Георги, помел трима, остава в ареста. Може да се укрие...

Близките на пострадалите искат записи от камерите
24 авг 2018 11:15,
7
Георги, помел трима, остава в ареста. Може да се укрие...
Снимка: Pixabay

18-годишният Георги Попстоянов, който преди седмица помете трима младежи на тротоар в Петрич остава в ареста. Това реши Окръжният съд в Благоевград, който потвърди мярката за неотклонение "задържане под стража" на младежа.

Драмата се разигра на 16 август в полунощ на ул."Цар Борис III" в Петрич.

Още по темата

Съдът отсъди Георги да остане зад решетките, приемайки доводите на прокурора от Окръжна прокуратура-Благоевград, че младежът може да осуети или затрудни провеждането на разследването и събирането на доказателства по делото. Има и опасност Георги да се укрие или да извърши друго престъпление, смятат съдиите, съобщи "Дарик".

Близките на пострадалите младежи пък се страхуват, че случаят ще бъде потулен. Бащата на обвиняемия е бивш икономически полицай.

Миналата седмица зад волана на "Опел Астра", Георги, с несъобразена скорост, помете пешеходци на тротоара на централната улица в Петрич.

Младежи, пътували в колата, разказаха преди дни пред съда, че Попстоянов е правил дрифтове преди катастрофата, но от полицията отричат тази версия.

След инцидента близки и приятели на пострадалите се събраха на спонтанен протест и поискаха записи от охранителните камери, за да се види имало ли е опасни дрифтове преди удара. Разследването по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мамино 18г джендърче
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом от полицията го отричат вече, вместо да "работят по случая" следва че прикриват нещо.
5
0
 
29
 
! Отговори
Бобчо преди 5 години
До ВаскоС ръчна става дрифтенето с кола с предно. Проблема е, че още от самото начало милицайте прикриват ***, защото едно е да загубиш управление по невнимание, а съвсем друго е да се келешиш, пързалят или каквото е там на пътя и с това си поведение да предизвикаш катастрофа, т.нар. утежняващи вината обстоятелства, а точно това старателно се прикрива и отрича. Там трябва да бъде насочен натиска от протестиращите за получи този *** справедливо наказание.
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Васко - с ръчна.
3
13
 
5
 
! Отговори
Васко преди 5 години
Как се дрифти с кола с предно, аджеба???
2
0
 
40
 
! Отговори
Не става преди 5 години
В момента в който полицаите започнаха да го защитават, че не е дрифтил и ми беше ясно, че баща му е някой !Сигурен съм, че ще се измъкне без сериозно наказание !
1
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ни интересува съдбата на този, пишете как са пострадалитедеца, оправят ли се вече!