Габриела, помляла 10 коли: Сгреших, пуснете ме! Съдът: Млада е, добре!

Танцьорката отново плака в съда след два месеца зад решетките
Обновена: 1 авг 2018 14:59 | 1 авг 2018 12:45,
208
Габриела, помляла 10 коли: Сгреших, пуснете ме! Съдът: Млада е, добре!
Снимка: архив

След 2 месеца и половина зад решетките съдът пусна под парична гаранция танцьорката Габриела, която помля 10 коли в Пловдив, а после преби студентка.

Съдийката, взела решението, обясни, че подсъдимата е млада и е студентка, а времето, прекарано в ареста й е било достатъчно да преосмили поведението си.

"Надявам се да оправдаете шанса, който ви се дава и да осмислите поведението си", обърна се към Габриела съдия Виолета Низамова, цитирана от "24 часа".

Според нея разумният срок за задържане на Габриела Медарова не бива да бъде удължаван.

Още по темата

Съдийката обясни още, че според нея няма опасност младата жена да извърши друго престъпление.

По-рано 21-годишната Габриела поиска да бъде пусната от ареста под парична гаранция и обясни, че е осъзнала грешката си и повече няма да я повтори.

"Виновна съм. Грешка, която никога повече няма да се повтори. Искам при семейството си", каза Габриела.

Майка й, в качеството й на защитник, обясни, че за дъщеря й ще е най-добре да бъде на свобода.

Прокурор Даниела Андреева обаче настоя Габриела да остане в ареста и съобщи, че тя е заплашила със саморазправа свидетелка срещу нея.

През април Габриела помля с колата си 10 автомобила в Пловдив, а проверката с дрегер показа, че тя е пияна и дрогирана.

Танцьорката бе арестувана за кратко и пусната под парична гаранция. След около месец обаче тя отново бе арестувана – този път заради побой над студентка. Оттогава до днес тя бе в ареста.

"Съжалявам, осъзнах грешките си, научих си урока", каза тя пред съда.

Адвокатът й каза, че била много притеснена от престоя си в ареста. Според прокуратурата обаче младата жена трябва да остане зад решетките, защото производството вече е навлязло в съдебна фаза и смята, че мярката е адекватна.

Габриела посрещна решението на съда да я пусне с... усмивка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
1
 
6
 
! Отговори
чичо преди 5 години
Извода-правете бели докато сте на 20 иначе ще сте като Иванчева.
171
1
 
6
 
! Отговори
Темида преди 5 години
Партизанка
170
1
 
7
 
! Отговори
Аз Варна преди 5 години
На мен пък не ми прилича на 21 годишна тази Габриела.На 21г.моми етата нямат толкова похабени лица с вид на мръсен швамтух.Сега да отиде да свърши следващата поразия,че закъснява.Започва да ми доскучава.Хайде,екшън!
169
1
 
3
 
! Отговори
Ха ха ха ха преди 5 години
И да ми изтриеш коментара пак неможеш всички мнения да махнеш.ВСИЧКИ споделяме един и същ начин на мислене.ЖАЛКИ СТЕ !Триейки коментарите абсолютно нищо не променяте.Дори напротив,хората още повече се озлобяват,но откъде акъл да проумеете това.БЯГАЙ габи !Ние идваме за теб !
168
2
 
7
 
! Отговори
До авторчето... преди 5 години
...на прекрасната статия !А защо не кажете какво се случва с битата ИСТИНСКА студентка ??!С онова момиче което наистина учи и чиято единствена ,,вина"е,че е влязла да се весели в едно и също заведение с оня мутраджийски ***,гордоста на тати рушветчиев.За пострадалото момиче нито дума.Нали !И защо ??? Баща и явно не могъл да насмогне на подкупи към съдии,адвокати и медии.595
167
1
 
3
 
! Отговори
Я па ти... преди 5 години
До тогава 158 Ама като младите остареят , пак не може да карат кола. Не четеш ли какви идиотс..ки идеи има за възрастните шофьори.
166
1
 
