Танцьорката, помляла 10 коли: Безгрешни няма!

Майка й добави, че Габриела е прекрасен човек
3 сеп 2018 12:45,
96
Танцьорката, помляла 10 коли: Безгрешни няма!
Габриела Медарова Снимка: Facebook

Само един час на открито, в клетка 4 на 4, в продължение на два месеца. От тези условия се оплака Габриела Медарова, танцьорката, която тази пролет пияна и дрогирана помля 10 коли в Пловдив.

Месец по-късно пък разби носа на студентка в нощен клуб в града.

Районният съд в Пловдив прекрати днес делото срещу танцьорката Габриела Медарова и го върна на прокуратурата заради допуснати съществени процесуални нарушения, ограничаващи правата й.

Първото е, че досъдебното производство не е било предявено на адвоката на Габриела - Орлин Търновалийски, след приключването му. Друго нарушение е, че в обвинителния акт не е конкретизирано дали леката телесна повреда, нанесена на студентката Катя Андреева, е без разтройство на здравето.

Още по темата

В хода на досъдебното производство прокуратурата не е разяснила на пострадалите собственици на автомобили какви са правата им.

Нарушение се явява и липсата на конкретно описани вреди в обвинителния акт. Прокуратурата е посочила единствено общата вреда, която е за 39 755, 18 лв.

"На всеки нормален човек може да се случи. Безгрешни хора няма", каза танцьорката в почивката на заседанието, цитирана от "24часа".

Майка й Теодора Медарова, която е и неин защитник, заяви, че се надява всичко, което се е случило на дъщеря й, да й бъде за урок.

"Тя е прекрасен човек", добави майката.

В съда пострадалата студентка Катя Андреева предяви граждански иск за 2000 лева обезщетение.

"За първи път срещах Габриела в нощния клуб, където си празнувах рождения ден. Отидохме с моя приятелка до тоалетната. Когато бяхме пред огледалата, получих удар в лицето", обясни пред журналисти Андреева.

Родителите на Габриела Медарова споделиха, че заедно с дъщеря си са се опитвали да се свържат с Андреева, за да й поднесат извинения, но тя не приела среща.

"Искаме всичко да върви по законовия ред. Надяваме се, че Габриела Медарова ще си вземе поука и ще тръгне по правилния път. Чисто човешки след делото бихме се срещнали с нея", коментира Катя Андреева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
4
 
! Отговори
Много кока и бело преди 5 години
За къде е бързала толкова?! Сигурно да прилапа на някой дилър. Нека сега да си изтърпи наказанието.Печели награда Дарвин България 2018 - Първо място
79
0
 
8
 
! Отговори
без думи преди 5 години
Представете си каква е майката щом нарича младата си дъщеря (наркоманка, пияница и *** в едно) прекрасен човек
78
0
 
15
 
! Отговори
Сик преди 5 години
Ммм да. На всеки се случва след като развърти баджаци в стриптиз клуба да се напие, надруса и да се метне на БМВ-то, да смачка цяла улица автомобили и да избяга от местопрестъплението. Иначе спор няма. За гордата майка щерката е "прекрасен" човек.
77
0
 
7
 
! Отговори
Коровиев преди 5 години
Добре де - тази мома дали ще разбере от леката присъда нещо? Или ще си я премести и ще продължи с тъпотиите си? Щото целта на една присъда е да покаже на провинилия се, че трябва да спазва правилата и законите иначе няма място между хората.
76
1
 
16
 
! Отговори
Кирил преди 5 години
Яко амфети
75
1
 
27
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Случвало ми се е да се надрусам и да потроша няколко коли. Също и на всичките ми познати. И на родителите ми и на тях. Напълно нормални неща.
74
1
 
4
 
! Отговори
Грух преди 5 години
Че е *** *** - да !Но, от друга страна, кой от нас е наистина безгрешен...
73
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При тази ***** се приема причинно-следствена връзка на две променливи, само защото едната предшества другата. X се случи преди Y; следователно X причини Y.
72
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като казвате на черното бяло и на лъжата истина, това нищо няма да промени, разберете. Впрочем по това ни е дадено да разберем, че живеем в последните времена или най-малко в началото на края
71
4
 
35
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Не знам тя колко прекрасен човек е но прокуратурата ни е прелест.В тоя коптор наречен прокуратура няма ли поне един адекватен старши да преглежда обвиненията преди да влязат в съда.
70
1
 
67
 
! Отговори
Възмутен преди 5 години
Тъпо,нагло и нахално същество !
69
2
 
21
 
! Отговори
О преди 5 години
Много едно време затворниците, осъдени да платят щети работеха. Тая да вземат да я вкарат в затвора да плете, тъче, кове пирони или квото искат там докато палти щетите. Дават й некви пари....ама повечето за щетите. Колко ли години ще й трябват, предвид кво може на върши....вършее... Щото квото е навършала е ясно
68
1
 
62
 
! Отговори
Бг.реалност преди 5 години
Тя е прекрасен човек", добави майката.Ама разбира се.В абсурдистан всеки агресивен наркоман който работи и като *** и прекрасен човек.А медиите продължават да пишат за този *** все едно е спасила човешки животи и нито дума никой не обели по повод удареното момиче.
67
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не я вържат и синджири ме и слагат като кметката
66
2
 
29
 
! Отговори
Мутрева кочина преди 5 години
** и безброй да помете пак ще и се размине и на мутричките като тая
65
3
 
35
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
И на тая ,че и се размине ? Некой съдия е заемал парите ,а може и мачоко да е топнал ..
64
1
 
37
 
! Отговори
То като на работа МА преди 5 години
То в ареста по широко от клетката в която се е кълчила по цяла нощ. Ама там е другооо има белооо и е по интересно майнааа
63
0
 
41
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
от това човек няма да стане и ние имаме деца и внуци и всеки си е взел книгата врьцете а не се кьлчи по пилоните и автокьщите
62
2
 
29
 
! Отговори
Az преди 5 години
...ама има такива, дето не се качват да карат пияни и надрусани.....
61
2
 
35
 
! Отговори
mmm,neeeee преди 5 години
"Тя е прекрасен човек", добави майката.Ама напраео е муцка тая, еталон:))))