Бенчев се появи и продума: Озовах се случайно с Очите!

Бизнесменът е в Бургаското следствие в очакване на обвинение
14 авг 2018 09:30,
60
Бенчев се появи и продума: Озовах се случайно с Очите!
Кадър: Bulgaria ON AIR

Очаквам обективен процес, не приемам обвинението и смятам, че разследването ще докаже истината. Не съм укривал Митьо Очите, озовах се с него в Турция случайно...

Още по темата

Това каза зам.-шефът на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, който заедно с адвоката си Иво Недялков влезе в сградата на окръжен следствен отдел.

Там ще му бъде предявено обвинение за лично укривателство. Очаква се след това окръжната прокуратура също да излезе с официално становище.

65-годишният бизнесмен бе задържан на 4 август в Истанбул с несебърския бос Димитър Желязков, който се издирваше с червена бюлетина на Интерпол като лидер на организирана престъпна група за рекет, побоища, заплахи и търговия с наркотици.

Оказа се, че Очите е бил настанен в стая в хотел "Рамада", която била запазена на името на Бенчев. Преди това общинарят помогнал на Желязков да напусне Гърция, закарвайки го до Турция с един от автомобилите си. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кой знае??Защото, няма как да анулираш документи за самоличност. Можеш да издействаш забрана за напускане на страната или заповед за задържане. Ако е била "анулирана" картата, колко си мислиш, че му е на бай ти Митко Очите, да хвърли 10 бона на проверяващия и да му сркъцне със зъби ... ? Ти би ли задържал Митьо, ако си обикновен катаджия, който след като остане без работа, губи всякаква протекция ?А другот е, че щяха да се разбягат неговите, и да "разубедят" мнгого от свидетелите.
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мисля, че тоя няма пове от 50-60 000 лева кеш. Харчи всичко, като някъв непрокопсаник. То си личи и от къщата му. Ролс-а изгледа добре, защото е Ролс, но правилото е, че Ролс се кара от хора, които могат да си позволят 10 Ролса.
42
1
 
2
 
! Отговори
кой знае?? преди 5 години
забравя се вадещият набиващият се в очите / не на же;язков де/ въпрос а имено. Защо Желязков не бе хваната в България ден преди да избяга ?Защо в началото на самата акция не бехя ануирани документите му за самличност.И путам как Винету заеше толкова уверено къде е Очите и че ще го хванат.Самият очите ли му докладва??ЗАщото нищо не знае за Галеви и Бредно/поне не казва кога ще ги хванат/Или Митьо е извършил всички пресъпления за дните от 1 до 3 август?щом тук не е хванат
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И КАК СТАНА ТОЯ *** МИЛИОНЕР- БЕЗ ДА ИСКА- В НЕПОДХОДЯЩОТО ВРЕМЕ НА НЕПОДХОДЯЩОТО МЯСТО И ХОП МИЛИОНЕР С АНТОМБИЛ ЗА 500 000 ЕВРО- ОБАЧЕ С ДОБРА ДУША, АМА И С ПЕНСИЯ ПО БОЛЕСТ- АМАН, АМАН ДОЙДЕ МИ ДО БЕНЧ БРЕТОНА.
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той са вози в ролс ройс ,ама 50 к му мноого.Той и 500 000 ще извади ве..
39
1
 
21
 
! Отговори
qw преди 5 години
Евтино зрелище за масите и *** популизъм на властта.Спомняте ли си арестуваните по октоподеното дело на Цв.Цв? Ареста на сина на ловешкия олигарх Ганчев за измами и контрабанда на захар?Малко ги развяха по арести, платиха "такса спокойствие" на властта, осъдиха България в Страсбург, сега пак си карат бентлитата.Г-на Бенчев е мулти милионер. Ще го изтръскат с някой лев за такса "спокойствие" и това ще е. В България богат човек или политик в затвор не влиза.Това са фактите.
38
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прилича на вица, където един си поръчал компания и дошла дъщеря му.
37
1
 
12
 
! Отговори
ЗАКЛЮЧЕНИЕ: преди 5 години
И СЕГА ТАКА: БЕНЧЕВ "СЛУЧАЙНО" ЛЪЖЕ ! ЕХ, ПУСТИ КАЛАШНИКОВ...
36
1
 
16
 
! Отговори
Ммм преди 5 години
Еее ама как нагло лъже. И 50 000 в кой джоб отиват? Той само на адвоката ще трябва да плати толкова за да го измъкне. Ех Българийо на корупцията и мутрите. Ни мое ни заблудите.
35
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бенчев, Бенчев президент!! А Митьо очите вицепрезидент!!!
34
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно е отнесъл някой и друг ритник в зъбите в ареста. Защото трябва да си свръхчовек, за да се сдържиш да използваш такава възможност... Много ми се иска да го видя как ***, докато го ритат.
33
3
 
21
 
! Отговори
1234 преди 5 години
В съседна Румъния хората се събират от различни краища на света, за да изразят недоволство от курупцията... А тук тя е стигнала такива размери, че вече се приема като нещо нормално, естествено и в реда на нещата... "Който не *бава другите, е с*отаняк..." Докога ще ги търпим и ще страдаме, да се организираме и ние като съседите - да иметем буклука.
32
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СМЪРТ за всеки българин,такава помия като българина няма никъде по света
31
1
 
10
 
! Отговори
Сержант преди 5 години
Случайна държава сме.
30
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МВР , следствие , прокуратура и съд преливат от милиционери и ДС сътрудници , индивиди с престъпно минало и неморално настояще.Те ли ще разследвад и ще съдят милото си другарче ?
29
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой кум, кой сват!!!! Е така е в България.
28
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България всичко е случайно .. дори когато наследиш седем апартамента или те направят хидроинженер
27
5
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
откьде бенчев ще знае в гьрция че има червена бюлетина за арест на желязковтова недоглеждане на прокуратурата ще падне в сьда защото е смехотворно
26
3
 
20
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Нещо много ме смущаваше в мутрaта на този интелектуален гигант...вече знам какво!Разстоянието между носа и устата ... е по-голямо от челото му!
25
2
 
16
 
! Отговори
alf преди 5 години
да ве случайно очите му е казал че ще му накъца дебелия *** ако не го пренесе и на дебелака му треперат гащите