Американец уринира в "Максуда", роми го погват и…

До бой не се стига, полицията го спасява, а съдът го оправдава
30 юли 2018 07:20,
44
Американец уринира в "Максуда", роми го погват и…
Снимка: flickr

Районен съд - Варна оправда 24-годишен американски гражданин, спрямо когото беше внесена полицейска преписка за проява на дребно хулиганство.

Срещу 24-годишния турист има съставен акт от полицията за уриниране по улица "Наум" в ромското гето "Максуда" във Варна.

Това става в светлата част на деня в следобедните часове на 26 юли. Пикаещият турист предизвикал недоволството на местните хора, които забелязали действията му.

Младежи, които паркирали колата си наблизо, се развикали и тръгнали заплашително към него. След това влезли в словесен конфликт, като продължили да крещят и да блъскат младежа и приятелката му. Цивилни полицаи забелязали конфликта и се намесили, като предотвратили побоя над чужденците.

На свое съдебно заседание състав на Районния съд във Варна прие, че макар да има данни за морално укоримо поведение, в конкретния случай не е осъществено нарушение, визирано в Указа за борба с дребното хулиганство.

По делото липсват данни младежът да е проявил демонстративно оскърбително отношение или да е целял съзнателно да наруши обществения ред. В съдебна зала американецът благодари на служителите на реда за оказаното му съдействие за предотвратяване на евентуален по-сериозен конфликт.

След инцидента и благосколонното отношение на съда към туриста, мрежата избухна с коментари по случая.

"Ако се изпикае на улицата в щата си, сигурно ще го тикнат в затвора на момента", категорични са много от коментиращите, които смятат поведението на чужденеца за недопустимо.

Други задават въпроса: "А какво е търсил този американец в "Максуда", като намекват, че това е едно от местата в града, където безпроблемно се продава дрога.

Трети пък казват, че "човекът си е помислил, че е в тоалетна, защото дори в амерканските гета, нема такава мръсотия и смрад".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че това на снимката,си е направо,ром ***
29
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаво и добре ще бъде ромите да пребият американеца. Американците като цяло са най-големите бо/клу/ци на планетата!
28
1
 
5
 
! Отговори
До 18 преди 5 години
Единственият смислен коментар !Точно така е.Абсурдистан е просто поредната американска колония на рецидивистите-психопати отатък океана.
27
1
 
1
 
! Отговори
Шивача преди 5 години
Абе, ела те да видите "културните" немци как и ктде уринират. 19
26
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Иван беше застрелял някой от нападателите, Иван щеше да е най-страшният расист, детеубиец и прочие, въпреки, че се е защитил напълно правомерно.Ако "хамериканеца" беше избил нападателите, щяхме да му дадем орден стара планина и управниците да се снимат с него.Двоен стандарт much ?
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моля ? Че хората си пикаят наляво и надясно. Те са го погнали, защото са го видели с хубави дрехи и се е подал нов IPhone от джоба, но за пред полицията са измъдрели някаква версия. Да не мислите, че в махалите им пука. Та там съм виждал полураложени тела на кучета и котки, които са седлеи със седмици ... А как "акат" зад стени и дървета, не е истина ...
24
1
 
2
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
A metalista tva nema nishto obshto sas statiata
23
5
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
Be to e na sekade, no da te pochnat trebva da si neshtasnik goliam, i na men sa mi vadili noj. Imashe meltdown nekvo metalche beshe satanist hodeha i praveha rituali .Ma y men ne ma veee .
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
от новите господари е да се поклоним
21
12
 
8
 
! Отговори
панко тръмпов преди 5 години
ама,тоэи е америкснец бе,на него вгетото България му е поэволено всичко.даже и да се иэ..а в центъра на градане нарушава реда.......
20
1
 
13
 
! Отговори
Мак Суд преди 5 години
Направо ми се къса сърцето!Къде са тоалетните ,където може да пикае много по-културния нашенец,бил той и ром?Защото в Щатите най-малкия проблем е ако ти се пикае и не е нужно да го правиш на улицата!
19
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До гуша ми е дошло вече от американци уриниращи в Максуда.
18
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам какъв им е проблемът на ромите. Един повече изпикал се на това място, голяма работа.
17
2
 
19
 
! Отговори
Бат Сали преди 5 години
Не е кой знае какво нарушение, но е редно да бъде глобен. Интересно, че законът не предвижда нищо.
16
18
 
23
 
! Отговори
сара преди 5 години
Браво на ромите - това мога да кажа ! Колко от нас са направили забележка на пикаещи по градинките и то посред бял ден ?
15
15
 
24
 
! Отговори
Муто преди 5 години
Американските граждани по паспорт, съгласно двустранно правно споразумение, у нас не подлежат на съд! Каквото и престъпление да извършат, те не са отговорни в страната ни пред нашите органи за това! България се е съгласила в зората на демокрацията да бъде безправна колония на САЩ с това споразумение! Могат да колят, бесят убиват безнаказано. Та, едно пикаене ... Съдът пред които формално американеца е бил изправен, той казва, че му са се извинил, за неприятностите около случая!
14
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако носеше червено знаменце или поне портрет на Сталин нямаше да го закачат
13
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знаете ли, че американската юберменш раса само щатски съд ги лови... Колонизираните аборигени нямат никакви права. Имаше случка преди години, в който американско дипломатическо лице уби българин при катастрофа. Изтеглиха го на момента и край.
12
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами пикаело му се е на човека. Много. Какво толкова?
11
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ами след прочитанена присъдата, "ромите" трявбваше да се изпикаят в съда...