Спецпрокуратурата даде на съд екскметицата на "Младост"

Иванчева и Петрова са обвинени за взимане на подкуп
Обновена: 22 авг 2018 19:05 | 22 авг 2018 18:31,
27
Спецпрокуратурата даде на съд екскметицата на "Младост"
Снимка: Dnes.bg

Спецпрокуратурата даде на съд бившия кмет на "Младост" Десислава Иванчева и заместникът й Биляна Петрова, както и Петко Дюлгеров, съобщиха от съда.

Още по темата


Те са обвинени за подкуп. Делото е разпределено на съдия Иво Хинов.

Бившият кмет на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева беше задържана при показна акция в центъра на София на 17 април 2018 г.

Повод за нея бе разследване за подкуп, даден ѝ от строителен предприемач, а по информация на разследващите Иванчева е била задържана със 70 000 евро, които са част от по-голяма сума, поискана за издаване на строително разрешително.
 
С Иванчева бяха задържани и заместникът ѝ Биляна Петрова, както и бившият кмет на община „Младост” Петко Дюлгеров, а обвинения бяха повдигнати и на тримата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
4
 
! Отговори
До 23 преди 5 години
Наистина има огромно значение, че Ваклин е казал да я закарат на Витоша докато ЗНАЕ, че го подслушват след като е подал сигнал. Наистина, ще се спукам от смях... Другото, което е мега-гига забавно идващо от защитата - била нагласена от прокуратурата с помощта на Дюлгеров! Ама някакси и той ще иде в затвора... Сигурно не се е сетил по-късно...
25
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сготвкха я щото не слуша.Повече от ясно.
24
5
 
11
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 5 години
МАЛКО ХОРА ВЯРВАТ, ИЗКЛЮЧВАЙКИ ЗОМБИРАНИТЕ ГЕРБАДЖИИ, ЧЕ ТЕЗИ ДВЕ ЖЕНИ СА ВИНОВНИ. ВИНАТА ИМ Е ЧЕ НЕ СА ОТ ГЕРБ, НО ПЪК АКО БЯХА НЯМАШЕ ДА ИМАТ ПРОБЛЕМИ С КОРУМПИРАНАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА !!!
23
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпросче: В съда ще пуснат ли записа, където се чува, `тая` /Иванчева/ трябва да я отведем на Витоша, та да и дойде ума в главата`?Или и той ще изчезне като записа на Мишо Бирата `да не се закача`?
22
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дават на съд светицата на Младост, която свети отстрани. Взели парични светини за светло бъдеще.
21
0
 
3
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До 8. Та интересно ми е как точно реши, че пък са 100%? Щото аз, а виждам, че има и други, не влизат в тази сметка, значи са под 100, нали? Ти какво, някакво всенародно допитване ли си правил та го реши. Ей, аман от смешници и олигоффрени в нета.
20
3
 
3
 
! Отговори
Валери преди 5 години
До и как е ся. Ами малко по-добре е, все пак. Но е пределно ясно, че за няколко години нито ще потекат реки от мед и масло, нито ще изчезне корупцията. Е, на теб като червен галошш, ти изглежда другояче, ама ние помним какво беше при Луканов, при Виденов, при Орешарски, Трудно се изриват червените Авгиеви обори.
19
4
 
10
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 5 години
Гледах по няколко медии как я водеха с пранги.Синджири на краката и ръцете. Е, мисля си ,че по- обругана жена в държавата последните 10г. няма.Срам ме е като българин.Така навремето показваха Сергей Антонов и италианските мафиоти. през 1986г.Сега сме 2018г.Мисля си колко по-справедливо и логично щеше да бъде ако, сложат прангите на 240 дирника от центъра на София. Затова на избори по-внимателно
18
5
 
5
 
! Отговори
месара преди 5 години
и тук много рехава защита за фризьорката! защо ли?!
17
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТака е,не само бяха по-интелигентни БСПарите,но и няма толкова комунисти при тях,както в ГРОБ,нито толкова много заеми и страх сред населението.ГРОБ са 100% мафия.
16
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ е достоен наследник на БКП. НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО. Само БКП правеше навремето такива показни процеси. За които цял народ знаеше, че са фалшиви. Понеже всички ДС специалисти се намърдаха в ГЕРБ.
15
13
 
10
 
! Отговори
Селски бизнесмен преди 5 години
Хайде чакам дълга присъда за алчни и корумпирани чиновници. Абе фризьорка си е тая, направила се е на недосегаема. Не може да изнудва хората. Затвор дълги години да им уври и на другите главата дето си мислят, че може да изнудват. Даже не знам що ги бавиха толкова.
14
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мен ме боли за всеки човек който мачкат,без значение дали е от БСП,ДПС,ГЕРБ, ОП,Зелените,Сините или някой свободен гражданин.Останахме без население заради техните дразги,убийства и лакомии.Токова години не можаха да въведат някакъв ред в държавата,да се разберат както в останалите държави.
13
4
 
7
 
! Отговори
до 12 преди 5 години
Какво може да дири някой в кафене?Пропуск на Цветанов - трябвало е да сложи `бръмбар` под масата та да разбере какво са си говорили.
12
6
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Василке, напомням ти, че в езика Болгарския го съществува понятието граматически род. Изучавайки го внимателно!Колеги, от статията не става ясно чий го е дирила Иванчева на "Кристал".
11
6
 
10
 
! Отговори
И как е ся преди 5 години
Като всички кметове са герберастки. Тръгна ли живота, по-леко ли се диша? Нулирахме ли корупцията? Не? А защо??
10
5
 
18
 
! Отговори
Еваларка преди 5 години
Боце, пребОри корупцията. В Младост ще ни оставите ли поне пътеки да минаваме или ще се придвижваме по въжени линии между постройките?
9
12
 
9
 
! Отговори
месара преди 5 години
"пуснете "жените, те са" много невинни"! интересно ми е дали те двете ше си станат гаджета, или в сливенския ше си търсят!
8
10
 
17
 
! Отговори
до 6 преди 5 години
НЕ 90%, а 100% знаят, че този цирк е фалшив. А драскачите срещу Иванчева просто си получават надниците за помията.
7
4
 
14
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Тоя съд е брат-близнак на Чрезвичайная Комисия на Феликс Едмундович Джерджински ..