Предаде се! Общинарят от бандата на Митьо Очите

Пейко Янков вече е с обвинение за участие в престъпна група
13 авг 2018 15:45,
31
Предаде се! Общинарят от бандата на Митьо Очите
Снимка: Архив, Булфото

Общинският съветник от Несебър Пейко Янков, който бе издирван повече от 10 дни като част от бандата на Димитър Желязков-Митьо Очите, се е предал в полицията.

Още по темата

Той вече е обвинен като участник в организирана престъпна група за рекет, телесни повреди, разпространение на наркотици, съобщиха от Специализираната прокуратура.

Едно от обвиненията към хората на Митьо Очите е, че са принуждавали бизнесмена Атанас Симеонов да се откаже от дружествените си дялове в хазартната фирма "Хермес груп", където съдружник е Пейко Янков. Твърди се, че Янков е поръчвал палежи на игрални зали в Слънчев бряг, пише "24 часа".

Той е син на разстреляния през 2007 г. Димитър Янков, който е един от най-големите приватизатори в туристическия бранш.

В началото на август Димитър Желязков - Митьо Очите беше задържан в истанбулски хотел, а преди това 19 сочени за негови приближени бяха заловени в Бургаско в хода на операция срещу организирана престъпна група за рекет и наркоразпространение.

По-късно стана ясно, че заедно с несебърския бос са били и председателят на групата на БСП в бургаския общински съвет Бенчо Бенчев, както и бившият депутат от ДПС Несрин Узун.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
6
 
9
 
! Отговори
Само един шпрайт преди 5 години
Внимавайте как наричате г-н Желязков, че да не ви прати призовка и да си ядете ушите после, когато свърши този цирк с ареста му и съда.
26
3
 
3
 
! Отговори
48362518 преди 5 години
Като нямат достатъчно доказателства ще е голям цирк!
25
3
 
14
 
! Отговори
xxxxx преди 5 години
то наглост наглост , то извън пътя . едни мишоци разиграват цяла държава. трябваше да са застреляни на часа при залавянето.
24
8
 
9
 
! Отговори
Много сте умни преди 5 години
Ето ви " законен" прийом за маскарене на хора. Популистката гербовистка проКУРатура повдигнала обвинение. И какво ще стане като няма доказателства, както напоследък често се случва? Разходите за чия сметка са, умници? А поредното спечелено дело срещу България в Страсбург, КОЙ ще плаща? С чужда пита помен ще правите! А ако случайно се разпределят разходите до девето коляно на всички ей такива сеирджии каколяно, дали ще сте ербап?а? Аман от мишоци и сеирджии!
23
2
 
8
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Бил е на хорото на Рилските езера човека, а там няма обхват и интернет да разбере, че го търсят. Въобще не се е укривал.
22
5
 
5
 
! Отговори
Мноо мазин преди 5 години
Много е блъскал в фитнеса Митака много свинско , боб и грах е ял. Пържолите ги ядат политиците да направят гуши като Каракачанов. А Митака режи яко пържолите на Бончев ->1000$ +1000$ + 1000$ + 1000$ + 1000$ + 1000$ = 6000$ това са му джобните за деня. Митака се е барнал ама фирмата му изгоря дано има друга тайна фирма в чужбина от братя Галеви те са спецове по тези неща. Фирмите на Галеви в бг не могат да ги пипнат властите защото Галеви се имат с Италианската мафия най лошата най бруталната.
21
6
 
2
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До BGN. Ей писна ми от олигоффрени в мрежата. Аз поне 5 пъти обясних, че е елементарно да влезеш в интернет и да видиш, че е от някаква местна коалиция "Сила" и да не пишеш гллупости. Ама не, ние по позитански да наклепаме ГЕРБ, пък да доказват, че нямат леля.
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АВЕ къде са тези разследващи къде е тази полиция досега защо не бяха арестувани разни бенчевци пеиковци чакат до последно да се размирише та чак не може да се търпи и тогава ужким се разтичват да ги хванат но тогава те престъпниците пък са готови с подготвени медицински че имат по две три смъртоносни болести и смекчават вината си и намират вратички да не лежат в панделата и отново и отново всичко се повтаря и адвоката доволен и съдията още по доволен
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А къде са зъркелите е интересно
18
1
 
0
 
! Отговори
udavnik преди 5 години
na mallora directno v carcera bez problem
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Митьо очите нема ли ви погне Медията , тя една Медия само кражби от интернет
16
7
 
17
 
! Отговори
BGN преди 5 години
Общинакият съветник от Несебър не се споменава от кои хубавци е. Иначе Бенчев и другия са ги определили от коя партия са. Тоз явно ще е от герб щом крият
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви Текстове и заглавия , коя Бежанка на малката снмка горе пише на български
14
3
 
3
 
! Отговори
пейко янков е, преди 5 години
единствения общинар,който върти собствените си пари т.е парите на баща му,всички други за *** на руски или софийски пари,затова е нарочен.От горе написания буламач излиза че очите му е шеф,смях
13
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Невинен е. Искаме го кмет на Несебър!
12
5
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ето това е лицето на БСП.
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДНЕС БГ,нищо не пишете за срива в търговския регистър.Какво чакате?Ако пишете за това утре,вдруги ден,то вече няма да бъде новина.Чакате позволение от Митьо Очите ли?
10
0
 
33
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 5 години
Като се е предал общинският съветник.... еди кой си,защо не сложите неговата снимка,ами сте изтиптосали тоя опуления.Няяяяяяммаааа вече журналисти.Всички дето се пишат такива, са си купили дипломите откнижарниците.
9
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама как може да твърдите, че Митьо има банда!? Не е осъден! Аре по солидарно с държавните институции, моля!!!
8
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а сега пранги на краката, както кметицата на Младост