Добрите: Бенчев и Узун! Яли, пили и платили стаи, но не за Очите

Узун: Запазих стаите на името на Бенчев, без да се интересувам за кого
7 авг 2018 16:00, Анисия Иванова
119
Добрите: Бенчев и Узун! Яли, пили и платили стаи, но не за Очите
Снимка: Булфото

Зам.-председателят на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев и бившият депутат от ДПС Несрин Узун попаднали в неудобната история с Митьо Очите заради... добро сърце.

"Станахме жертва на изключителната доброта на моят приятел Бенчо Бенчев. Именно във връзка с неговата доброта попаднахме на място и в ситуация, в която беше задържан български гражданин, издирван с червена бюлетина от Интерпол", заяви на брифинг днес бившият депутат от ДПС Несрин Узун.

Още по темата

"Бях помолен от моя добър приятел Бенчо Бенчев да запазя на негово име хотел в Истанбул. И понеже аз бях в срещи тогава, не сме коментирали нищо повече. Само да му запазя три стаи в хотел, както обикновено сме го правили и преди. Не знаех по никакъв начин за кой и по какъв повод се резервират тези стаи", твърди Узун за обстоятелствата, при които бе задържан в турски хотел Димитър Желязков-Очите.

Тогава турските власти предадоха у нас и общинският съветник от БСП в Бургас Бенчо Бенчев, и екс депутатът Несрин Узун.

Узун посочи, че с Бенчев се познава от 15 години и често пътували заедно до Турция. Той каза, че на 3 август е вечерял с Бенчо Бенчев и го е откарал с личния си автомобли до хотел "Рамада". Когато пристигнали пред хотела, Желязков вече бил арестуван.

"Турските власти ни помолиха да отидем в полицейското управление за изясняване на обстоятелствата, не сме били задържани", заяви бившият депутат, цитиран от "24 часа".

Заповед за арест за 24 часа била издадена от българските власти, след като Бенчев, Узун и останалите били предадени на ГКП Капитан Андреево.

По-рано днес Бенчев заяви, че е бил помолен от Димитър Желязков да го транспортира от Гърция, където двамата се видели, до Турция, тъй като Очите трябвало да се лекува в южната ни съседка.

Попитан дали очаква да бъде обвинен в укривателство на Митьо Очите Несрин Узун заяви, че не чувствал никаква вина.

Относно твърденията, че той, Бенчев и Желязков имали апартаменти в един вход на луксозна жилищна сграда в центъра на Бургас Узун каза: "Един вход не делим. Не знам Димитър Желязков дали има апартамент в сградата, в която аз имам. В тази сграда аз съм един от инвеститорите. Като такъв съм си запазил един апартамент за моето семейство. Дали Желязков е купил апартамент в тази сграда, не знам, защото не съм се занимавал оперативно с покупко-продажбите на тази инвестиция. Аз в момента не живея в тази сграда, отдал съм имота си под наем и рядко ходя там, живея в София. Познавам Желязков, знам кой е, но не сме близки".

Узун потвърди, че има не само приятелски, но и бизнесотношения от дълги години с Бенчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На камерите от хотела се вижда...
82
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно е сигурно - ако имаше и най-малката вероятност Бенчев да е виновен за нещо, вече щяха да го прекарват с белезници през цял Бургас за радост на герберските по.мияри. А показният арест щеше да е като този на Иванчева. Просто са се видели в чудо, че нямат за какво да се хванат. И за това са оставили мръсната работа на троловете.
81
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майките на деца с уврежания вместо да протестират и да искат срещи с г-н Борисов , по-добре да вземат да помолят този добряк г-н Бенчев за съдействие. Човека има и контакти, и възможности и добро сърце. Щом така благодародно помага на болен възрастен човек, не се и съмнявам, че ще помогне и на деца в нужда. Г-н Узун и той ще съдейства като преводач и може да помогне с настаняване и организиране на евентуални пътувания до клиники в Турция. Господ здраве да им дава още дълго да помагат и двамата
80
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На турчин да имаш доверие все едно да си имаш доверие на оная работа! Тьй че.
79
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми те общински съветници и депутати от ГЕРБ хванаха. Четири папки предадоха в прокуратурата. От Хасково. Целата ОПГ на ГЕРБ в Парламента се хвърли да ги защитава като Матросовци. И до сега делото не е придвижено.
78
1
 
31
 
! Отговори
"Листопад" преди 5 години
Вървял си добрия фермер Бенчо из Гърция и оп случайна среща със страдащия Митя изцъкления го умилостивява и подтиква да се обади на милия и всеотдаен Несрин да наеме стай в турски хотел и незабавно да се хващат да масажират и лекуват болажките му.Истински образци достойни за идоли на бъдещите поколения.
77
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 68Стига писа глупости бес ужукар отиди арендоваЙ ниви купи трактори и после приказвай тоя го знае цял Бургас и Митьо го знае цял Бургас всички в Бургас ли са престъпници ?
76
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Номерът е да се търси под вола теле, или по-точно да му измислят на Бенчев някаква вина. За сега удрят на камък.
75
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВЛЕЗТЕ ВЪВ ФЛАГМАН И КОПИРАЙТЕ КОМЕНТАРА МИ ЗА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И ГЕОРГИ МАНЕВ, СЪЩО ИНВЕСТИТОРИ ТАМ С МИТЬО ОЧИТЕ ДА ВИДИТЕ КАК ЩЕ ВИ ИЗТРИАТ КАСАБОВСКИТЕ У.Р.О.Д.И ФЛАГМАНЦИ
74
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоа и неговият много добродушен приячел заслужават да ги порят поне 20 години в панделата!
73
4
 
