Арабаджиев - син също с белезници при акция "Маринела"

Вълчо снощи открил заведение, днес е спипан по пижама
Обновена: 31 авг 2018 16:50 | 31 авг 2018 16:37,
36
Арабаджиев - син също с белезници при акция "Маринела"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Вълчо Арабаджиев - синът на бизнесмена Ветко Арабаджиев, също е сред 10-имата задържани днес при спецакцията на прокуратурата. Известният наследник бил в столичния хотел "Маринела", пише "24 часа".

Вълчо бил изненадан, докато спял в "Маринела", след като снощи открил заведение. Засега арестът му е за 24 часа, както на останалите задържани при акцията.

Още по темата

Мярката за неотклонение обаче може да бъде удължена от прокурор, ако бъдат повдигнати обвинения.

Както стана ясно по-рано, разследващите претърсват и изземват документи за данъчни престъпления освен в "Маринела" и в пловдивския хотел "Марица", чиито собственици са семейство Арабаджиеви.

За прокуратурата интерес представляват и други членове на фамилията, но те от началото на август не са в България и не са задържани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
0
 
! Отговори
Nikolai Arsov преди 5 години
Po dobre 20 godini tarikat ot kolkoto cel jivot da si mishka i da chetesh samo jultite presi i da komentirash pod teh i da si na durjavna rabota ot 9 do 5 ofis pluh
28
2
 
7
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
леко полеко всички дето цъфнаха и вързаха по времето на луканката, хващат бахура. все едно цк на бкп от 1989 води гражданска война.
27
2
 
9
 
! Отговори
Жжж преди 5 години
Хайде още едни спрели да плащат
26
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Семейство Арабаджиеви са НАКЛЕВЕТЕНИ ! Тази "спец" акция е против това семейство и техния честен бизнес с хотелиерство. Това семейство е дало щедри дарения за църквата до самия хотел. Това семейство е направило така, че настанявани в хотела важни гости от ЕС по случай Българското европрецедателство. Тази година , в техният хотел е имало изложба, организирана от БПЦ, с цел събиране на средства за онкоболни деца. И понеже явно някои ги изнудва за пари, затова са тези циркаджийски изпълнения.
25
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мисля, че съществува друга нация в света, която да има абсолютната способност да издига до върховете наистина само най-долната измeт и yтaйкa и безцеремонно да мачка и прогонва всичките си интелигентни и стойностни хора.За крайния резултат от това се досещаме всички.
24
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Задължително условие за да си голям бизнесмен у нас е да си див сИляк с вълнени потури и вмирисан *** калпак и да се казваш Вълчо, Грую, Ценю или нещо подобно. Задължително е и да си член на гербавата шайка или поне да не забравяш да им се отчиташ подобаващо.С всеки изминал ден все повече ме е срам, че съм българин.
23
1
 
34
 
! Отговори
Рибар преди 5 години
У нас полицейските акции са като риболова по Дискавъри. - Хващаме , снимаме се с тях и ги пускаме .
22
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ветко е много тъпо парче!Искал е да прескочи Баце и сега му се показва кой е шефа!Като си плати рекета, ще го пуснат!
21
1
 
27
 
! Отговори
марко преди 5 години
Вълчо е рожденото име на Ветко , който си го смени след промените . С помоща на ДС , бившия шофьор в месокомбинат Родопа Пловдив роден в първомайско село и *** като *** се издигна до хотелиер номер едно , а жена му с име Марулка (прекръстена на Маринела ) , превърна Японския в една бутафория
20
2
 
10
 
! Отговори
Баба Генка преди 5 години
Я така се прай!Моя син си го кръстих Мечко,керката е Лиска ,а мъжо ми се вика Балкан.Това са истинските български имена
19
8
 
40
 
! Отговори
Антон преди 5 години
Арабаджиеви не ги харесвам. Но в случав целта е да му се вземат едни пари. Защо се прави акцията когато не са в България и задържат само сина му. Че не можаха да изчакат да се върнат всички в страната. Правите ли паралел с гришата и неговия син.Синчето като е заключено и тати е по-щедър.Явно отработена схема, която действа безотказно.Лошото е че целта е да му вземат парички, а не парите да влезат в бюджета.
18
7
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може ли младо момче, родено 80 и някоя си година, да го кръстят Вълчо? Вари го, печи го, обзаведи хотела с Вирсачи, но селянина си е селянин.
17
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ок. Сега чакаме прокуратурата да напише обвинение, което да падне лесно, и после чисти лато сълза си продължават сутеньорския бизнес и каквото там друго имат. Така се прави
16
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който се хванал с Бойко не е прокопсал.Вълчо явно не го е знаел това.
15
2
 
43
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 5 години
Ама някой вярва ли още че всичко се прави 'на полза роду?'Щом ги удрят така мощно значи наистина не се отчислчват както трябва и кадето трябва.Те правят длавери от години и никой не ги закачаще до сега.Нещо се е променило.Сега ще се вразумят и пак всичко ще тръгне по старуму.
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бате Стайко Стайков кога? Или държавата не вижда нишо нередно там
13
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Европретседателите не хапваха ли там.Май някой се е ошитил и се е оплакал в Брюксел и оттам хоп атака по Маринела хотел.
12
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продава червения си Aston Martin Vanquish, като обявата в мобиле.бг е пусната преди месец. СлучаЕност?
11
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само един Пиночет може да сложи нещата по местата им в тази пропаднала територия!Всички далавераджии и престъпници ги водят с гръмкото название-бизнесмени!Разстрел на стадиона и това е!*** тези бизнесмени са ваши хора! Хора които защитавате - комунистите.
10
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само един Пиночет може да сложи нещата по местата им в тази пропаднала територия!Всички далавераджии и престъпници ги водят с гръмкото название-бизнесмени!Разстрел на стадиона и това е!