Поискаха доживот за надзирателя, прегазил дете

16-годишното момче загина на пътя на 30 август
17

Над 100 души се събраха на протест пред Съдебната палата в Пазарджик и поискаха доживотен затвор за надзирателя, който прегази 16-годишно момче, съобщи телевизия Bulgaria ON AIR.
 
Близки, приятели и съученици на загиналия Станислав Стоянов от с. Ивайло се събраха, за да поискат справедлив процес срещу неговия убиец Геори Доков.

Още по темата

16-годишното момче загина на 30 август, след като бе премазано на пътя Ивайло-Сарая от пияния надзирател. А той беше пуснат под парична гаранция на стойност 10 хиляди лева.

"Искаме убиецът на Станислав да бъде в затвора, а не на свобода", казаха протестиращите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: протестПазарджик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помните ли "шампиона" пияният Ставийски?ТОЙ КОЛКО ПОЛУЧИ?
12
0
 
8
 
! Отговори
eve1 преди 5 години
Смърт на пътя след употреба на алкохол трябва да се разглежда като умишлено убийство.
11
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека прегазил дете и му искат доживот... Борисов и сие прегазиха цял един народ и никой нищо не им иска... Нещастен, неумен народ сме...
10
1
 
15
 
! Отговори
Тцтцтцтц преди 5 години
А за Максим Стависки какво поискахте и въобще някой поиска ли нещо,че не помня? А и да е поискал някой какво получи той - НИЩО!!!!!
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 8Няма какво да обясняваш! За употреба на алкохол и предизвикване на смърт се наказва с минимум 10 години затвор без право на обжалване! Знам защото съм в кухнята!!!
8
0
 
7
 
! Отговори
Azz-ът преди 5 години
Що се сбирате на протести?!?Зберете кинти за некоя кремъклиика,и свършете работата като ората!!!
7
4
 
5
 
! Отговори
До 7 преди 5 години
Без право на обжалване не само в ЕС, а никъде няма. Явно е че нищо не разбираш от вина. Това е престъпление при смесена вина. От една страна умисъл при употребата на алкохол и нарушаване на правилата за движение, а от друга непредпазливост относно престъпния резултат. А иначе предвиденото в НК е от 3 до 15. Ама не мога сега та ти обяснявам защо и как. Като не ти харесва бг закона, а той е такъв и в ЕС бягай в Иран. Ама внимавай да не станеш потърпевш от така желаното от теб бързо правосъдие.
6
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако това стане в истинска държава от ЕС щеше да получи минимум 10 истински години без право на обжалване! Такова престъпление където има употреба на алкохол и съответно загинал/а се води тежко криминално престъпление във всяка една западна държава! Що за *** сме станали!!!
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ай на бас че ще получи условна
4
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз искам и оставките на Цецка и на ВСС заради това че тоя човек е пуснат под гаранция
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е вече да се получават адекватни присъди за шофьори прегазили пешеходци на пешеходни алеи и каращи с над 50 км/ч в населени места! Една доживотна присъда ще е добре да се даде, защото да караш като ненормален в града и да не се съобразяваш с пешеходците на пешеходни пътеки си е умишлено убийство и шофьора трябва да е наясно, че представлява заплаха за тях, защото пешеходците са най-уязвимите участници в движението. Да не намалиш скоростта пред пешеходна пътека значи умишлено убийство.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ще отиде на работното си място за постоянно
1
0
 
13
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Има ШОФЕРИ и Шофьори! Аз не пия и не пуша и Нямам катастрофи .карам в няколко държави...Има много хубава поговорка в немския език а и на няколко места по аутобаните я има като плакат!.. Когато караш не пий алкохол. Когато пиеш.не карай!..Защо не я пишат и на бг пътищата?