Адвокатът на Иванчева: А ако Петко Дюлгеров се отметне?

Той е главният свидетел по делото срещу Десислава Иванчева
10 авг 2018 11:45, Красимир Ангелов
37

5955 гледания   |  Още видео
"Прокуратурата бърза, защото Дюлгеров може да се отметне от показанията си. Той е главният свидетел по делото. Държат го в ареста, а той е с болни очи. Те бързат да го изкарат на процес, за да запазят обясненията, които злепоставят Иванчева и нейната заместничка", заяви пред Bulgaria ON AIR адвокат Марин Марковски, защитникът на обвиняемата бивша кметица на "Младост" Десислава Иванчева.
Още по темата

Марковски добави, че Иванчева има правото на лична защита и това, че иска да чете материалите и да слуша СРС-тата е нейно законно право.

"Това дело показа една болест на системата - това е бавенето на следствията. Едно следствие трае по 9 месеца. За по-малко от 4 месеца приключи следствието на Иванчева. При една добра организация следствието може да бъде по-кратко. Влачат, за да изтощят обвиняемия. Дюлгеров дава различни обяснения за това къде Иванчева му е казала, че иска 500 000 евро. Но от нея нищо не зависи, тезата е абсурдна", бе категоричен Марковски.

Той заяви още, че с приказките си Дюлгеров става съучастник и сам си повдига обвинение.

Марковски коментира начина на конвоиране на Иванчева, който разбуни духовете в последните дни.

"Когато имаме задачата да защитаваме интересите на гражданите го правим не като спортно състезание, а с оглед на това, че правата трябва да се защитават законно. Имаме член на Конституцията, в който се казва, че държавата се грижи за живота и достойнството на българските граждани. Унижението е противоконституционно", каза още защитникът.

Той обясни, че в Закона за изпълнения на наказанията е записано какви могат да бъдат помощните средства и в разпоредбите няма кожени колани и вериги.

"Това не е промяна на реда, а възстановяване на законността, инструкцията е противозаконна. Всички заведени дела от България в Страсбург за нечовешко третиране са спечелени", отсече Марковски.


37
Още от Темида
Оставиха в ареста шофьора, блъснал момичетата в Китен
Напиши коментар Коментари
36
0
 
8
 
! Отговори
Женя преди 1 седмица
Да бе, ще се отметне и ще опере целия пешкир, да не е луд? Освен подкупа, да му лепнат и набеждаване, измами и какво ли не. Ако бях на негово място - пея и се споразумявам веднага, че изгоре....
35
2
 
9
 
! Отговори
обективен преди 1 седмица
Аз на герберския съд и герберските доказателства не вярвам.От 10 години като доказателства се използват единствено кошаревски свидетели ,но никой не иска да приеме показанията на т.н.детектор на лъжата.Ясно е защо.Защото пред детектора тези "свидетели" ще се провалят.А иначе всеки си говори каквото му кажат властимащите гербери.
34
0
 
9
 
! Отговори
Защото преди 1 седмица
проф.Стойчо Раданов щеше да стигне до УБИЕЦА на сестри Белнейски, но "го провесиха' на катерушак, за да ПРЕДОТВРАТЯТ разкриване на истинския убиец.Но нищо добро не очаква самият убиец и наследници.Той е известен на Кармата.( както в "Ад" на Данте.Всичко се връща със същата сила)
33
2
 
7
 
! Отговори
до 33 преди 1 седмица
Всичко покрай това дело също беше нагласено и скалъпено.... за жалост... И до ден днешен не вярвам в теорията, че точно този човек ги е убил...
32
4
 
6
 
! Отговори
юрист преди 1 седмица
До Анонимен
Не знам случай адвокат Марковски да е губил дело!
----------
Да бе, да! А оня на сестрите Белнейски не гние ли в затвора и ще гние до смъртта си. Това като спечелено дело ли го смяташ?
31
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не знам случай адвокат Марковски да е губил дело!

