Танцьорката, помляла 10 коли: Безгрешни няма!

Майка й добави, че Габриела е прекрасен човек
3 сеп 2018 12:45,
96
Танцьорката, помляла 10 коли: Безгрешни няма!
Габриела Медарова Снимка: Facebook

Само един час на открито, в клетка 4 на 4, в продължение на два месеца. От тези условия се оплака Габриела Медарова, танцьорката, която тази пролет пияна и дрогирана помля 10 коли в Пловдив.

Месец по-късно пък разби носа на студентка в нощен клуб в града.

Районният съд в Пловдив прекрати днес делото срещу танцьорката Габриела Медарова и го върна на прокуратурата заради допуснати съществени процесуални нарушения, ограничаващи правата й.

Първото е, че досъдебното производство не е било предявено на адвоката на Габриела - Орлин Търновалийски, след приключването му. Друго нарушение е, че в обвинителния акт не е конкретизирано дали леката телесна повреда, нанесена на студентката Катя Андреева, е без разтройство на здравето.

Още по темата

В хода на досъдебното производство прокуратурата не е разяснила на пострадалите собственици на автомобили какви са правата им.

Нарушение се явява и липсата на конкретно описани вреди в обвинителния акт. Прокуратурата е посочила единствено общата вреда, която е за 39 755, 18 лв.

"На всеки нормален човек може да се случи. Безгрешни хора няма", каза танцьорката в почивката на заседанието, цитирана от "24часа".

Майка й Теодора Медарова, която е и неин защитник, заяви, че се надява всичко, което се е случило на дъщеря й, да й бъде за урок.

"Тя е прекрасен човек", добави майката.

В съда пострадалата студентка Катя Андреева предяви граждански иск за 2000 лева обезщетение.

"За първи път срещах Габриела в нощния клуб, където си празнувах рождения ден. Отидохме с моя приятелка до тоалетната. Когато бяхме пред огледалата, получих удар в лицето", обясни пред журналисти Андреева.

Родителите на Габриела Медарова споделиха, че заедно с дъщеря си са се опитвали да се свържат с Андреева, за да й поднесат извинения, но тя не приела среща.

"Искаме всичко да върви по законовия ред. Надяваме се, че Габриела Медарова ще си вземе поука и ще тръгне по правилния път. Чисто човешки след делото бихме се срещнали с нея", коментира Катя Андреева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
49
 
! Отговори
8===o преди 5 години
Заради подобни "шофьори" сега ще вдигат гражданската.
19
0
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дефиниция за КОФТИ родител: когато дъщеря дрогиана и пияна счупи 10 коли и удари момиче с юмрук, а майка и каже, че е "прекрасен човек" ....
18
30
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В хасково такива работи са нормални!Тая помете 10 коли пияня и дрогирана и е на свобода. На такива турските тирове не прощават!А после идваме и до президентският бащица, къде сгази с големия си и мощен мерцедес инвалид като куче, че накрая и инвалида изкараха виновен! В бг е така под патронажа на *** Радев!
17
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа безсрамници
16
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато родителите са липсвали първите 18 години, държавата няма как тепърва да я превъзпитава......
15
1
 
28
 
! Отговори
месара преди 5 години
пуснете дето, то иска при мама, тати и пачо, а, верно, и да учи. е толко ли нема поне един от клиентите и, да се застъпи за нея? да се сформира щаб, и денонощно да се провеждат протести!
14
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами на мен например не се е случвало да се напия и дрогирам и да изпочупя 10 коли. По нейната логика аз съм ненормален ,така ли?
13
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прекрасен човек или прекрасен наркoман? Има разлика
12
1
 
15
 
! Отговори
Мечо Пух преди 5 години
To затова Бог е направил ада ... за грешници които не искат да се покаят а само да оправдават с другите собственото си извратено поведение!
11
0
 
17
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Габи, безгрешни няма, защото "ако кажем, че нямаме грях, лъжем и Истината не е в нас". Но, все пак, ти си ***-а-а-а-алко по-грешна от мен. Твой: ап. Йоан
10
2
 
66
 
! Отговори
Башка Луд преди 5 години
Това фръцне, трябва да бъде наказано подобаващо! Затвор и обществено полезен труд, ама истински!Така може и да се научи, колко струват парите и да осъзнае, какво е причинила на хората!Наказанието и трябва да е за назидание и пример на всички самозабравили се ку.р.в.ета!Никакво снизхождение, га смърка прашеца и люска водките, тогава не рева, сега реве!
9
1
 
86
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
"На всеки нормален човек може да се случи"?!Мале, мале...Явно за тая е нормално да се напие, дрогира и да се качи да кара.А майка и я смята за прекрасен човек.Или аз нещо не схващам, или ценностите много са се променили откакто аз бях на 20 години.
8
3
 
34
 
! Отговори
Кон преди 5 години
Невежи прокурори - парадокс на разпадаща се държава.
7
3
 
65
 
! Отговори
Батман преди 5 години
Какво няма безгрешни - потрошила коли за близо 40 бона, че и после налита на бой - я я я я я си стой 4 на 4 - малко ти е. Л-и-г-л-а !!!!!!!!!
6
4
 
49
 
! Отговори
zeus преди 5 години
Пуснете момичето бре, знаете ли тези два месеца колко пропуснати ползи има от танци на богатите чички на пилоните ;)
5
22
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Със сигурност Медарови не са прекрасни хора, още по-малко дъщеря им-наркоманката.Но и аз съм на мнение, че този престой затворена й е достатъчен и ако има акъл, може да влезе в правия път.
4
1
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
4 по 4 си е една нормална спалня от новите мутренски блокове. Даже по-малки правят за свободните хора.
3
2
 
36
 
! Отговори
СЪ НАМИ БОГЪ преди 5 години
То, че безгрешни няма, няма ама вече грешките, като ти стават битови....
2
3
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПОРЕДНАТА НАГЛА *** НИЩО ПОВЕЧЕ!
1
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези не могат да се научат как да работят. Учат 5 години уж право, а нишо не знаят.