Шофьорът, ударил момченцето в Сандански – под гаранция

Съдът пусна 73-годишния мъж под гаранция от 1200 лева
26 юли 2018 15:54,
13
Шофьорът, ударил момченцето в Сандански – под гаранция
Снимка: Flickr

73-годишният шофьор, който вчера блъсна с колата си 6-годишно момче на тротоар в Сандански, е освободен под гаранция от 1200 лева. Здравословното състояние на мъжа е влошено, обясниха от прокуратурата пред "Фокус".

Оттам допълниха, че размерът на гаранцията е съобразен с доходите на възрастния човек, който е пенсионер.

Момченцето беше блъснато от автомобил на тротоар в Сандански в сряда сутринта. При катастрофата шофьорът ударил и две паркирани коли.

Още по темата

При спускане по улицата с голям наклон, на която по същото време се извършвали строително-ремонтни работи, водачът не се съобразил със забраната за преминаване и предприел маневра с висока скорост.

Потегляйки напред, той по непредпазливост ударил стоящия наблизо автомобил, след което прегазил намиращото се там дете и блъснал друг автомобил. Той бе задържан.

Детето беше транспортирано в болницата в Сандански в тежко състояние и му бе направена операция. Вчера то бе прието в "Пирогов".

Момченцето е настанено в реанимацията на лечебното заведение, като състоянието му е стабилно, но тежко, съобщи по-рано доц. Румяна Андонова, началник на Отделението по детска анестезиология в лечебното заведение.

Шофьорът не е употребил алкохол, съобщиха от държавното обвинение. От прокуратурата обясняват, че се изясняват причините, довели до инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ДА ...ВЯРНО Е , АЗ СЪМ ОТ ПЕРНИК !!! ЗАТВОРЕТЕ ОЧИ И СИ ПРЕДСТАВЕТЕ , ЧЕ АЗ СЪМ БАЩАТА НА ПРЕГАЗЕНОТО ОТ ПОЛУУМРЕЛЯКА ДЕТЕНЦЕ ...!!! КАТО -ПЪРВО : БРАТЪТ И СЕСТРАТА МУ ... КАТО ВТОРО : АДВОКАТЪТ ,СЪДЯТА И ПРОКУРО-КЪРСА ; КАТО ТРЕТО ЧАСТ ОТ ЗАЩИТАВАЩИТЕ ГИ : КРИМИНАЛИСТИ, БАРЕТИ И ЖАНДАРМЕРИСТИ, ПАРЛАМЕНТО-ПУЧ- АНАЛИСТИ... И ЩЕ СЕ " ОБЛИЖА " - КАТО МЕФИСТОФЕЛ, ЛУЦИФЕР, ДЯВОЛА И" МАЙКАТА МАТЕРИЯ-АЗ" !!!!
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баба ми си караше кола до 75 годишна възраст. Накрая караше едвам едвам, ама нямаше нито едно провинение.
10
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алоооо господине вие който сте на преклонна възраст и който за малко не уби Детенце, наистина ли нямяте съвест да наистина нямате понеже сте жалки комунисти и за това младите хора няма да имат уважение към вас
9
1
 
4
 
! Отговори
ей пингвини преди 5 години
в момента крайната възраст за пенсиониране е 66, а от 2023г. става 67. Значи на 65 ти взимат книжката и до 67 ходиш пеша за да се качиш на крана на който работиш примерно. Проблема на демокрацията е, че всеки с 2 мозъчни клетки дава експертно мнение и иска да дава наклон на управлението, а сте пингвини!
8
2
 
15
 
! Отговори
Имхотеп преди 5 години
Типичен дърт номенклатурчик , чугунена глава ,който не приема "не" за отговор , мисли се още за фактор ( бил е началник в завод ) и ядосан на всичко и на всички , че не е успял да яхне "демократичния" преврат в татковината ни , както сториха по-информираните другари .Отгоре на всичко и реакциите му и акълът му не са същите.Ударил се "по непредпазливост" , а форсирал с ясното съзнание да минава от там , дето са му казали , че не може да се мине ?! (К`ви са тия , че ще ми казват к`во да прая ).
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По българските закони виновен е детето, че е ударил колата ходейки по тротоара. Глоба и отнемане на правото да ходи по тротоара.
6
1
 
8
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ДЪРЖАВАТА НИ Е ПРЕКРАСНА И АЗ СЪМ ЧАСТ ОТ НЕЯ ! ПРОСТО ТРЯБВА ДА ВЪВЕДЕМ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НА САЩ ! НЕ САМО СЪДЕБНО ЖУРИ ,НО И СЪЩИТЕ НАКАЗАНИЯ !!!
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един такъв дърт козел за малко да ме отнесе по магистралата един път. Отнема предимство влизайки с 30км/час в средата на магистралата от една селска отбивка без изобщо да се оглежда. Поне на 5 коли се наложи да въртят пируети по магистралата за да избегнат удара. А от дъртака - никаква реакция и си продължи с 30 км/час.
4
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А така. На 100 години и седнал зад волана да гази деца. На тая възраст нито виждат, нито чуват... трябва да има ЗАБРАНА по ЗАКОН такива да сядат зад волана. Бързал бил. Да сменя памперса най-вероятно.
3
12
 
10
 
! Отговори
размисъл преди 5 години
най-малкото...проверовъчен изпит след 65г. Убеден съм, че не могат да го издържат--недовиждат, нямат реакции, забравили са изобщо правилника
2
1
 
10
 
! Отговори
чичковитечерве ... преди 5 години
"...Потегляйки напред, той по непредпазливост ударил стоящия наблизо автомобил, след което прегазил намиращото се там дете и блъснал друг автомобил. ТОЙ БЕ ЗАДЪРЖАН..."Та въпросът ми е КОЙ БЕШЕ ЗАДЪРЖАН, автомобилът ли?
1
13
 
14
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Книжка и шофиране на кола до 65 годишна възраст. След това не!!!