Акция "Ерекция": Врачанец зарадва бившата и тъщата с фотоси

Пращал снимки на члена си, лепнаха му 1300 лева глоба
13 юли 2018 13:15,
29
Акция "Ерекция": Врачанец зарадва бившата и тъщата с фотоси
Снимка: flickr

Зарязан от изгората си врачанин отнесе 1300 лева глоба, заради снимки на... члена си.

Състав на районния съд го освободи от наказателна отговорност, защото пред магистратите той се признал за виновен и се покаял. А пък паричното му наказание е около минимума затова престъпление, тъй като подсъдимият е безработен и не би могъл да плати повече пари, пише в мотивите към присъдата му.

По време на процеса е изяснено, че мъжът демонстрирал половата си мощ първо пред майката. През април миналата година той се щракнал гол и с възбудено достойнство. След това на две дати изпратил фотоса на възрастната жена чрез социалните мрежи.

После пък си направил още една еротична снимка със същия сюжет. С нея "зарадвал" бившата си любима като я метнал на профила й във Facebook, пише "Монитор".

Двете жени приели порно атаките с погнуса и като тормоз. Те се оплакали в полицията, а след направеното разследване прокуратурата му повдигнала обвинение .

От показанията на двете страни и свидетелите по делото се разбира, че подсъдимият и младата му възлюбена живели около година на съпружески начала, но се разделили миналата пролет, защото мъжът започнал да вдига скандали, заплашвал и обиждал както партньорката си, така й майка й. А след като му били шута, той решил да си отмъсти като ги провокира с мъжката си гордост.

Авторът на порно сесиите е осъден да плати и разноските по делото в размер на 323 лева.

Решението подлежи на обжалване или протестиране пред Врачанския окръжен съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
15
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредния хрантутник гледан от жена си и свекърва си.
4
3
 
21
 
! Отговори
:):) преди 5 години
***, толкова му е акъла
3
8
 
11
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Каква е събираемостта на наложените глоби, и има ли изобщо някаква "събираемост"?Магистратурата го е целунала по достойнството и жените така и си остават незащитени, психиатрите заявяват, че той има нужда не от "озаптяване", а от помощ, и вдигат ръце от такива като него, полицията казва, че това не е тяхна грижа - и в крайна сметка, все сме си в блатото.Ама кое е по-важно - Западните Балкани или блатото, а?
2
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами дайте снимка де,че да знаем как да коментираме!
1
6
 
34
 
! Отговори
123 преди 5 години
Абе не е кой знае колко голяма глобата, явно и сниманото.... ;-)