Цацаров разпореди: Проверка на катастрофата с бащата на Радев

В прокуратурата не била докладвана никаква информация по случая
25 авг 2018 18:15,
72
Цацаров разпореди: Проверка на катастрофата с бащата на Радев
Снимка: Архив, Булфото

За пътния инцидент, в който е участвал бащата на президента Румен Радев, не е докладвана каквато и да е информация в прокуратурата в Харманли, обясни говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Още по темата

Тя добави, че главният прокурор Сотир Цацаров е разпоредил на Окръжна прокуратура-Хасково незабавна проверка по случая.

По-рано от публикации в медиите стана ясно, че бащата на държавния глава е участвал в катастрофа с триколка на мъж с увреждания на кръгово кръстовище в Харманли. Пострадалият е откаран в болница.

Румяна Арнаудова допълни, че проверката по случая ще се извърши от прокурор от Окръжната прокуратура в Хасково и ще бъде в две направления.

"От една страна ще се установи дали е на лице престъпление по транспорта, дали в резултат от нарушаване на правила за движение по пътищата е причинено пътнотранспортно произшествие, при което е причинена средна или тежка телесна повреда, защото само в тези случаи е на лице престъпление от общ характер", уточни тя пред "Фокус".

Тя обясни, че пострадалият ще бъде незабавно прегледан, за да се установи вида и характера на телесната повреда.

"Второ направление ще има тази проверка, която ще се осъществява от прокурор, и тя ще бъде дали е на лице извършено престъпление по служба от служители на МВР. Ще се определи това до колко и при какви обстоятелства са изпълнили служебните си задължения по констатиране на пътнотранспортно произшествие, установяване на определена вина и спазване на законовите изисквания за санкциониране на виновен водач", обясни Аранаудова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
6
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До До шматка от Pilotа, викаш че ако пияния баща на президента или деса със служебния мерцедес те ударят ти ще имаш претенции , а ?
22
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цацаров, отивай към Своге! Не се занимавай с политика, а си върши работата! Да не забравиш и за Московски!
21
3
 
26
 
! Отговори
До шматка от Pilot преди 5 години
Ти да не си бил там,кой инвалид ходи на кръговото ?Слуша ли ноините ,човека с количката няма претенции , а тези вдигнаха пушек до небесата 1Личи сипочерка на един с квадратна глава и специалист по апартаменти, а и ти си ми ясен само не знам колко ти плащат да тролип !!!
20
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледайте как бащата на президента трепе инвалиди по пътя, не гледайте че цялата страна се тресе от скандали свързани с некъдърници и калинки от ПП ГРОБ. ЦацароФ и дума не каза за търговския регистър, нито за застрахователната компания, сега спешно разпорежда проверка за ПТП!
19
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А за скандалната Олимпик кога ще се самосезирате? Или не е важно, че невинни хора са измамени с милиони. Жалки сте.
18
13
 
8
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Червените кхмери започнаха да вадят стари манджи за да покрият гафа
17
4
 
28
 
! Отговори
. преди 5 години
За същественни неща не се самосезирате, за елементарен инцидент вдигнахте цялата прокотатура.- какво стана с фалиралата банка?- а със застрахователната компания?ефективноста ви е нулева г-н Цацаров и вие го знаете отлично.
16
10
 
14
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 15Кво им пречи Радев бе ***.Баща му отнема предимство в кръгово кръстовище.Много ли ти се иска разни "богоизбрани"да те блъскат и убиват безнаказаноОСТАВКА ЗА ШЕФА НА ПОЛИЦИЯТА В ГРАДАРАДЕВ ДА СЕ ИЗВИНИ ЗА ТОЗИ ГАФ
15
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербавите мpъcници смазаха цялата държава!
14
5
 
32
 
! Отговори
PILOT преди 5 години
Еииии много им пречи този Радев ,ама не е като Кметицата Десислава да я натикат в затвора за назидание !!!Колко само им пречи не е истина ,целият административен апарат е на крак !!!Смешници после се чудете като не останат хора !!!Какво стана с Брендо Цаца ,къде е сега или той е от наще ?
13
6
 
27
 
! Отговори
Гларус преди 5 години
Тоя инвалид с триколката там ли е трябвало да бъде,на извънградското кръгово,сред скоростните автомобили??Набутал се е където не му е мястото,има проблем и сега мълчи правилно.Стига сте раздухвали маловажни новини.Какво стана с престъпната група на Очите,с бойното оръжие намерено във вилата на селския бек Бенчо Бенчев,и т.н и т.н.?
12
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А на бас, че тоя с триколката е виновен...
11
23
 
7
 
! Отговори
Лв-ле преди 5 години
Каква интелигентна физиономия на бащата на кауня!Как смете да набеждавате,той завоя беше крив!И разни невалидни ,какво ми се мотат пред Мерцедеса!
10
20
 
11
 
! Отговори
това е то преди 5 години
патриотизъм по български,бащата на тоя като го избраха как само се перчеше какъв патриот бил,как бил възпитал сина си на същото,ами естествено че ще е българските патриоти ако не е българия да са умрели от глад,ръцете им заврени...отзад,цял живот по гръб,в друга държава и за метачи няма да ги вземат,ама тук са герои,патриотизма им се заключава в заобикаляне на законите
9
11
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко и Цецо счупиха държавата, но Цацата реши, че бащата на Президента е по-важен нарушител! Да си имаме провъсъдието!
8
7
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убиецът Московски докога ще е на свобода ?Цацаров колко месеци са му нужни за да се самозесира ?
7
14
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отново ГЕРБ използват Държавната машина да се разправят с политическите си опоненти.
6
14
 
11
 
! Отговори
другия преди 5 години
пълни глупости ,всичко ще се покрие нали там всеки на някого е някакъв и прокурора е това блато. водача на триколката е виновен и е причинил катастрофата?
5
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цаца, а разследване за убийство на Московски КОГА?
4
9
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, какво стана с тоя Митьо Очите ?Бащата на Президента ли е най-големия престъпник в тая държава ?Ами Московски, дето уби дете ?