Британският бияч от Слънчев бряг – зад решетките

Той ще бъде обвинен за побоя над инвалид
Обновена: 7 сеп 2018 22:01 | 7 сеп 2018 21:17,
24

27-годишният английски турист, който преби възрастен инвалид в коридора на петзвезден хотел в Слънчев бряг, ще бъде подведен под наказателна отговорност, предаде Bulgaria ON AIR.

Той е задържан за срок от 72 часа. Утре съдът в Несебър ще трябва да реши дали да бъде задържан под стража.

Побоят беше запечатан от видеокамерите на хотела като на кадрите се вижда как гостът се нахвърля върху безпомощен човек с бастун.
Още по темата


Инцидентът станал половин час след полунощ в четвъртък. Към момента спрямо англичанина е повдигнато обвинение за лека телесна повреда спрямо три лица по хулигански подбуди.

Освен възрастния човек, са пострадали още двама души – служители на хотелския комплекс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има и други алтернативи! Българското правосъдие може винаги да поиска съдействие от английската полиция като, да кажем, поиска да изпратят английски детектив/екип в България. Така трябваше да постъпят със случая Шилдс! Ако това го бяха сторили Шилдс щеше да е на много топло или в БГ или ЮК! Английските копъри си знаят работата особено когато се намеси Футбол Интелиджънс Юнит. Сега е почти същото! Не можем да се сърдим на Англия за това че имаме некадърно правосъдие!
16
2
 
1
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Ще го пуснат !!! За пари ГЕРБ са готови на всичко...
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-добре е да натоварят това пияно английско нещо и да го снесат директно на тяхното правосъдие още повече, че и пострадалия също е с британски паспорт. Сигурен съм, че присъдата ще е доста по различна от това което биха му наложили нашите смешници.
14
0
 
12
 
! Отговори
Прокопий преди 5 години
Вие изпуснете нещата от контрол още от шведа, пък после се правете на страшни, че нямало да допуснете повече това. Е! Допуснахте го вече! Както много подобни неща в държавата допуснахте, а после се правите на страшни.
13
2
 
7
 
! Отговори
До анонимен 18 преди 5 години
Нямало как да стане, защото мръсната камериерка е българка и няма да си търси правата, а този не е българин и може да осъдят държавата за нехайно отношение на съда към такива прояви.
12
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РЕЙТИНГА НА СЛЪНЧАКА МОРСКАТА НИ СТОЛИЦА И ТАЗИ ГОДИНА ОСТАВА МНОГО ВИСОК :DИМАМЕ СИ УБИЙСТВО, БИТА КАМЕРИЕРКА , ЧЕ И ОТВЛЕЧЕНИ *** И МАЛТРЕТИРАНИ :D И ВСЕ НА СЛЪНЧАКА :D
11
5
 
1
 
! Отговори
Скрипал преди 5 години
Къф съд, кви пет рубли?Али макбийл ли гледати пак?
10
0
 
28
 
! Отговори
Че Гевара преди 5 години
Откакто върнахме бияча и осъден престъпник Майкъл Шилдс в Англия и там го помилваха ,не вярвам в нашата провосъдна система .
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше в Англия щеше да бъде осъден на 6 месеца затвор, обществено-полезен труд от 500 работни часове и глоба която може да плаща на части ако е зле с парата. Ако му е за втори път-5 години! Също така от значение е какви поражения е претърпяла жертвата и дали престъплението е било умишлено! България трябва да изиска от Англия съдебното му досие и от там - присъда съответно по българските закони! Всеки който е виновен трябва да си плати и ако е употребил алкохол-утъжняващо вината обстоятелство!
8
2
 
10
 
! Отговори
БХК преди 5 години
Човек на годината! Може и на века! Такива хора ни трябват! Браво !
7
3
 
14
 
! Отговори
Мърши преди 5 години
Ах колко сте ми противни всички тия *** къде сте у властта... В затвора, а? Дали щото потърпевшия е чужденец, а? Когато е камериерка, нема проблеми, да бъдат спокойни вандалите, нали ***, ама сега нека се побиеме в гърдите пред другите ***.. Чуждоземските... Казах ли ***..
6
0
 
22
 
! Отговори
Ац Клавдий преди 5 години
Аааа ще се разсополяви пред съдийския състав и ще обещае че повече няма да прави така....
5
0
 
38
 
! Отговори
Аз Клавдий преди 5 години
Седмица зад решетките и след това срещу 2000лв. гаранция газ към Острова необезспокояван... Това е епизод който вече сме гледали.
4
1
 
12
 
! Отговори
шоп преди 5 години
кво е това заглавие бе?!
3
1
 
10
 
! Отговори
Бияч преди 5 години
До бият,кво каза кво???
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак нечленоразделна реч.
1
2
 
16
 
! Отговори
шматка преди 5 години
"Британският бият"Ко речи