия и оттам с друг профил ми феисбук умник
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като оня де уж на море си наи спокоино насам на разходка хм клонизация си мислим и им вярваме лъжи лъжи
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клоунът Радев от цирк "ГЕРБ" с водещ овчеукротителят Борисов влезе във финална битка за купа "Гинес" !
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали да не го поканиш ,да стане полицай?!Що за безобразие ?!
20
0
 
6
 
! Отговори
за чии преди 5 години
За какво изобщо ги задържат ,по-добре да не се занимават то няма смисъл.
19
0
 
16
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 5 години
Добре ,че се предаде сам ,че ако беше брадясъл след няколко дена ,няма намиране
18
0
 
14
 
! Отговори
неразбиращ преди 5 години
В една статия П. Петров е 22 годишен в друга 25 , каква е истината за това " много смело " момче. Възхищение за министъра.
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Mutrite da s kg ne gi barate a tova mom4e sa nischto v aresta saschtoto ne e mutra i sin na simionov i dr deputat v nc ili milioner basnesmen
16
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новини днес :17:02 В Румъния увеличават пенсиите с 10 % !17:03 В България увеличават цената на газа с 10,8 % ! Браво другарю Борисов - надмина всички !
15
1
 
39
 
! Отговори
Дидка преди 5 години
Много забавен министър ! То не бяха превръзка на окото, вица за България на три морета свързан с наводненията а сега хвали смелия беглец. Да очакваме ли да се появи с шнорхел и водолазен костюм изразявайки съпричастност към многобройните български семейства пострадали от проливните дъждове ?
14
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И като за капак на целият този цирк, министъра не си подава оставката, а правителството си гласува одобрение на вота на неодобрение в сектор сигурност...
13
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Беглецът си направи гаргара с цялото МВР, а тоя *** дето взима 5 бона заплата тръгнал вицове да разправя по медиите. Пълна излагация.
12
0
 
36
 
! Отговори
:) преди 5 години
Пичът е избягал, скрил е килограмите дрога, която е държал явно в къщи и се прибрал в ареста, да си получи условната присъда. Браво на ченгелите!