Габи, която блъсна 10 коли, в ареста. Баща й: Безобразие!

Къде е държавата? Къде са законите?, пита майката
20 юли 2018 18:29,
164
Габи, която блъсна 10 коли, в ареста. Баща й: Безобразие!
Снимка: Bulgaria ON AIR, архив

Пародия! Безобразие! Подигравка! С тези думи бащата на танцьорката Габриела Медарова - Здравко Медаров, посрещна решението на съдия Божидар Кърпачев.

Днес той отказа да гледа мярката на 21-годишната девойка, тъй като прокуратурата е внесла обвинителен акт. Това пък означава, че делото минава в съдебна фаза и за промяна на мярката за неотклонение на Габриела трябва да се произнесе друг съдебен състав.

Още по темата

Девойката, която повече от 2 месеца е под ключ и на нара в ареста, едва не се разплака. Съдебната охрана бързо ѝ щракна белезниците и я изведе от залата. Нейните родители и гаджето ѝ Пачо дойдоха, обнадеждени, че Габриела ще бъде пусната на свобода.

"Къде е държавата? Къде са законите? Защо се подиграват с нас? Детето ни ли е най-големият престъпник", развика се майката на Габриела, цитирана от "24 часа".

21-годишната танцьорка беше върната в ареста, след като разби носа на момиче в нощен клуб. Седмици по-рано, пияна и дрогирана, тя блъсна 10 паркирани коли в Пловдив.

Адвокатът на Медарова Орлин Търновалийски остана изумен: "Досъдебното производство не е приключило. Няма предявяване. Аз съм единствен защитник на момичето и не съм полагал подпис върху документа".

Дългогодишният юрист заяви, че не е чувал в наказателното производство термин "паркетно дело".

"Не мисля, че трябва да се решава съдбата на един млад човек само по една преписка от прокуратурата", изтъкна той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
8
 
56
 
! Отговори
nina преди 5 години
#110Точно тази "малка танцьорка" ако беше счупила носа на моята дъщеря в тази тоалетна,после аз трябва да счупя носа на тъпия й баща,че не си е възпитал поколението нормално.А счупените коли няма да коментирам...Да си стои в ареста,а тъпите роднини да се потулят-как не ги е срам!А тази,дето *** в защита на рецидивистите-за това й плащат,няма смисъл д се спори.Жената е на заплата.
96
6
 
36
 
! Отговори
до nina преди 5 години
нина не си губи времето няма да те разберат.Според тях малката танцьорка не е направила нищо особено пийнала, взела нещо друго,нормални неща.Почупила десет коли,счупила носа на едно момиче, на излизане след поредната линийка.Те защитниците и я смятат за голям пич.Най са ми смешни родителите,дори и да я пуснат утре,какво.След известно време като ѝ стане малкото мозъче като гъба и тръгне да ги коли,да видим какво ще кажат.Ако могат...
95
6
 
5
 
! Отговори
nina преди 5 години
#1061.Във всички постове дотук коментирам себе си и моите реакции,не съдебното производство срещу пловдивския лекар.2.Аз нямам пистолет,но мъжът ми има мечете,кбар и много инструменти.3.Лично в мен жал към рецидивисти няма да намериш.Който го е страх от мечки,не ходи в гората.4.Не знам дали ме разбираш,надявам се.Още не си отговорила на въпроса ми каква ще бъде твоята реакция като видиш един рецидивист до леглото си посред нощ.
94
10
 
5
 
! Отговори
до 105 nina преди 5 години
В случая имаме "Продължавано престъпление" тъй като това оръжие е било притежавано дълъг период от време.Отиваме към другите престъпления-убийство в състояние на афект,укриване на улики,принуждаване на свидетели да си променят показанията и лъжесвидетелства.Докторът покрива напълно дефиницията за рецидивист.Аз ще добавя,че това е и тежък психопат.Понеже за един одран калник са ми размахвали пистолет,искам да ти кажа,че доктора идеално пасва в този профил
93
6
 
6
 
! Отговори
до 105 nina преди 5 години
Изложих ти фактологията както бе представена от прокуратурата.Къде го видя това самосъхранение и отбрана.Гледа доктора от горе,в един момент под въздействието на адреналина решава да се прави на Рамбо.По отношение на рецидивите и рецидивистите.Доктора притежава незаконно оръжие.Само за това престъпление се полага условна присъда.Или за теб това е една играчка,с която се гърми по сватби и пиянски вечеринки?Незаконното оръжие се купува с цел да не бъде открит произхода му,ако се използва.
92
5
 
