Мъжът, който държа момиче в плен: Държавата е виновна - не ме лекува!

Лекарите: С физическите травми на Виктория ще се справим, но с психическите...
27 юли 2018 11:05,
161
Мъжът, който държа момиче в плен: Държавата е виновна - не ме лекува!
Снимка: Pixabay

Мирослав Дяков, 32-годишният мъж, който държа в плен и изтезава 18-годишно момиче почти месец, не се признава за виновен. Той заявил, че държавата няма политика да го лекува.

Той е наркопласьор, има общо 6 осъждания за държане на наркотици, две от тях - с цел разпространение. Присъдите му са 8 месеца лек режим, година и 6 месеца лишаване от свобода, 6 месеца лишаване от свобода при строг режим и др.

Има и 3 неприключили наказателни производства – отново за държане на наркотици.

Вчера районният съд в Добрич го остави в ареста. Жертвата му, 18-годишната Виктория, продължава да е в реанимация в болница.

Още по темата

Момичето е адекватно и стабилизирано, в съзнание е, но още е в шок от преживяното. По тялото й има множество рани от насилие.

Виктория е загубила много кръв. На разследващите тя разказала, че кръвоизливите са били от носа и устата и са били предизвикани от удари. Няма вътрешни кръвоизливи, нито счупени кости. "Видях гнойни рани по лицето ѝ, като гасени от цигара. Имаше рани навсякъде – по главата, по ръцете, по краката", каза окръжният прокурор Пламен Николов, цитиран от "24 часа".

Виктория била закарана в болницата в Добрич стресирана и видимо малтретирана.

"21 години работя като лекар, такова нещо не съм виждал", каза д-р Бисер Ботев, зам.-директор на болницата в града.

Според него има външни следи от нанесен побой по глезените, ръцете и в областта на лицето.

"Проблемът при нея не е толкова физически, който ще решим, проблемът е психически, който се лекува дълго и трудно", добави д-р Ботев.

От училището, където учи момичето – Професионалната гимназия по ветеринарна медицина, директорката д-р Светла Тодорова заяви, че учи в самостоятелна форма и е в XI клас.

Всичко започнало на 3 юли, когато Виктория отишла в апартамента на Мирослав, който е до кооперативния пазар в Добрич, и не се прибрала.

"Майка ѝ Атанаска Димитрова дойде на 10 юли в Първо РПУ и заяви, че дъщеря ѝ я няма от седмица", каза главният инспектор Добромир Пеев, началник на управлението в Добрич.

В заявителския материал жената посочила Мирослав Дяков като приятел на момичето.

На 24 юли полицаите претърсили жилището на родителите на Дяков, където са били открити минимални количества наркотични вещества. После е обискиран и неговият дом, там е намерено и момичето в безпомощно състояние, разказа Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори и да е убит при акцията, какво странно? Не знам ако е убит от частите защо е нужно да се твърди друго? Как искате по време на щурм да се държат полицаите при положение, че този вътре е въоръжен и отказва да се предаде? В цял свят при липса на заложници се щурмува като и при най-малката съпротива се елиминира заплахата.
95
0
 
4
 
! Отговори
Име преди 5 години
три плюса е получила цензурата на евреите нпо и еспч с име: "Човека има право". е -бах ти гнусната еврейска манипулация на медиите купени от евреите с парите, които получиха с войните помежду ни!! евреите... усесхтате ли цхехзла ж гзъа си? :-)))
94
1
 
3
 
! Отговори
Име преди 5 години
три плюса е получила цензурата на евреите нпо и еспчс име: "Човека има право". *** ти гнусната евреяка манипулация на медиите купени от евреите с парите, които получиха с войните помежду ни!! евреите...
93
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майката отишла след една седмица, пък полицията след две... жалко за момичето, защото ако не беше толко трагично...а иначе момчето е право, държавата е длъжна да го лекува - например в някои американски щати (които повечето форумци не харесват, ама..) ги лекуват с един прекрасен закон - при трето престъпление се дава максималното наказание.Дори и при трето нарушение по пътищата се лежи... ама тук кога ?
92
1
 
7
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ДО КОГА ЩЕ ОТЛАГАМЕ ВЕЛИКОТО ПРАВОСЪДИЕ НА САЩ ??? ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ПРИСЪДАТА В АМЕРИКАНСКИ САД ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО НА "НЕЛЕКУВАНИЯ" !?!? И ЗАЩО СЕ ЕКСПОНИРА МАЙКАТА НА ПОСТРАДАЛАТА , А НЕ МАЙКАТА НА ПРЕСТЪПНИКА /ПА И БАЩАТА / ??? КАКТО Е КАЗАЛ ЦАР БОРИС -| : " НЕГО- ЖЕНА МУ -ДЕЦАТА-СЛУГИТЕ И ЦИЛИЯТ МУ РОД" !!!!!!!!!!!!!!!
91
1
 
4
 
! Отговори
Име преди 5 години
човека( в случая *** оправдан от медийната пропаганда на евреите) няма право да доказва себе си, чрез насилие над другите. и ако ти, *** на нпо, като соркото бхк го оправдаваш... неч виждам смисъл от жалкото ти съществуване, само да печелиш емоджи на мой гръб! това не го приемам. съди ме в еспч на джендърите! :-)))
90
1
 
