Общинарят авер на Митьо Очите не бил член на Столетницата

Червените се разграничиха от Бенчев: Да напусне местната власт!
Обновена: 5 авг 2018 15:51 | 5 авг 2018 14:00, Камелия Цветанова
178
Общинарят авер на Митьо Очите не бил член на Столетницата
Снимка: Архив, bgonair.bg

След като стана ясно, че в Истанбул заедно с несребърния наркобос Димитър Желязков – Митьо Очите е бил арестуван и общинския съветник и от БСП в Бургас Бенчо Бенчев, от левицата се разграничиха от него.

Още по темата

"Той не е член на БСП и е избран за общински съветник през 2015 г. от гражданската квота", съобщиха от пресцентъра на  партията.

Изпълнителното бюро на БСП се разграничава от него и иска той незабавно да напусне Общинския съвет в Бургас.

Бенчев беше задържан при акцията в Истанбул заедно с Митьо Очите.

Към момента не е ясно в какво качество Бенчев е придружавал несебърския бос в Турция.

Общинският съветник от гражданската квота на социалистите, който извън политиката е крупен зърнопроизводител и предприемач, стана медийно известен в началото на годината около прокурорските проверки на собствениците на луксозни коли и скъпи имоти. Притежава три луксозни лимузини.

Той е сред съдружниците в охранителната фирма "Аркус-Сигурност”, за която Димитър Желязков е казвал в интервюта, че е само неин консултант.

Сред арестуваните в турската столицата е и бившият депутат от ДПС и екскмет на Руен Несрин Узун.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен150 "Комбайнерът"на БСП кара Ролс Ройс за 200 000 лв,занимава се с изнудване,пране на пари,рекет и други подобни.Тепърва ще има обвинения,не се грижи.
144
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До корабче152 Бенчев е човекът в сянка за БСП,който им осигурява финансите от престъпния си бизнес.А Нинова се прави на изненадана,сякаш чува за първи път.
143
1
 
7
 
! Отговори
корабче преди 5 години
Не мога да повярвам, че е нямало нито един свободен социалист, който да си стане един общински съветник от БСП, а се е наложило някакъв непроверен човечец от Гражданската квота. Бургас е на морето и не е малък град.
142
2
 
1
 
! Отговори
А бе преди 5 години
"Гражданска квота" било евфемизъм на това да си платиш за да станеш съветник,депутат и прочее.По едно време ни караха във фирмата да гласуваме за един такъв(син на собственика),дето трябваше да стане депутат от ГЕРБ.И стана човека,що да не стане?Платил-получил.Ама нещо не му хареса и не повтори.
141
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Софийската мафия на ГЕРБ е много по-силна от един комбайнер от БСП-то!!!Първо осъдете човека .................тогава..........а и ще има ответен удар от другарката Нинова!!!
140
2
 
4
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До 146 и 148. Хе-хе, да ва *** в червените ***, настъпиха ви по червения мазол и се опитвате много елементарно да хвърляте кал по ГЕРБ. Стара песен е това, за американците , които бият ***. Много плоско бе, другаре, много.
139
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кауньят Цветанов да каже как от колата на същия тоя Б. Бенчев "изчезна" прословутото тефтерче на Златанов на път към прокуратурата. Там имаше доста интересни инициали на: ББ, ЦЦ, ИФ, кой да се "удари", на кой да се "даде"... Ще излезе, че е твой човек, работил към ДС като графолог. Изчезва важно веществено доказателство и всичко е "пито-платено". Няма доказателства, няма съд, няма присъда. ГЕРБоуха работа!
138
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Другия хубавец от ДПС-то......................за него няма ли прокурор, или турците си ги пазим, да не ядосаме султана Ердоган?????
137
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, което е нормално за Герб не е нормално за БСП! Профила на този Бенчев сочи Герб! Какво е това недоразумение!!!?
136
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя ортт снимката ми прилича на член на коза ностра, не на бсп.там има място само за червени нагли твърдоглави комунисти.
135
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунисти, комунисти, ама след Девети за крупни стопански престъпления разстрелваха и свои, и чужди! Някой да възрази?Докато не се накървави, няма да се оправи!Трябва референдум за връщане на висшата мярка, пък Брюксел ако ще да хвърля къчове, а Юнкер да се закълне, че няма да лизне грамче "Ишиас"!
134
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв красавец, каква интелектуална физиономия! А вие не го харесвате! Човекът е колекционр на оръжия и боеприпаси. Събира и парични знаци от разни страни и разни номинали. Това е толкова забавно, някои събират марки, но това е по-вълнуващо за истинския колекционер! Разбира от хубави коли, това също говори за разностранните му интереси! А какво гнезденце си е организирал, някой да каже, че няма вкус? И колко фирми ръководи, това е работохолик! И работи до седма пот, без да цапа работните дрешки!
133
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТОЯ ТРУДНО ЗВУКООБРАЗУВАЩ НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛЕН *** Е СТАНАЛ МИЛИОНЕР ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ СПАЛИ, ЗАЩОТО МЪЛЧИМ НА БЕНЧОВЦИ, А ТЕ СИ ПРАВЯТ КАКВО СИ ИСКАТ- НЯМА НЕВИННИ ВСИЧКИ ДО ЕДИН СМЕ ВИНОВНИ- СЕГА ЛИ ГО ВИДЯХТЕ КОЛКО МУ СТРУВА МИЛИОНЕРСКАТА КАПА. СРАМУВАМ СЕ- ДРУГАРИ, СРАМ НЯМАТЕ ЛИ, ХАЙДЕ ЗАКРИВАЙТЕ ПАРТИЗАНСКИТЕ ОТРЯДИ И БОЙНИТЕ ЕДИНИЦИ- ЧЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА МУ КИПНЕ КРЪВТА И ЩЕ ВИ ЗАВРЕ БЕНЧОВЦИ В ОТХОДИТЕ.
132
0
 
11
 
! Отговори
Tiko преди 5 години
Спрели са траншовете нагоре по веригата - нищо ново - сега требе да плащат на съдебната камора
131
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха,ха,Като не е,защо Нинова се разграничава от него?
130
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-лошо,Бенчев е финансирал БСП,подпомагал и участвал в мръсните,"бизнес"дела на столетницата.На нейните знакови хора.
129
0
 
19
 
! Отговори
Реално Погледнато преди 5 години
Като го гледам този,с физиономия на комарджия и пезевенк ,българинът си заслужава нещастният и незначителен животец.Как може такива хора да има в управлението на държавата,па макар и на местна почва.На този само за физиономия,трябва да бъде разследван.Но това трябва да бъде направено от ДАНС/неговите работодатели/.Което автоматически означава че за българинът няма да дойде слънчев ден още много дълго време.
128
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви партизантски имена, Бенчо,Таско!!!
127
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП имат черни каси с пари от дрога и рекет...........добре!!Другите партии нямат, така ли???ДПС и ГЕРБ нямат черни каси, нали??Прости ли сте от чалга и ракия или сте наивни????
126
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДО ГА ВА ДРУГАРИ СОЦИАЛИСТИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ ЩЕ ВИ СВЪРЗВАТ С РЕКЕТ, ИЗНУДВАНЕ, КРАЖБИ, ПРАНЕ НА ПАРИ- ОНЕ