15
 
! Отговори
Коско преди 5 години
Ако бяха хванали общински съветници от герб - всички щяха да викат че тиквата е наркотрафикатн, че гарантирано от герб, че само герб могат да се занимават с дрога. нали драги дрогари?
72
7
 
4
 
! Отговори
до 69 преди 5 години
Ти май не четеш както трябва. Къде пише, че Митьо е арестуван в същата стая, която тоя Узун е резервирал. Турчина, според думите му, резервира стаите и отива на среща с Бенчев. Като отиват в хотела- Очите вече е арестуван. Според което и законодателство да го гледаш - и двамата не са извършили нищо незаконно. До тук. Затова и турците ги пускат. Нямаше да ги пуснат ако е имало нещо съмнително. Оттук насетне ако открият нещо да ги арестуват и да ги подвеждат под отговорност.
71
1
 
2
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Жулих дълго време едно непознато комшийско миче, още не знам коя е, само я правя да умирга от време на време
70
0
 
6
 
! Отговори
!!!!!!!!! преди 5 години
ИНВЕСТИТОРИ В ТЕЗИ ДВЕ СГРАДИ БИЖУ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДО МОРСКАТА ГРАДИНА НА БУРГАС СА ОСВЕН БЕНЧЕВ И ТОЗИ ТУРЧИН И ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА Средна Европейска Класа ГЕОРГИ МАНЕВ СЕГА ОБВЪРЗАН СЪС ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И КАСАБОВ, ПИШМЯН ПАТРИОТИТЕ. МИТЬО ОЧИТЕ СЪЩО Е НЕЛЕГАЛЕН ИНВЕСТИТОР ИЗПРАЛ НЯКОЛКО МИЛИОНА ТАМ. ТОВА ВЪВ ФЛАГМАН НА КАСАБОВ ГО ТРИЯТ 8 ПЪТИ ЗАЩОТО ЖЪЛТИЯ *** ФЛАГМАН Е НА КАСАБОВ. ВСИЧКИ СА НАВЪРЗАНИ. ГЕРБ, ФАШИЗИРАНИТЕ ПАТРИОТИ, БСП, СДС, МИТЬО, СИК, ВИС ВСИЧКО Е ЕДНО, БОРБАТА Е ЗА КОКАЛА
69
0
 
11
 
! Отговори
kolio magareto HOMO преди 5 години
Любовницата НА МИТИО ОЧИТЕ E Йоанна Никова. Дъщерята на Любо Николай Бентлито и прокурор Д .... от специалната прокуратура в София. В парламентарната група на ДПС само са чували за Любо Бентлито, но почти не го познават. Хора от Централния съвет на партията обаче са кетегорични, че поста е своеобразно отблагодаряване на Доган към обвинителката от Софийска районна прокуратура Детелина Йотова. По някаква случайност Йотова е бивша съпруга на Козунака, но щедро парадира с благосъстоянието му. Формално двамата са разведени от 1996 г., но близки до семейството твърдят, че това е проформа, а прокур
68
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ахахаха, вози се на Ролс-Ройс и търси съдействие да спи в...Рамада! :))) Ово йе стандарт! Еййй, и с много пари бай *** си остава дребна жалка душица и най-обича да маа кебапчета и люти чушки :)
67
1
 
3
 
! Отговори
!!!!!!!!! преди 5 години
ИНВЕСТИТОРИ В ТЕЗИ ДВЕ ЗГРАДИ БИЖУ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДО МОРСКАТА ГРАДИНА НА БУРГАС СА ОСВЕН БЕНЧЕВ И ТОЗИ ТУРЧИН И ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА Средна Европейска Класа ГЕОРГИ МАНЕВ СЕГА ОБВЪРЗАН СЪС ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И КАСАБОВ, ПИШМЯН ПАТРИОТИТЕ. МИТЬО ОЧИТЕ СЪЩО Е НЕЛЕГАЛЕН ИНВЕСТИТОР ИЗПРАЛ НЯКОЛКО МИЛИОНА ТАМ. ТОВА ВЪВ ФЛАГМАН НА КАСАБОВ ГО ТРИЯТ 8 ПЪТИ ЗАЩОТО ЖЪЛТИЯ *** ФЛАГМАН Е НА КАСАБОВ. ВСИЧКИ СА НАВЪРЗАНИ
66
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Абе нали Митьо търсехте... 4 дни само за тез двамцата слушам и чета, за единия малко повечко. Защо така? Така ли ви спуснаха? Дайте пикантерии за Митето, вълнува ни, ще вземе и тоя път да се измъкне по терлици.
65
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 67 е как да не е нарушил закона бе, самия факт че е предоставил хотелска стая на издирвано лице го прави нарушител, грешката е на турците че не са му повдигнали обвинение директно, ами ни го връщат
64
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 61абе специално с Ролс Ройс фермер не съм видял, сега може да има някой наследствен земеВладелец във Франиция или Великобритания, ама предполагам правиш разликата между наследствен земевладелец и земеделец :) а и на тоя като му гледам автопарка съвсем не е само ролса, все коли от 150 хиляди евро нагоре, и кой нормален човек би имал 5-6 пищова, че и калашник, че и едни куп пари в кеш