Танцьорката, помляла 10 коли: Безгрешни няма!

Майка й добави, че Габриела е прекрасен човек
3 сеп 2018 12:45,
96
Танцьорката, помляла 10 коли: Безгрешни няма!
Габриела Медарова Снимка: Facebook

Само един час на открито, в клетка 4 на 4, в продължение на два месеца. От тези условия се оплака Габриела Медарова, танцьорката, която тази пролет пияна и дрогирана помля 10 коли в Пловдив.

Месец по-късно пък разби носа на студентка в нощен клуб в града.

Районният съд в Пловдив прекрати днес делото срещу танцьорката Габриела Медарова и го върна на прокуратурата заради допуснати съществени процесуални нарушения, ограничаващи правата й.

Първото е, че досъдебното производство не е било предявено на адвоката на Габриела - Орлин Търновалийски, след приключването му. Друго нарушение е, че в обвинителния акт не е конкретизирано дали леката телесна повреда, нанесена на студентката Катя Андреева, е без разтройство на здравето.

Още по темата

В хода на досъдебното производство прокуратурата не е разяснила на пострадалите собственици на автомобили какви са правата им.

Нарушение се явява и липсата на конкретно описани вреди в обвинителния акт. Прокуратурата е посочила единствено общата вреда, която е за 39 755, 18 лв.

"На всеки нормален човек може да се случи. Безгрешни хора няма", каза танцьорката в почивката на заседанието, цитирана от "24часа".

Майка й Теодора Медарова, която е и неин защитник, заяви, че се надява всичко, което се е случило на дъщеря й, да й бъде за урок.

"Тя е прекрасен човек", добави майката.

В съда пострадалата студентка Катя Андреева предяви граждански иск за 2000 лева обезщетение.

"За първи път срещах Габриела в нощния клуб, където си празнувах рождения ден. Отидохме с моя приятелка до тоалетната. Когато бяхме пред огледалата, получих удар в лицето", обясни пред журналисти Андреева.

Родителите на Габриела Медарова споделиха, че заедно с дъщеря си са се опитвали да се свържат с Андреева, за да й поднесат извинения, но тя не приела среща.

"Искаме всичко да върви по законовия ред. Надяваме се, че Габриела Медарова ще си вземе поука и ще тръгне по правилния път. Чисто човешки след делото бихме се срещнали с нея", коментира Катя Андреева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
48
 
! Отговори
Ех,Медарови ! преди 5 години
Е ,какда ми се случи ТОЧНО ТОВА,като аз не се дрогирам.Не всеки се дрогира семейство Медарови
39
1
 
49
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Да , на всеки може да се случи , ама на тия , дето се друсат и тия , дето карат къркани ! Разбра ли кифло ?!
38
1
 
23
 
! Отговори
... преди 5 години
Значи тия се очудват от това, че въпросната студентка дето са я пребили без нищо не искала а се види с тая !? Епа що се чудите бре!!?? Или вие си викате то тогава не можахме да я утрепем, *** сега като се срещнем и съда ни е оправдал, та тогава вече ше я довършим тотално, и майката и дъщерята като и се нахвърлят отърване веке няма! Ай сиктир! ПИСНА МИ от такива ей!
37
1
 
21
 
! Отговори
ff преди 5 години
еми щом няма , да ти датат с грешка 10 години затвор
36
1
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само майка, която не знае какво означава думата възпитание може да твърди, че детето и е прекрасен човек, след употреба на алкохол и наркотици дръзнало да управлява МПС....
35
0
 
34
 
! Отговори
Веско преди 5 години
Не мога да разбера, толкова ли е невъзможно, за процесуални нарушения съответните длъжностни лица да си плащат без да се измества съществото на делото. Даже ми се струва, че всъщност умишлено се правят такива нарушения за да се прекрати производството. Или само аз се заблуждавам?
34
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОСТАФКА ! ВЕДНАГА!
33
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има места, на които подобни номера не минават, но Медарова е научена да ги избягва. Не е ареста.
32
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"На всеки нормален човек може да се случи." Това ли вече е нормалния човек - надрусан, пиян сяда зад волана и ...какво дойде ?! И е "прекрасен човек " ! Браво бе !
31
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само един час на открито, в клетка 4 на 4, в продължение на два месеца. От тези условия се оплака Габриела Медарова, танцьорката, която тази пролет пияна и дрогирана помля 10 коли в Пловдив: Месец по-късно пък разби носа на студентка в нощен клуб в града.....Ами да бяха и осигурили 5 звезден хотел със сауна бар с напитки пилон на които да танци. Малко хашиш бел прашец а те какво. Завря.лия в килия 4 на 4 да неможе да си развихри способностите. И по лошото е 4е не е имало на коя да и разбие носа.
30
0
 
34
 
! Отговори
Да повторим преди 5 години
"Габриела Медарова, танцьорката, която тази пролет пияна и дрогирана помля 10 коли в Пловдив.""На всеки нормален човек може да се случи. Безгрешни хора няма""Тя е прекрасен човек", добави майката.
29
7
 
25
 
! Отговори
честен съдия преди 5 години
Вижте сега, не е прецакала корупционни схеми на ГРОБ, така че може да я пуснат. Иванчева малко прекали, подля вода на важни спонсори на ГРОБ и затова сега е в Сливенския затвор. А синчето на хотелиерите го пускат за жълти стотинки защото все пак бизнеса трябва да върви, нали така?
28
0
 
29
 
! Отговори
Алфонсо преди 5 години
Горкото момиче. Каква тежка съдба има !!! Най-жалкото е, че не осъзнава нищо... явно само дискотеки, водки, пилони и бели маратони са и в главата.Жалко. Някой ден и най-големия тарикат си плаща гяволията. Обикновенно тогава много боли,но някой (на бели магистрали) обикновенно не го дочакват. В такива моменти единственното което ми идва на ум е ... - Празен и пуст живот.
27
4
 
36
 
! Отговори
Шамара преди 5 години
Искам само един шамар да и ударя, не повече!Ако оживее да я пуснат на свобода...
26
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не я защитавам, но излиза, че за последните 15г. тази *** и Иванчева да най-големите престъпници. Какво стана с оня турчин с домашния арест, дето уби двама души с мотори?
25
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това българското правосъдие е няма да казваш на никого.Отчайващо некадърно безхаберие!
24
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая що не я пратят да копа безплатно няколко месеца на някоя от новите магистрали та дай дойде акъла....
23
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом това се толерира у нас - закривай.
22
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
У нас такива *** се защитават. Това е проблема на обществото.
21
2
 
32
 
! Отговори
Безгрешни няма, преди 5 години
но има нахални и невъзпитани, които трябва да бъдат санкционирани от обществото, защото развалят цялата картинка.