7
 
! Отговори
Писна ми преди 5 години
Големи герои са кат се напият, надрусат. Крадат убиват изнасилват много филми гледат и си мислят че са голяма работаТази *** във затвора и тежък физически труд. Дори след затвора да ги наемат само за хамали, и тогава ще осъзнаят колко са велики прецаквайки живота си.
165
1
 
3
 
! Отговори
Ветеринар преди 5 години
Извинявам се. Коментара ми е за Иванчева. Компютъра ме подведе.
164
1
 
5
 
! Отговори
Ветеринар преди 5 години
Марковски е прав. Парадонтозата е изключително коварно заболяване. Взимаш два пъти в годината антибиотик Родожил и си миеш зъбите два пъти дневно с Локалут парадонт актив.Не се изисква болнично лечение и никой не е умрял от парадонтоза.Но за ВИП персона като фризьорката.......!
163
1
 
6
 
! Отговори
Писна ми преди 5 години
То само за пиян шофьор има затвор, а отделно е надрусана и много материални щети + побой.Е това ко е, за надрусаните диагнозата е доживотна няма оправя, не съм видял излекуван наркоман. И сигурно ще и върнат шофьорска та книжка ако има такава. Трябва да полежи за няколко престъпления, да плати щетите и доживотно да взимат на наркомани те свидетелството за управление на Мпс.И да ги водят на отчет, задължителни прегледи и консултации дори лечение.
162
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Редно е да се организира подписка в соц.мрежи срещу тази умствено-недоразвита социопатка и въпросния съдия.Нека недоволството на хората стигне и до доказаните престъпници в министерството на правосъдието.Ние сме тези които ще толерираме или няма да толерираме подобен вид извращения.
161
1
 
11
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
СЪДИЯТА ЗА ЗАТВОР !!! !!! !!!
160
1
 
13
 
! Отговори
КОЛКО ? преди 5 години
До съдията!КОЛКО ПРИБРА ???А бащата на тази наркоманизирана *итутка вместо да пищи в съдебната зала и да раздава подкупи,да си беше свършил поне част от родителските задължения през годините.
159
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре бе, тая трябва ли да убие някой за да се,започне с,вайканоюиците - ама как стана? Има си закон който не е спазен в случая - пияна, катастрофирала, избягала и резултата е. ....... дайте и още един шанс. Дадохте и, и резултата беше побо над другчовек........ а дайте и още един шанс сега за да убие и после пак да реве коло много съжалява и как се е променила. Да питам и още нещо - изплатиха ли смачканите коли? Щото застраховател няма да плати и стотинка при пиян шофьор?
158
1
 
27
 
! Отговори
Видно е! преди 5 години
Този нагъл *** ще си остане *** и ще продължи да прави золуми. Следващата нейна простотия може да завърши с невинна човешка жертва.Тогава съдията задължително в затвора.
157
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Опа,сори... и излизаш.
156
18
 
4
 
! Отговори
Вие луди ли сте преди 5 години
Е какво, пуснали са я под гаранция. Това не означава, че са я оневинили, означава, че ще може да си седи вкъщи докато я осъдят. Съдът явно е преценил, че няма риск тя да избяга или по друг начин да навреди на делото.
155
1
 
26
 
! Отговори
Филипа преди 5 години
Петно *** което пак ще се ...
154
1
 
31
 
! Отговори
Христо преди 5 години
Надрусана до ушите *** тотализира 10 коли и я пускат на свобода!Браво България,браво!С право хората не вярват на правосъдната ни система и с право вярват,че съдиите са на хранилка при такива като шефовете на надрусаната до ушите ***...
153
2
 
50
 
! Отговори
сводника е платил преди 5 години
Как ще я пратят в затвора като сводникът от нощното заведение дето работи й е платил? А и е наркоманка, такива ,, кадри'' са нужни на онзи дето държи нощният клуб. Това е България мутри и ***рантии са само на почит. А защо не кажете онова момиче, истинската студентка дето е бита от тая, добре ли е? Нито един път журналисти не се заинтересуваха за нея, а тая ,, горката'' Габи.