4
 
! Отговори
Име преди 5 години
вижте, съселянино, нарекъл се "Човека има право". и аз имам право! но аз се впуснах по форумите да пиша и бях брутално насилван от цензурата ви, "толерантните". никога не би дошла идеята да хвана момиче за да докажа, че джендърите на евреите отново губят с тази си политика!
89
0
 
4
 
! Отговори
Име преди 5 години
джендъра със звездичките по майчиния ми език, с който са си хортивали и дедите ми, е тотално неизлечим случай. за него се носят легенди, че не спи, само за да назвездичва всекое неджеднърско мнение, което не е в правата линия на евреите, които се гаврят с гоите, като еспч. и... ботушарова! това отклонение му се получи, когато джимо разказа, че е двоен агент. на луната и на слънцето... :-)))
88
8
 
4
 
! Отговори
Човека има право преди 5 години
Държавата наистина не струва. Защо я защитаваме тя ни прави живота супер адски. Човека нарочно е направил така за да видим той иска ние да погледнем и видим що за стока е държавата. Щом държавата не може да излекува наркоман да стане свестен свеж нормален и не изперкал значи държавата е супер за наркоманите и пласьорите. Държавата е зла гответе се за ад увеличаване на ток , вода , парно , данък смет плащай.
87
0
 
16
 
! Отговори
бравос преди 5 години
Проверка на сигнал за изчезнало лице след 14 дни чакане. От нашата полиция помощ не чакайте.
86
2
 
8
 
! Отговори
ex преди 5 години
Държавата сме всички които плащаме данъци за да я има.Какво лечение търси този,какво е работил?Колко данъци е платил за да изисква?Нещо май му е крива ракетата.
85
2
 
3
 
! Отговори
Име преди 5 години
атанаска е отишла сама при него, съгражданино, но не да бъде експериментирано с нея. все пак наркотиците са евроатлантическа ценност, която се подкрепя от отан и други военни организации. печалбата е важна, а не крайният потребител! нали така! некой експерт по икономика, като ърсев и костов нек' ме поправи, ако греша в монетиката... ааахххааххааа :-)))
84
0
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Защо не бяхме Малайзия, щеше отдавна държавата да се е погрижила за тоя наркоман. Там разстрелват както нарко търговците, така и наркоманите.
83
0
 
5
 
! Отговори
Име преди 5 години
поредният еврейски експеримент с живи гои започва да показва за кой ли път сатанинските си рога. за нас загубата не е само това, че джеднърите пак ще ни съдят паричнио в еспч, за да си изкарат огромните заплати, понеже не сме били толерантни към "бунтовника". загубата за нас е това момиче. това наше дете, чиито мъки усещаме и ние. и не не сме чужди! чужди сме на системата, която си позволява да ни малтретират с наши средства, евреи-експериментатори с гои!
82
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав е да продава отрова , да отвлича и да измъчва . Държавата не го лекува , а има много ефективно лечение -с 6 грама олово.
81
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скотът чака да го лекуват, 18 годишната сама си отишла при него, а Атанаска посетила полицията 1 седмица по-късно... Еми не са 80%, към 90% отиват...
80
2
 
10
 
! Отговори
Име преди 5 години
"Той е наркопласьор, има общо 6 осъждания за държане на наркотици, две от тях - с цел разпространение. Присъдите му са 8 месеца лек режим, 1г и 6 м лишаване от свобода, ... и др.". нека комисия от специалисти да каже, такъв случай може ли да се лекува успешно. хич няма да се учудя, ако джендърският съд, защитаващ правата на рецидивистите и сегрегиращ с решенията си редовните хора, наречен еспч да осъди пак данъкоплатците, за да може такива техни протежета-"бунтовници"и да ни тероризират.
79
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкото момиче. Ужас, този изверг трябва да бъде застрелян веднага! Докога ще има беззаконие? А родителите, защо не се грижат з адетето си, а го оставят без никакво възпатиание и надзор? Ако родителите ги беше грижа за детето, нямаше то да пострада!Никакви причини - било то липса на пари и условия за добър живот и др., не извиняват родителите, когато те са безотговорни към собствените си деца и тяхното добро възпитание!
78
2
 
6
 
! Отговори
Име преди 5 години
поредният пример, който доказва за пореден път, че системата на джендърите е по-повредена, отколкотп "комунизЪма", който те самите само-свалиха и отрекоха. в тази система жертвите са предпрограмирани, защото престъпниците и асоциалните имат повече права от всеки, който плаща (или не) данъци на тази държава, а не си ги спестява, чрез раковото си образуване наречено за благозвучие нпо.
77
0
 
28
 
! Отговори
Показателно преди 5 години
Как да не си повярва тоя престъпник, като реално е безнаказан. Ако още при първото му престъпление беше с адекватно наказание, това нямаше да се случи. Дано сега го осъдят. Пожелавам му да е в една килия с едър и загорял пушач. И да опита от това, което е направил на момичето. Систематично. Само така ще се излекува със сигурност.