Оставиха в ареста шофьора, блъснал младежи в Петрич

Протестите в града продължават всяка вечер
23 авг 2018 20:08, Анисия Иванова
1
Оставиха в ареста шофьора, блъснал младежи в Петрич
Архив: Булфото

Тричленен състав на Окръжен съд-Благоевград потвърди наложената от Районен съд-Петрич най-тежка мярка за неотклонение "задържане под стража" за шофьора, който на 16 август блъсна трима младежи на тротоар в Петрич. Делото се гледа днес при закрити врати.

Защитникът на обвиняемия - адвокат Иво Стефанов, поиска налагане на по-лека мярка "домашен арест" като заяви, че свидетелството му за правоуправление е отнето, представи и положителни педагогически характеристики за обвиняемия от две училища.

Още по темата

Срещу младежа Районна прокуратура-Петрич повдигна две обвинения - за причиняване на средна телесна повреда и за причиняване на тежка телесна повреда с опасност за живота.

Във връзка с тежкия пътен инцидент в продължение на три дни младежи в Петрич организират протести, които са разрешени от местните власти. Това съобщи за БТА зам.-кметът на община Петрич Минка Салагьорова. Всички протестни действия ще се проведат от 18.00 до 20.30 часа.

Тази вечер протестът е пред сградата на съдебната палата в града, утре на мястото на катастрофата, а в събота пред сградата на общината. От общината са информирали Районното управление на МВР-Петрич за протестите, за да бъдат предприети необходимите мерки за спазване на обществения ред и да не се стигне до инциденти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
10 години затвор и 150 000 глоба ще му се отразят възпитателно.Тъкмо ще е излязъл улегнал млад мъж на 30.Вместо по жени и кръчми ще е изгорял 150 хилки за обезщетения.Никога повече няма да мачка хора по улиците.Последно родителите полицай ли са или политици.Ако бяха от справедливият български съд отдавна да са го пуснали с 200 лв гаранция.Нещо милицията много свенливо мълчеше в началото май е полицейско чадо?хаха гарван гарвану око не вади,нали така?