Депутатът Стоилов: Брат ми е на лечение в чужбина!

Всичко било политпоръчка, нямало данни за престъпления
33
Депутатът Стоилов: Брат ми е на лечение в чужбина!
Снимка: Facebook

Георги Стоилов от БСП, чийто брат Илия Стоилов стана повод за поредния скандал в парламента, не се бил крил, а отишъл на лечение в чужбина.

Още по темата

Бизнесменът Илия Стоилов, който е обвинен за ръководител на организирана престъпна група за рекет, е напуснал страната легално на 6 септември, след като е бил пуснат от ареста. Той беше арестуван след акция на ГДБОП и спецпрокуратурата през октомври миналата година в Русе и оставен в ареста.

На 29 август бе пуснат от Спецсъда срещу най-леката мярка за неотклонение - подписка. Прокурор оспорва решението и на 11 септември трима апелативни съдии са отменили подписката и са разпоредили Илия Стоилов да бъде върнат в ареста, но се оказало, че той не е в страната.

"Брат ми е на лечение в чужбина. Това научих от защитата. Инстанцията Специализиран съд е уведомена за това още вчера", отсече социалистът Георги Стоилов пред Нова тв.

"Говорих със защитата, за да ми обяснят какво става. Според тях това е политическа поръчка. Цялото това нещо се базира на случки от 2015 г., които са прекратявани многократно от прокуратурата. Основните потърпевши, които се водят, са разследвани за системни кражби от заведения. Срещу тях ще има обвинения скоро", заяви още Стоилов.

Според него липсват всякакви данни за престъпленията, в които е обвиняван брат му.

"Самият прокурор в момента е разследван за системни професионални нарушения", коментира Стоилов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако това животно знае каквото и да е за брат си и го укрива или лъже е съучастник. Как пък един нормален няма от тая гнусна соц. партия, само рекетьори и изнасилвачи...
9
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Престъпници меъсни комунистически!
8
0
 
30
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 111Най малкото че е депутат а брат му престъпник.И не ми казвай че не знае с какво се занимава брат му.Ето такива укриватели на престъпления ни управляват.Не се чудете защо сме на този хал.Всичките са такива без значение от партията
7
18
 
4
 
! Отговори
111 преди 5 години
И какво като му е брат?Да не му е попечител?"Като ми е брат да не ми е ортак на кесията!" е казал народа.Не е там проблема!
6
4
 
25
 
! Отговори
Ми той умрял ма преди 5 години
Скъпо лечение ще да е...Ще се оправи в ЮАР, а за лечението си той ще се радва на температури между 22 и 27C целогодошно доживот.
5
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки арестуван у нас е тежко болен. Колкото е по-голямо обвинението - толкова е по-болен. Един здрав не арестува пустата му и полиция.
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как то и сикими на ли?на лечение в чужбина *** срама нямаш гьотверен такъв.
3
0
 
27
 
! Отговори
Георги Стоилов преди 5 години
- Оооо, велики фараоне, човека взе парите и каза чекай малко и хвана самолета, чекай да се върне.Припев:Пирамиди, фараони и балъци за милиони.Куче влаче, рейс, диря няма няма...
2
6
 
27
 
! Отговори
Тото преди 5 години
Ама разбира се че е политическа поръчка, вие какво си помислихте. То и цигарената фабрика е политическа поръчка.
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОбъркАл си се без да искаш бе брадчед. И се имаш за велик политик та ти правят и "поръчки". Не е политпоръчка, а бандитска. Щото всички сте бандити. И то не преувелечено. И си правите "поръчки" едни на други, а прокуратурата и тя в кюпа разиграва циркове - пуска и после търси и кърши ръце че търсените ги нямало било.