Джемал, в чиято кола загинаха 4-ма, остава в ареста

Адвокатите му поискаха да го пуснат, защото жертвите са му роднини
Обновена: 12 юли 2018 12:55 | 12 юли 2018 12:45, Веселина Йорданова
22
Джемал, в чиято кола загинаха 4-ма, остава в ареста
Снимка: архив, БулФото

32-годишният Джемал Караджан, в чиято кола загинаха три жени и дете на АМ "Тракия", поиска Пловдивският апелативен съд да го пусне под парична гаранция.

За същото пледираха и адвокатите му, обяснявайки, че 4-те жертви са неговото семейство - една трагедия, с която ще живее цял живот.

Още по темата
Прокурор Николай Божилов представи разкази на очевидци, според които Джемал се е движил на 1 юли в средната лента със 110 км/ч, след което е преминал в аварийната и е блъснал отзад спрял камион, съобщи "24 часа".

Водачът му Иван Атанасов обяснил, че спрял, за да отиде до тоалетна. В това време Джемал го ударил отзад с миниван "Фолксваген транспортер".

На място са загинали неговото дете на 2 г., двете сестри на жена му - на 24 и 29 г. и тъща му, на 50 г.

Самият Джемал твърди, че забелязал на разстояние 50-60 метра камионът да спира или да потегля от аварийната лента. Според друг свидетел - Ахмед Озкан, камионът бил в аварийната лента, като двете му леви гуми били изнесени в средната.

32-годишният Джемал е роден в Германия и живее там с цялото си семейство.

Апелативният съд потвърди определението на Окръжния с аргумента, че има достатъчно доказателства за съпричастност към престъплението, в което е обвинен. Според съдия Веселин Ганев при по-лека мярка, той всеки момент може да си тръгне и да си укрие. Определението е окончателно.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
13
 
! Отговори
До номер 7 преди 5 години
Айде с купените книжки да не коментират и да се научат да пишат правилно , защото тиху може да се пише на село при теб.
16
18
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свобода за Джемал
15
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Маймунякa какво е търсил в аварийната лента с 110км в час?
14
4
 
23
 
! Отговори
минист.на транспорта преди 5 години
Да направят влак автовоз Капитан Андреево -Драгоман и обратно без спирки по пътя ,за да вози турците директно в двете посоки и да се спре с тази касапница. Нали БДЖ се оплакват ,че нямат приходи и губел. Само седят и си бъркат в носовете.
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Завравихте ли българското семейство премазано от друг джигит пак в аварийната? Тогава бяха българи и плюехте по жертвите задето спряли в аварийната. Какво се промени сега?
12
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щото ако тоя джигит това го направи в Германия .Тоя джигит си е карал в средната лента, не в аварийната. Камиона е бил до средата в нея.
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Масово спират в аварийната лента за какво ли не - да пикаят, да ***, да ядат, да се ... Без да поставят предупредителни знаци. Ами ще продължават катастрофите там, докато има ***!
10
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя с камиона е за затвора. Германският турчин си е помислил, че и тука е като в Германия. Там ако спреш в аварийната веднага идва репатрака и те отнася или има глоби.
9
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 5 А какъв коефициент трябва да имаш за да караш със 110 в аварийна лента? Германски може би? Щото ако тоя джигит това го направи в Германия ще му взенат бе само книжката ами сигурно и акта за раждане но понеже не е в Германия - може да кара където и както си поиска
8
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е направил нищо нередено да спре в нея лента. Аре тиху..Явно не си шофьор. Ако спреш в аварийната лента задължително трябва да сложиш поне на 50-60 метра авариен триъгълник за да знаят другите участници в движението. Ае ся пътувай!!!
7
12
 
4
 
! Отговори
гост преди 5 години
До СтоянАварийната лента не е и за изпреварване. Не е направил нищо нередено да спре в нея лента. Аре тиху.---------------------ЕЕЕЕЕто го поредния убиец, дами и господа!
6
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля че е нормално да има спрели коли и камиони в аварийна лента и не е нормално там да се кара със 110 км/ч
5
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв коефициент трябва да имаш за да спреш да покажеш в аварийната при положение, че има толкова много отбивки?
4
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СтоянАварийната лента не е и за изпреварване. Не е направил нищо нередено да спре в нея лента. Аре тиху.
3
14
 
16
 
! Отговори
Стоян преди 5 години
На Камионджията му се допикало и решил да спре ???!!??? Ами той е на само за бой а и за е...е!!! Аварийна лента е за авария !!! Не за разходки в парка !!*** народ !!!
2
16
 
7
 
! Отговори
annybody преди 5 години
До Анонимен 1Темата е за турчин, който поради високия си коефициент е изтрепал цялото си семейство, и това е въпрос на следствие и прокуратура, а ти си се вторачил във върха на носа си и опорните точки на БКП. Гушни си *** и си карайте все така - все по-бързо си се докарвайте до мечтания край - дали на тиквите от управлението или до вашия, на никой не му пука, ама вашият поне е сигурен.Пооправи си пунктуацията - учи се във втори клас.
1
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А московски даже не бе арестуван. Да не говорим, че е задължително да си подаде оставката. След като в работен ден, бяга от работа, не води детето си на детска градина, а му причинява смърт, с моторна шейна собственост на превозвач от Пловдив, в явен конфликт на интереси. Евала цацаров.