15
 
! Отговори
nina преди 5 години
#102Виж какво,няма да споря с теб -истинкт за самосъхранение говори ли ти нещо?Няма ром-рецидивист,няма българин-рецидивист.Семейството ми е над всичко.Ако някой го застраши-ще си плати.Толкова от мен.Въобще не ме интересува колко, как и къде ще лежа,ако въобще лежа за това,че съм защитила живота си.
91
7
 
23
 
! Отговори
nina преди 5 години
до 101Аз казах-ако имам пистолет и ми нахлуе някой посред нощ,няма да го питам дали иска кафе или не.Колкото до доктор срещу рецидивист-един такъв рецидивист уби Вероника за 25 лв и мобилен телефон във Велико Търново.Когато рецидивистите си стоят там,където им е мястото,докторите няма да ги стрелят посреднощ.Искам да те видя теб,в твоя дом,когато един такъв рецидивист ти клекне до леглото посред нощ-какво ще направиш ти?Хипотетично.
90
10
 
15
 
! Отговори
до 99 nina преди 5 години
В крайна сметка получаваш 3-4 пъти по-тежка присъда.За назидание,за да се угоди на агитката,която иска линч.Защо не скачаш срещу бившия министър на здравеопазването или срещу сегашния на транспорта,или срещу шефа на фонд земеделия.Много избирателно скачат хора като теб.
89
9
 
10
 
! Отговори
до 99 nina преди 5 години
Историята е благодатна за хора,които реагират първосигнално като теб-доктор срещу ром рецидивист.Веднага се включва дежурната агитка в лицето на Карбовски,Заркова..многобройни *** в нета и вече развитието на нещата е предопределено.Представи си една хипотеза-причиняваш катастрофа със жертва по невнимание.Моментално се формират 10-15 фейсбук групи,които искат да те линчуват.Водещи журналисти агитират също в тази посока.
88
8
 
16
 
! Отговори
nina преди 5 години
#90Ако имам пистолет и някой ми нахлуе посред нощ в дома ,ти какво си мислиш,че няма да го отстрелям ли?Абсолютно,без да се замислям.Още повече,че имам малко дете до себе си.
87
8
 
11
 
! Отговори
До до 84 nina преди 5 години
Да не би след освобождаването си от ареста коментираният от Вас доктор да е извършил ново престъпление? Знаете ли какво в правото се нарича "рецидив"?
86
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако току що ми се е разминал ареста, никога не бих ходил по дискотеки, че и да се бия. Явно доста си е била повярвала. Един леден душ добре ще и дойде сега. Родителите тътсят вината другаде, много е трудно да признаеш, че си се провалил като родител.
85
5
 
6
 
! Отговори
куха лейка преди 5 години
е във случая е виновна какмо има.да ду се мисли.и.тея родитилите да се засрамят че.и оспорват .ппф СМЕШНИЦИ ама.нали.сме с пари да се покажем СЕЛЯНИ
84
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
браво, така трябватая ще си получи добър урок за цял живот
83
6
 
11
 
! Отговори
Сержант преди 5 години
Тази след като помле 10 коли, не я ли хванаха пак с алкохол скед като я освободиха от ареста първият път.
82
19
 
16
 
! Отговори
до 84 nina преди 5 години
Коментирай следния случай-доктор от Пловдив екзекутира с незаконно оръжие крадец,който е проникнал в гаража му.Същият доктор крие улики и лъжесвидетелства.За всичките тези престъпления го държаха 72 часа в ареста.Това момиче за 2 хулигански действия го държат вече 2 месеца.Мога да ти кажа защо е така-в подкрепа на момичето няма организирани футболни агитки.Правораздаването в бг се ръководи от агитки,медиен,обществен и институционален натиск.
81
0
 
15
 
! Отговори
123 преди 5 години
плаче, плаче... не може да си пудри пипера...
80
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая ще помни цял живот хурката където я яде в ареста! Браво на съда!
79
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Адвокатите у нас търсят изключително само вратички в закона,шмекерлъци,пазарлъци! За тях няма ли кодекс на честа?
78
3
 
6
 
! Отговори
Н е е преди 5 години
габи , ами са Гъби Не са лечебни, но са Отровни