Турция ни върна 7 арестувани с Митьо Очите, чакаме и него

Засега наркобосът е в турски затвор, скоро ще го предадат на властите ни
Обновена: 5 авг 2018 13:44 | 5 авг 2018 07:30, Камелия Цветанова
286
Турция ни върна 7 арестувани с Митьо Очите, чакаме и него
Снимка: Булфото, архив

Седемте български граждани, задържани при специализирана полицейска операция в Истанбул, бяха предадени късно снощи по административна процедура от турските власти на представители на Министерството на вътрешните работи на България на ГКПП "Капитан Андреево", съобщи пресцентърът на МВР.

Още по темата
Наложени са им полицейски мерки за неотклонение за срок до 24 часа.

В ход е и процедурата за връщането и на несебърския бос Димитър Желязков – Митьо Очите, който беше обявен за международно издирване с червена бюлетина от Интерпол и беше арестуван в столицата на Турция.

Желязков беше задържан в истанбулски хотел, а по-рано през седмицата 19 сочени за негови приближени бяха заловени в Бургаско в хода на операция срещу организирана престъпна група за рекет и наркоразпространение.

Оказа се, че Очите е бил придружаван в Истанбул от шефа на групата на БСП в бургаския общински съвет Бенчо Бенчев.

Общинският съветник от гражданската квота на социалистите, който извън политиката е крупен зърнопроизводител и предприемач, стана медийно известен в началото на годината около прокурорските проверки на собствениците на луксозни коли и скъпи имоти. Притежава три луксозни лимузини.

Той е сред съдружниците в охранителната фирма "Аркус-Сигурност", за която Димитър Желязков е казвал в интервюта, че е само неин консултант.

Прокуратурата и антимафиотите знаели, че Желязков е напуснал страната този понеделник, като това е станало законно – той не е бил подсъдим или обвиняем.

А спецсъдът остави снощи за постоянно в ареста и петимата задържани при спецакцията в Бургас, на които повдигна обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
4
 
8
 
! Отговори
ДЕДО ХЮ ПРИМ преди 5 години
ТЕ ТАКА БЕНЧУ, ОЧИТЕ, ТЕХНОИНПЕКС, ОНИА ДРУГИТЕ И ЕДНИ ИЗБОРИ С МНОГО *** В ЧЕРВЕНИТЕ КАСИЧКИ. АНАЛОГИЯ С РУСОФИЛСТВОТО- ИМА ***- ИМА РУСОФИЛИ И НАД 200 КОМЕНТАРА, НЕМА *** РУСОФИЛСКИТЕ КОМЕНТАРИИ ИМА НЕМА 20 ТИНА ВА ДРУГАРИ- ИМА *** ИМА ЧЕРВЕНИ ДРУГАРИ, НЕМА *** И ТЯХ ГИ НЕМА- ВИА СТЕ КАТО ПЛАТЕНАТА ЛЮБОВ- НАЧИ НА П Р О С Т И Т У Т К И МИ МЯЗАТЕ- ЕМ ВИ ПЛАЩАТ ЕМ ЛЪЖИТЕ ЕМ КРАДЕТЕ ЕМ НАРОДА СИ ЗАТРИВАТЕ- ЧЕКАЙТЕ МАЛКО ДА СА ДАВРАНДИСАМЕ СЛЕД ПОСЛЕДНИТЕ 4/5 МИЛИАРДА ДЕТ НИ ЗАКОПАХТЕ.
145
10
 
14
 
! Отговори
При бай Тошо преди 5 години
При бай Тошо Митьо щеше да лежи в Белене и да *** камъни цял живот или да стане храна за прасетата. При Бай Тошо бяхме 100 пъти по-добре.
144
8
 
17
 
! Отговори
100 рубли = 1 ДОЛАР преди 5 години
Защо синчето на кака *** живурка във САЩ а тя реве пред простите баби за руската *** ????????????
143
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БУДА, ЧЕРЕПА , ОЧИТЕ!ТРИТЕ НАЙ-ЕМБЛЕМАТИЧНИ ПРЕСТЪПНИ ФИГУРИ В БЪЛГАРИЯ!КОЙТО И ОТ ТРИМАТА *** ЩЕ Е НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК ЗА БЪЛГАРИЯ!
142
2
 
15
 
! Отговори
Курнела крадлата преди 5 години
Мите и аз крадях кака ама умната
141
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майката на мутрите е бкп факт неоспорим !!!!!!!
140
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е те тези мутри ги създаде. БКП чрез структурите на ДС за да грабят народа и да пълнят хазната на бившите агенти на ДС А ти българино си чакай Западна Европейска Демокрация и ред и законност ако си нямаш друга работа
139
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хем ни го върнаха, хем го чакаме.Що е то?
138
2
 
13
 
! Отговори
Дядо Хю преди 5 години
Всичко е нормално. Както преди... БСП, Клара Маринова, Карамански.
137
6
 
11
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ преди 5 години
А защо караш южно Корейска кола а не комунистическа северно корейска мамка ти комунистическа
136
3
 
7
 
! Отговори
Циник до Василев преди 5 години
Южнокорейска? Що не северно? И те имат... но са дефицитна стока!И що дънки от Турция и Китай?Защо не дочени дрехи - като на другарите от Северна Корея?Апропо - джинси Diesel ... Masons...Scoth & Soda.. все яки марки - вече се шият и у нас.В индустриална зона Пловдив - има и outlet на Masons...може да си купиш и ти :-)
135
3
 
9
 
! Отговори
От старите лозунги преди 5 години
БСП - Мафия-
134
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ го пожертваха тоя.Явно е спрял да се отчита на Дон Суджук.
133
2
 
7
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ преди 5 години
Др василев щом комуниьъма е бил добър значи по твоята логика ,ти сега трябвсше да си във Белене до живот щом плюеш демокрацията
132
5
 
6
 
! Отговори
Василев преди 5 години
До АНТИКОМУНИСТКарам южнокорейска кола , а дънките са от Турция и Китай!!!А от Западна Европа и САЩ взех лицемерието, което ти е необходима, за да оцелееш!!!Агент Джералдин Паркър!ЦРУ!!!
131
5
 
5
 
! Отговори
Василев преди 5 години
До АНТИКОМУНИСТВътре в държавата нямаше канали за дрога, каналите бяха за Близкия Изток и Западна Европа!!!Агент Ерик Брийн!ЦРУ!!!
130
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е малките селски момченца заминаха един по един. Обаче едрите партийни червенюхии продължават да си живеят, че и да са депутати на заплата. Алчност голяма . Няма за тях деца, млади хора , спорт и бъдеще на България. ..Има само лапанеее до гробаа.
129
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно време тези от маалата не дишаха лепило. Дишаха предимно българчета, защото нямаше друго. Е някои правиха и някакви смески там по училищата, където имаше химически лаборатории, но беше опасно. А Кале не се намираше, защото по соца нищо не се намираше. Но когато имаше Кале дишаха.Тези от маалата едва след 1989 г. започнаха да дишат лепило, а българчетата вече минаха на друго, защото вече имаше. Сега вече не знам някой да диша лепило.Едно време някои се пристрастиха за жалост към лепилото.
128
3
 
8
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ преди 5 години
Другарю комунист василев 100% караш западна машина ,носиш Американски дънки а ревеш за комънизъма
127
3
 
9
 
! Отговори
се се се ре УМРЕ преди 5 години
Защо през комунизма не пущаха българите на запад защо като е било толкова хубав комънизъма ,те щяха да се върнат ??????????