Румънец скубе аниматорка на Златните – 300 лв. глоба!

Младежът препил солидно и потрошил хотелската стая
8 авг 2018 09:00,
19
Румънец скубе аниматорка на Златните – 300 лв. глоба!
Снимка: архив, Булфото

300 лв. бе глобен румънски турист за проява на дребно хулиганство в хотел на Златните. Районният съд във Варна му наложи глобата за нарушване на обществения ред и спокойствие.

Инцидентът възникнал в събота в хотелски комплекс в района на "Кабакум", където 22-годишният младеж летувал с родителите си. След употреба на значително количество алкохол край хотелския басейн, той започнал да се държи грубо и оскубал една от  аниматорките.

Предвид видимо нетрезвото му състояние той бил поканен да се прибере в хотела, но във фоайето започнал да дърпа служителката на рецепцията, буйствал и викал, като смутил намиращите се там други туристи и децата им. Със съдействието на охранители майката на 22-годишния пиян младеж успяла да го прибере в хотелската стая.

До идването на полиция той обаче продължил да се съпротивлява и да буйства, като изпотрошил гипсокартона с удари по стените, пише "Монитор".

Нарушителят на обществения ред бил отведен с белезници до РПУ-Златни пясъци за съставяне на акт за извършената на публично място проява на дребно хулиганство.

В съдебната зала вчера румънецът се извини за създаденото неудобство на гостите и персонала на хотела, на служителите на реда и родителите си. Той заяви, че под влияние на употребения алкохол, няма ясен спомен за държанието си, но съжалява за постъпката си.

Съдът прие, че непристойната проява не представлява престъпление по смисъла на НК, като му наложи административно наказание, което се наказва с глоба от 100 до 500 лева или със задържане в ареста до 15 денонощия. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Червен капацитет преди 5 години
Ако е метър и педесе е дребен хулиган,ако е метър и деведесе- едър!
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бащата е за затвора
13
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече и румунещите ни имат за трета категория хора!Докъде ни докара мутрокрацията само!
12
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябваше, да се събера тбългарите и да го осакатят безкрайно ;)
11
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
нашият съд -най хуманният съд в света
10
3
 
23
 
! Отговори
Сега преди 5 години
да ви светна, ако българин го направи това където и да е било по света, даже и в измислената Македония, няма да мине само с такава малка глоба, вЕрвайте ми!
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моля ?!??! Че на мен косата ми струва поне 1000 лева. А ако я разруши,мщемси изгубя работата. Не 300, а поне 10000 обезщетение, трябва да платиМухльото. Ако ще и бъбрека може вземете, не ме интерва, ама ша плати.
8
2
 
17
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
А! Сега разбрах какво значи ***. Преди бях в недоумение, защото все пак това си значи пол/род и самоопределяне като какъв се чувстваш. Примерно трансджендър значи че си мъж (или жена), но се чувстваш от другия пол и тялото ти е сгрешено. *** флуид е когато един ден се чувстваш жена, на другия мъж, без значение в какво тяло си. Такава е супер моделката Руби Роуз. Ама ето този, дето посяга на жена е истински ***, дето не знае мъж ли е, пуtka ли е..........
7
0
 
21
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
"...Проблема е в това, че обслужващия персонал не е УЧТИВ, УСМИХНАТ С ГОСТИТЕ - ТУРИСТИТЕ"И какво? Да вземем да ги пречукваме ли? Пък и да се усмихваш на някакъв насвяткан чужденец, който си мисли че си му роб...Тоя да се радва, че хората от персонала не са се "погрижили" за него. И да - глобата трябва да е доста по-голяма
6
2
 
22
 
! Отговори
NoName преди 5 години
До отговор 3Може и да греша, но когато летовниците (независимо Българи или чужденци) разберат как ще им олекне портфейла, ще се замислят дали ще се държат така! А за заплащането на хората трудещи се родното черноморие, съм съгласен с теб... Подиграват се с труда на хората, това трябва да спре, трябва регулатор. А не да плашат гаргите, че са щели да доведат чужда работна ръка в България.. Хора, ние се на дъното на пирамидата по заплащане, кой ще дойде да работи в България... Марсианци или АЛФ..
5
1
 
21
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
Аз като искам учтиви домакини - отивам в къща за гости, работят тяхната си къща и за тях е важно да се почустваш добре и в последствие да ги препоръчаш на близки и приятели.
4
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крайно време е нашите мили родни "Бизнесмени" хотелиери, начело с кукличките им в НС и МС да разпишат тарифите за туристическите "забавления" в България. 1. Ритник в главата на камериерка - 1500 евро.2. Скубане на аниматорка - 150 веро.3. ...И тихо...да не изгоним негово величество западния турист...
3
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1 Не си наясно. Проблема е в това, че обслужващия персонал не е УЧТИВ, УСМИХНАТ С ГОСТИТЕ - ТУРИСТИТЕ. Персонала не вижда смисъла да е учтив и загрижен. Той знае, че в края на месеца ще бъде излъган от НЯКАКВО ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ КОЕТО ЩЕ МУ ПЛАЩА.Собственик реално няма. Всяка година се сменява КОЛЕКТИВА ОТ КРАДЦИ. ТЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА РЕКЕТЬОРИТЕ НЕ ЗА ГОСТИТЕ.
2
1
 
36
 
! Отговори
хх преди 5 години
по 1500 евро вървят шутовете в глава на камериерка
1
2
 
37
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Проблема с непристойното поведение на туристите по нашето черноморие е само един!!! Жалките глоби!!! 150 евро... Моля ви се! Направете ги по 1500 евро и нагоре, и смятам че проблема ще отихне за 1-2 сезона!