Британецът-бияч остава в ареста, разкая се - не бил агресивен

С майка му обичали да идват в България да пият евтин алкохол
22
Британецът-бияч остава в ареста, разкая се - не бил агресивен
Снимка: pixabay

Съдът остави в ареста 27-годишния Дани Кнот, който е обвинен в побой на трудноподвижен шотландец в Слънчев бряг и хулигански действия.

Съдиите прецениха, че има достатъчно доказателства, че британецът е извършил престъпленията, в които е обвинен, и опасност да се укрие, ако бъде пуснат на свобода.

Още по темата
Майката на Кнот обяснила по време на разпитите, че двамата работели много и обичали да идват в България заради евтиния алкохол.

В залата стана ясно още, че прескачайки тераси от петия до първи етаж на хотел в опит да избяга от полицията, Дани е счупил витрина на стая за гости на първия етаж и се скрил в нея, но след минути е бил задържан, съобщава "24 часа".

Адвокататът на англичанина - Веселин Анестиев, обяви, че ще обжалват решението на съда.

Самият ското на няколко пъти каза пред медии, че съжалява за стореното, което извършил под влиянието на алкохола.

"Искрено съжалявам, не съм агресивен човек. Не смятам да напусна страната. готов съм да платя гаранция от 10 000 лева, оставям си и паспорта", заяви преди решението на съда британецът.

Срещу него са повдигнати обвинения за хулигански действия и за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди. За тези наказания се предвижда наказание лишаване от свобода.

Дани Кнот е с чисто съдебно минало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веднага родната полиция като добра да му носи багажа до летището и да си го прати по живо и здраво в англия, така нашата полиция изпраща биячите от България
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4Има все още по някой-друг свестен в България ама скоро ще им писне да ги опъват като струни!
12
0
 
3
 
! Отговори
. преди 5 години
Дава 100 000 евро и му слагат гривна за проследяване и го пускат под гаранция!Писна ми от пияни туристи, ако му пусна куршум в главата след това с 10 000 лв и извинявай ще ми се размине ли в Англия?
11
1
 
8
 
! Отговори
Име преди 5 години
а, сори! било шотландец, ама все тая! както е все тая дали е софия или букурещ!
10
0
 
9
 
! Отговори
Име преди 5 години
вижте сега, остава в ареста, защото е натепал некой си ирландец. но ако беше набил някой презрян източноевропеец, до сега да е получил орден "стара планина" от партнерското управление...
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Хм...Зададох този въпрос на един млад англичанин в Сл. бряг.Той ми каза-"Цялата сума която ще похарча за билет,хотел/ол инклузив/ и парите за алкохол за една седмица се равняват на 2! посещения на елитна лондонска дискотека".Ето ти и отговора!Там алкохола е безумно скъп особено в нощните клубове а тук като видят в супера Тъламор дю за 14-15 евро и очите им ще изкочат!
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
POREDNIQT ANGLIISKI *** ALKOXOLIK
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И сам не си вярва тази английска ***.
6
0
 
20
 
! Отговори
Кънев, БХК преди 5 години
Човек на месеца, веднага! Като убие някой етнически българин - човек на годината!
5
0
 
39
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Явно за западняците и за англичаните, на които България им е е представена като държава от третия ешелон - с примитивен народ, имат чувството, че са по- висши и богоизбрани. Те едва ли не могат да ни бият, да ни ритат и да ни убиват дори! Англичанинът, който преди години уби българско момче - при екстрадирането му в Англия бе веднага освободен - т.е. счетен за невинен за убийство...
4
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е Бълария, евтин алокохол и пpocтитутки. Качествения материял от отдавна е изтекъл през терминал 2
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Англичанинът е келтофоб и това е престъпление от омраза!!!Стърджън моментално да обяви независимост!!!
2
8
 
25
 
! Отговори
Хм... преди 5 години
Не мога да разбера къде им излиза сметката на тия алкохолни туристи, че идват в България да поркат евтин алкохол? Пътните разходи, хотел, ежедневни харчлъци - че с тия пари що си не пият в Англия, вместо да ги дават за самолет, хотел и прочие? Абсолютен въздържател съм и може би затова не разбирам логиката да се залюшкат от Англия заради евтиния алкохол. Боже, Боже, някои едвам свързват двата края, а те си организират евтин алкохолен туризъм. Живот ли бе да го опишеш?!
1
2
 
15
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Пратете го у Скотланд,ония с получите че го нагласат...