Цацаров разпореди: Проверка на катастрофата с бащата на Радев

В прокуратурата не била докладвана никаква информация по случая
25 авг 2018 18:15,
72
Цацаров разпореди: Проверка на катастрофата с бащата на Радев
Снимка: Архив, Булфото

За пътния инцидент, в който е участвал бащата на президента Румен Радев, не е докладвана каквато и да е информация в прокуратурата в Харманли, обясни говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Още по темата

Тя добави, че главният прокурор Сотир Цацаров е разпоредил на Окръжна прокуратура-Хасково незабавна проверка по случая.

По-рано от публикации в медиите стана ясно, че бащата на държавния глава е участвал в катастрофа с триколка на мъж с увреждания на кръгово кръстовище в Харманли. Пострадалият е откаран в болница.

Румяна Арнаудова допълни, че проверката по случая ще се извърши от прокурор от Окръжната прокуратура в Хасково и ще бъде в две направления.

"От една страна ще се установи дали е на лице престъпление по транспорта, дали в резултат от нарушаване на правила за движение по пътищата е причинено пътнотранспортно произшествие, при което е причинена средна или тежка телесна повреда, защото само в тези случаи е на лице престъпление от общ характер", уточни тя пред "Фокус".

Тя обясни, че пострадалият ще бъде незабавно прегледан, за да се установи вида и характера на телесната повреда.

"Второ направление ще има тази проверка, която ще се осъществява от прокурор, и тя ще бъде дали е на лице извършено престъпление по служба от служители на МВР. Ще се определи това до колко и при какви обстоятелства са изпълнили служебните си задължения по констатиране на пътнотранспортно произшествие, установяване на определена вина и спазване на законовите изисквания за санкциониране на виновен водач", обясни Аранаудова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цацатов кога ще вкара един корумпиран политик или мафиот в затвора???
62
1
 
8
 
! Отговори
yyy bre преди 5 години
я за какво сме били плащали на ц'ацата, да разследва такива ясни случаи, а престъпниците с издадени присъди се разхождат на свобода.И след 10 дена ще проверява дали има средна или тежка телесна повреда, ам няма ли при такива увреди да е още в болница, или най малкото да е минал оттам ако са такива. А после господина да не забрави да ни уведоми за резултата и най вече да разследва кой злоумишлено раздухва един обикновен пътен инцидент, и ако обича да не обработват инвалида и да не изопачават фактите. Чакаме!
61
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 52Какво да му гледа, докато звънне на КАТ и линейка "инвалида" скокна, отупа се и си седна в количката.
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Инвалидната количка е със статут на ПЕШЕХОДЕЦ. Тя не е моторно превозно средство, затова се движи с 10 км/ч и не е велосипед. Инвалидните колички нямат място на пътното платно, освенфащо не пресичат улицата. Глоба на човека с инвалидната количка като ПЕШЕХОДЕЦ.
59
3
 
10
 
! Отговори
ВАЖНО! преди 5 години
Катастрофата на века! Потъването на "Титаник" бледнее пред ужаса в Харманли! Президентът сгазил инвалидна количка с инвалид! Полицията прикрива трагедията! Комунистите вилнеят и газят вече и инвалидите! Светкавична реакция на Цацаров Справедливия! Летящи отряди от прокуратурата и МВР обкръжават Харманли!Или триколка се блъска в кола и на нарушителят/лъжеинвалид/ е съставен акт.
58
3
 
11
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Пъргава Цацаратура !!! А за герберският активист,избил 16 и осакатил още 29 край Своге,дали ще има възмездие ??? Едва ли ..
57
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лоената топка се размърда. По интереси. Той знае колко е омазан и "работи" само когато и каквото му наредят!
56
1
 
14
 
! Отговори
сиромах преди 5 години
Абе много пъргав се оказа Цацата!Ако беше толкова пъргав и взискателен досега да беше изяснена далаверата суджуктейт случаят със загиналото дете на Московски и смъртта на Мишо бирата ало Ваньо подслушванията на над 850 журналисти политици и други още много знайни и незнайни далавери!!А колкото до това защо не бил слязъл от колата бай Георги ами как да слезе като инвалидната количка е плътно до вратата и той не може да я отвори без да промени позицията на ппс преди огледа от органите.
55
6
 
8
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Гледах видеото. Триколката се движи в Кръговото, МПС навлиза и отнема предимството на Триколката, Ударя го !!! И какво става? Пишат АКТ на човека с триколката хахаха Всичко е в реда на нещата, къде по дяволите видяхте проблем г-н Цацаров хихихихи
54
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кога ще разпореди проверка за охраната на баце си бойко, които карат като мутри 93 година. А може би СА мутри от 93 година... А Московски убиеца - кога ?!?
53
6
 
13
 
! Отговори
слънчево затъмнение преди 5 години
"В прокуратурата не била докладвана никаква информация по случая"Трябва да се установи кой и защо е затъмнил случая.
52
7
 
9
 
! Отговори
Мисли за прехода: преди 5 години
Кернелия гиздава седесарка-приватизаторка. Сега председател на БСП.Падна мита за алтернативата на СДС спрямо БКП.Бенчо укривател на преследвани от полицията - ятак заедно със съмишленик от ДПС.Ако не ги бяха заловили в Турция, никой нямаше да научи за случилото се.Падна мита за противопоставянето на БСП - ДПС.След оглушителния скандал, Нинова вместо да подаде оставка, просто се разграничи.На турски се казва гьонсуратлък. Да, ама минава.Всяка седмица *** иска оставката на Бойко.
51
17
 
16
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Най - много ме погнуси факта, че баща му на фатмаков дори не е слязъл да види човека жив ли е, умрял ли е сумата време!
50
8
 
16
 
! Отговори
да отговаря преди 5 години
Очевидно за да потърсят справедливост хората е трябвало да стигнат до главния прокурор. Полицията явно е инструктирана да замазва случилото се. Спомняте ли си Деси като направи шоуто със среднощната гонка по светофарите? Тогава искаха да накажат полицаите.
49
10
 
8
 
! Отговори
нищо няма да стане преди 5 години
Вече може би една година не чуваме за изцепките на Деси и аз си бях помислила че е паднало информационно затъмнение.Очевидно напрежението нараства и се опитват да ни убедят че президентството не ограничава медиите.
48
0
 
4
 
! Отговори
Име преди 5 години
до цензурата на брюксел, която ме преследва денонощно: кой е майчиният ти език?
47
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От кадрите се вижда, че бащата на Радев е виновен - отнема предимство при навлизане в кръговото движение.
46
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прасешка история, с аромат на цаца ...
45
0
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Ти да видиш! Та той си е обикновен гражданин човека. Какво общо има с властта?
44
6
 
34
 
! Отговори
Константин преди 5 години
А московски кога и какво се случва с него? Иначе нека има справедливост и ако бащата на президента е виновен да си понесе последствията.