Съдът реши: Остави зад решетките мутрите от Слънчев бряг

Двамата поискаха свобода, съжалявали за стореното
Обновена: 21 юли 2020 12:26 | 18 юли 2018 19:51, Анисия Иванова
23
Съдът реши: Остави зад решетките мутрите от Слънчев бряг
Снимка: Булфото

Бургаският окръжен съд остави в ареста 20-годишния борец от Сливен Д. Г. и 19-годишния Н. Б. от пловдивското село Бенковски.

Двамата младежи са обвинени за извършване на два грабежа в Слънчев бряг през нощта на 8 юли. В нападенията, според разследващи, е участвал и 22-годишния брат на Д. Г. - М., но той от няколко дни е в болница.

Републиканският шампион по бокс е в отделението по хирургия към УМБАЛ Бургас заради инфектирала порезна рана на ръката и беше пуснат на свобода под парична гаранция от 3000 лв.

Във всеки един момент обаче мярката му може да бъде променена и той отново да бъде задържан, в момента се събират доказателства за неговото участие в грабежите, коментираха разследващи.

Още по темата

В съда днес бе изслушана майката на Н.Б. 

И той и Д. Г за пореден път изразиха съжаление за стореното, както направиха това и пред районния съд Несебър на 13 юли, уточнява "24 часа".

Съдът ги остави зад решетките, като решението на съда е окончателно.

Двамата братя борци и аверът им бяха задържани след спецакция на полицията в Несебър и служители на СДВР. В квартирата им бяха открити близо 200 грама канабис и 10 грама амфетамин.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
2
 
! Отговори
гадни дроги ! преди 5 години
. В квартирата на Ганеви бяха открити близо 200 грама канабис и 10 грама амфетамин..................ами - нормално ! нали майка му вече е обяснила, че :че синът й страда от диабет, тип 1 и е на инсулин.......и освен това :в килията не може да получава необходимата му храна............човека се е подсигурил.
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кви мутри са тея 70 кг шушляци ве! Шматки!
18
1
 
4
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Хаха... Николай Бабачев не е от пловдивското село Бенковски, а от град Неделино. И защо това, че е на инсолин не му попречи да ограбва жени и деца, а когато иде реч за пандела... Всеки е болен всеки съжалява, вярно хората крадат милиони карат си с класите и няма проблеми.... Но все пак трябва да има закони и да се спазват... Следващия път когато решът да ограбват първо да се замислят на инсолин ли са на амфетамин ли са и тогава да тръгнат ;)
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наркотиците са намерени при Мариян, който е освободен. Защо другите двама лежат като при тях не са намерени наркотици
16
1
 
7
 
! Отговори
Минди преди 5 години
Някой има ли път към УМБАЛ Бургас да го чекне този републикански шампион по бокс дали е добре? има ли нужда от нещо? аз бих го разходил до ортопедията и после в реанимацията
15
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен Твойте пожелания да ти се върнат на теб. Теб да те арестуват и цялото ти семейство да стане инсулинозависимо. Да изпиташ болка, тогава няма да пишеш глупости.
14
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен Като не сте информирани по добре не пишете глупости по сайтовете. На тези, който пишат такива неща за болката на другите, да им се връща. Пожелавам ви да се разболеете от същата болест!
13
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 11Абе ще ме разревеш бе....Момчето било диебетик. Че да не е инвалид или пък диабета да го пази от закона. Когато ограбваше не му е печелил диабета. Ше го заеба и ***@
12
1
 
22
 
! Отговори
Майката преди 5 години
Той моя вишу по медецина ще следва от малък все с инжекций си играе...
11
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 10"не бе не е канабис и амфети - това е инсулин. Момчето е диабетик..."---Да бе, и дедо Юнкер го беше хванал ишиасът, та ходеше на тласъци, с приклякане.Не беше се почерпил преди срещата на върха ...
10
3
 
37
 
! Отговори
ха ха ха преди 5 години
като взема да чета за такива и ме напушва на нейстов рев. Плача и ривъ за горките дечица. Майката да даде банкова сметка да й преведем някой лев за таксата за университета.
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не бе не е канабис и амфети - това е инсулин. Момчето е диабетик...
8
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МдаПредполагам раната не я е получил при грабежите, ами колегата му диабетик случайно го е одрал със спринцовката....Какво ли не правят, за да отърват съда. Чудя се как още не са пледирали за "чисто съдебно минало" (май не е много чисто) или за "болен роднина, за който да се грижат".
7
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не говори за наркотиците,намерени в тия!Количеството е голямо за лична употреба,така те автоматично стават дилари!За какво учене говорят,какъв диабет!?!?В по-голямата част от държавите по света получават автоматично от 8 до 15 години!!!Събудете се!?!?!?
6
1
 
29
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Как ли е получил раничката това невино момче.Горките те,как съжалеват само.Били шампиони,изледвали са как влияе дрогата върху младия спортист.
5
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 3Не ама какво пишат за тия все едно са хванали Ал Капоне.
4
2
 
27
 
! Отговори
1000 лайка преди 5 години
1000 затворници лайкнаха новото попълнение за затвора, защото ще има нови свежи момченца.
3
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кокшкари или не мястото не им е сред хората. Като ги пуснат ще започнат пак. Като им се опълчи някой може и до трагедия да се стигне. А тия кокошкари ако посегнат на децата или жена ти, пак така ли ще мислиш.
2
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майкатa да бъде арестувана също задето не е давала достаъчно пари на сина си за инсулин и така той е бил принуден да краде за да си купува лекарства цялото семейство в затвора и от суттрин до вечер да им пускат инсулин на системи също и на адвоката и неговото семейство.
1
19
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някакви кокошкари мутри ги изкараха.