И не вярвам на ГЕРБ, в тази партия няма честни хора. Злепоставиха кметицата, за да може мафията да строи на воля в междублоковите пространства..
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ДО ВАСИЛ

ТО ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО, КОЕТО СЪДЪТ В СТРАСБУРГ ЩЕ ПРИСЪДИ ЩЕ СТИГНЕ И ЗА ХОНОРАРИ И ЗА ДРУГИ РАБОТИ.
НАШАТА ПРОКУРАТУРА МНОГО СЕ ГРИЖИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС И ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ (поради професионален недоимък) НА ОБВИНЯЕМИТЕ ДА ПЕЧЕЛЯТ МНОГО ДОБРЕ.
За подобно унижение, когато едно прокурорче постави Николай Цонев на колене и подскачаше с пистолет около него и го наричаше "абсолютен престъпник" той получи 200 000 евро обезщетение.
29
2
 
10
 
! Отговори
1 преди 1 седмица
До info,корумпирана,според тиквата ти любима,и физкултурник-петапартаментов,единия го продаде преди 2 години.
28
14
 
5
 
! Отговори
Васил преди 1 седмица
Простолюдието не може да си позволи защита на семейство Марковски. Кметска заплата също не е достатъчна...
27
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не се ли задържа прекалено дълго изнудвачката в ареста, отдавна трябваше да я прехвърлят в сливенския
26
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А ако извадят още 5ма свидетели?
25
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Някой да знае случай, при който адв. Марковски да е защитавал невинен?
24
23
 
12
 
! Отговори
info преди 1 седмица
до Ново строителство

Корумпираната кметица не дава и не отнема разрешения за строителство, тя бави незаконно едно формално писмо, без което не може да започне строежа. Всичко което прави не е в полза на Младост, а за лична облага. Стига си затваряйте очите
23
2
 
25
 
! Отговори
един там преди 1 седмица
До Селтака

Много правилно си се кръстил! Името ти отива и отговаря 100% на манталитета!
Дали е противен или не няма значение. Той е аддвокат, а не манекен или участник в конkyрс за красота. В съда не гледат колко си противен или красив, а какво знаеш, можеш, говориш и дали имаш интелект да си свършиш работата качествено. Това са важните неща, а не другото за което пишеш драги ми селтако!
22
20
 
3
 
! Отговори
Селтака преди 1 седмица
Тоя не мре, много противен индивид.
21
5
 
42
 
! Отговори
Ново строителство преди 1 седмица
Не знам кой е виновен, но след смяната на Иванчева може да се види колко зелени площи са оградени за ново строителство Пример, точно по диагонал на община "Младост" има нова ограда за строеж на 7-8 етажна жилищна сграда по протежение на на булеварда. Близо е до метрото и да Кауфланд. Колко ли са се облажили общинарите за това апетитно място. После защо температурата в градовете е по-висока. До там я докараха, че няма въздух между сградите. Стана само асфалт и цимент,който като се нагрее става ад
20
3
 
9
 
! Отговори
до 19 преди 1 седмица
Ти си типичен пример за това на какво ниво и на къде отива обществото... Няма да си хабя думите да ти кажа какво точно мисля за теб, защото и да ти го кажа надали ще ме разбереш, но нали си чувал приказката: "Който гроб копае, в гроб пада" (силно се надявам поне това да знаеш).
19
38
 
11
 
! Отговори
Зависи! преди 1 седмица
"Адвокатът на Иванчева: А ако Петко Дюлгеров се отметне?"
Ами ако му вкарате правилната оферта ще се отметне, ако не Десито отива в затвора! То поне да беше хубава, че пазачите на затвора да намажат малко! Пък то с тая физиономия, едва ли някой ще се прежали за нея!
18
34
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Много се е притеснил тоя, сигурно ще я пуснат щото е болна от рак и след няколко Луни тя ще умре от тежките си ракови и туморни болежки.
17
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На тоя му хрумва нещо и после сам започва да се убеждава хаха. Понякога са му толкова смешни тезите, че се чудя за тъпи ли има съдиите. Щом успява, значи не е далеч от истината